slovenka
|
ojla mamice, kako kaj? nisem veliko zamudila Smo skoz po trgatvah Prejšnji vikend pri nas doma, včeraj pa pri stricu od moža - pa imajo goske ipd. živali v ograji, tako da se Sofija sploh ni odlepila od njih, popoldne smo bili pa še na pravniškem pikniku, vsi trije, a sta moja dva po dobri uri šla domov - je bilo preveč vsega za dete. Ste zanimive - sploh Sabina Kako fajn, da tako radi hodite v šolo in vrtec. Naša ima tudi zelo rada varuško. Spi po 10,5 ure ponoči, čist točno in zato paziva, kdaj jo dava zvečer spat - ker enkrat sva jo dala ob 19h, ker je bila utrujena, pa smo bili auf že ob pol 6h Tako da sedaj vsaj do 20h počakamo Naša govori bolj osnovne besede, a razume skoraj vse, po knjigicah... kima vse pravilno, tudi angleške besede, kar je z baby tv, pa jo kaj vprašam potem. DAnes sem ji kupila še voziček za dojenčka, ker tako rada zmeraj nekaj potiska - kolo, voziček... pa je njen prevelik. Notri pa se ne vozi rada. Nečakinja tudi raste, spi pa celo noč, čez dan je 7x, ostalo pa tudi spi Zdaj, če sem slučajno noseča, izvem prihodnji teden - a ne bi rekla. V torek in sredo grem na konferenco na Dunaj, pa mi ni - ker ne moreta moja dva z mano, ker mož ne more dobiti dopusta. Sem kar - samo, saj bo hitro minilo, prihodnji vikend pa gremo na morje - spet imam predavanje, a me samo uro in pol ne bo, ostalo pa bomo skupaj. Ja, pri nas pa tudi zdaj štirke ven rinejo Pa nekaj kozarcev in keramike je zlomila v zadnjih dneh Tudi naša je plesalka, tako se suče in ploska zraven, pa z glavo miga Jaj, so sladkiši mali - zato pa bi imela spet velik trebuh