krfjolca
|
Ko ste ravno o trmi govorile, mislim, da Anžeta ne prekosi noben novemberček . Mi imamo boje že od ranega jutra, ker kar si on zapiči v glavo, mora biti točno tako in pika. In če mu rečeš ne (kar mu itak ponavadi rečeš, ker čist vsega pa res ne more dobit ane), se vrže ob tla, začne metat stvari okrog sebe, brcat, butat itd. Ima že prav absurdne fore - zadnjič se mi je pol ure drl in se metal ob tla, ker sem jaz potegnila vodo, ko je šel kakat, preden je uspel videti svoj "izdelek". Saj je bilo smešno, ko je tulil, da sem grda mami, ker mu ne dam njegove klobase nazaj . Pa za jest je obupen - tuli, če mu dam napačno žlico, če mu jaz zapičim žlico v skuto, ker to more itak sam narest, pa če mu namažem bel evrokrem, bi on rjavega in obratno. Zdaj je začel komplicirat še glede oblačil . Meni se res že meša. Ta teden je pa sploh noro, ker ni v vrtcu - ima neko virozo in mu vročina že 3 dni ne pade ... Sicer se počuti v redu, pa kašelj je tudi že boljši, sam vročina kar vztraja Sva bila včeraj pri zdravniku, pa ga je poslušala in ni nič hujšega, kri je pa tudi v redu.