baja*
|
jutro ma jaz podiram rekorde nikol si ne bi mislila, da bom tak dolgo zdržala v enem kosu sem pa že kr fejst nestrpna, sploh ker vem, da se lahko vsak hip začne zares... Samo upam, da mi ne bo voda odtekla, bi raje vidla, da dobim popadke, ker mislim it čim bolj pozno v P magari se z dragim odpeljeva tja, pol bom pa raje po parkecu pred P bluzla in šla zadnji cajt not, taki je vsaj plan Pa zadnjič so fejst zasrali en porod, je bil otroček 15min brez kisika mi ni glih vseeno no... Še to, tiste, ki ste rodile v MB - kak zgleda pregled na PDP v P?? A naredijo UZ in vaginalni pregled? No, saj jaz mam v načrtu prej rodit, sam nikol ne veš bačko uživajte na morju mi letos nismo šli in mi fuuul manjka smo hteli it junija pa je non stop deževalo, v oni največji hici julija in avgusta mi pa tud ni blo z lampom okol skakat... glede hranjenja v vrtcu se podpišem pod rumbo, boš vidla, da se bo vse porihtalo, od začetka normalno, da se malo lovijo, ko pa najdejo nek sistem in rutino, pa zadeve pb stečejo ti samo zaupaj vzg. in Žani rumba najprej za Hanino uhico! Wow, a prvošolčka že mate? ja super no Pa bravo Juliji, da je tako samostojna pupa in ponoči brez pleničke pridna zvesta kak se počutiš?
|