Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
. so bile vrednosti krepko pod mejo.
tudi včeraj hiperaktiven. zgleda, da je bila res luna v igri.
pa nimam še ničesar pripravljenega ker stvari ne tečejo kot bi si želela. Ampak ne smemo zganjati panike, to bom malo mojemu zatežila, da greva vsaj kupit vse, pa čeprav bo potem po vrečkah stalo.
. Ampak saj bo, upam, ker pri nas je mrzlo in oblačno, dežuje pa trenutno ne. Še kavico skuham potem pa letiva po barvo za sobo, jaz res ne vem zakaj ravno bele vedno zmanjka, vse ostalo je pa na zalogi pri nama, če kakšna potrebuje imam oranžno, rumeno in zeleno, pa malo bež, nekaj vijolične, pa rdečo in rumeno za cevi
. Sem skoraj kot trgovina.
. Pa sitna sem ko hudič, no zdaj malo manj, moj je hotel s službo it ta vikend na triglav in potem so prestavli že z včeraj na danes in kaj zdaj gor je sneg in je še kar ena baba bla pametna da morjo it,... pa ja de da kdo kam pade a ne po snegu gor, pa noben izkušen planinc in zdaj so končno celo odpovedali. Drugače sem bila pa danes spet v trgovini pri svakinji (beri pri njej doma) in odnesla banco na stojalu in pa igralno blazino, super je tako nabavljat, pa še malco sem dobila