Kati81
|
rožca 26 ne sekiraj se zaradi strokovca, jaz ga tud v prvo nisem nardila, sem mislim da tud sam zakonodajo, pa saj ni panike, se mi je kar zdelo da ga ne bom, ker je tik preden sem bila jaz na vrsti pršla hčerka od ene izpraševalke, za ustavo in ji rekla da je imela prometno in pol je bla una vsa živčna in tečna tko da v drugo je šlo pa brez problemov, sam mirno kri, pa bo. Glede aspirina, jaz ga moram tud pit, sem ga že v prvi nosečnosti, pa mislim, da nekje do 34 tedna, bomo vidli kako bo zdaj, verjetno tud nekak tako. Mali tud meni po trebuhu skače non stop, ponoč in podnevi, dons sem pa tud jaz slabo spala, 4x sem šla na wc, 2x sem šla pit, k sem bla žejna, pa vsakokrat ko sem se obrnila sem se zbudila. Obup. Ena je spraševala glede kolkov in bolečin, mene so v prvi nosečnosti obupno boleli kolki, pomagala je blazina med koleni ko sem ležala in spala. Kar se tiče pa bolečin v spodnjem delu trebuha in medenici so pa zaradi raztezanja vezi tako da ni panike, če bolečine popustijo ko počivaš. LP
|