Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

. Moja mami trpi. Zdej je bila 14 dni na bolniški, ker jo je močno zvilo v križu. Par dni je bila na inekcijah, pol pa na tabletah. V ponedeljek je začela ponovno delat in danes jo spet zvije. In to tako hudo, da je mogu oči po njo v službo (pa ima 1 min do službe - peš). Pa jo je peljal v ZD in spet inekcija. Pa prideta domov, mamici pa tako hudo rata, da obleži. Dobesedno. Pa oči kliče v ZD, da naj jo pride zdravnik pogledat, ker je obležala, pa frajerji nimajo časa. In jo oči komaj spravi do ZD, ji dajo še eno inekcijo. Zdej doma leži, hodi skor nič, ko pa že more( beri: WC), gre pa z berglami. Jutri ima slikanje hrbtenice, držte pesti, da je res sam križ in ne kaj več. Raje sploh ne razmišljam o tem, kako ji bo, ko inekciji popustita. Je pa oči reku, da jo bo odpeljal direkt v bolnico, če spet čist obleži. ZDRAVSTVO - bog ne daj, da se ti kaj zgodi, ker pol si pa res v k....
Si delala past zakoga al kako? Hehehe...Se zgodi. Jaz sem pa spet začela morijo nad kozarci...mam tudi take dneve.
? ste zdravi?
. No, zdej je menda v dobrih rokah.
po prstih
. pokliči v zd in vprašaj, bo info iz prve roke
--- PIA
-----EVA LANA
-------TIMOTEJ JERNEJ
**********TAJA
******** LUKA PATRIK
držite pesti, da zdržimo 3 mesece. Zadevica je čiiiistoooo frišna, tako da upam, da preguram čez najhujše :)