Anonimen
|
ceeer Sem vas komaj prebrala ...no,mi smo koncno doma.Pocitnice so se nepricakovano podaljsale,jutri pa ze sola.Bom sla s Tali seveda.Ker pa mora bit ze zelo zgodaj tam,niti ne veva kje tocno se sola nahaja,bomo sle kar s taxisej...da ne bi slucajno ze prvi dan imela zamudo.. Drugace nic novega.Tamala govori kot strgan dohtar,vendar se kar svoj jezik ,za kahlo se ne pove-ker je nima ,se je pa naucila rect neeeee ..prav cudno,od kot ji to,ker drugac vseee uboga .Madona sem enih smeskotov prilimala,pa mi niti ne gre tolk na smeh,ker sem zaspana,smo se spet cel dan vozili,pa zgaga me daje.... Anaj,daj merkaj se no,upam da bo vse v redu . Kdaj se pri Lunci prikljuci net,se zeloo pozna,da je ni Alea,grozna hrana,prav res,imas prav.Vi ste pricakoval krvavice,zelje,pecenice RMRM,super za podaljsanje porodniske,samo kaj zdaj v sluzbom skaces.. Kje je AS Slovenka,ze nestrpno cakam na rezultat Nya,kako pa da tako pozno domov prides iz sluzbe?Kdaj sploh pricnes?Pa super,da ti je drugace vsec Polma,ejjjj ,pol pravis,da si tamalga postrigla kar naaaa....................................................................................................... ..............................faaaaaaaaaantkaaaaaaaaaaaaa????????HAAAALOOOOOOOOOOOOOO?????? Didlinaa,kdaj pa vi potujete v bosno?Drugace pa,mi smo danes startali ob 10h zjutraj,prispeli ob 20h.Smo sli vmes se v mrkator,pa po burek,pa parxar se vstavli,mal za pretegnit kosti,spet je bil dren...ampak voznja pa zelo dolga.Je tamala zelo tezko zdrzala.Samo jaz jo vzamem malo v narocje(saj vem...)ker tolk casa v sedezu.... Drugace sem v redu,nosecnost BP zaenkrat,zgaga me daje sicer fuuull,pa sapa,lakota.... ...no,pa lahko noc
|