|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj davčna in zdr. izkaznica?
10.6.2005 12:55:29   
pika**
Koliko časa po rojstvu ste dobile od DURSA DŠ za malčka ?:duda: A lahko tudi brez davčne št. oddam vlogo za otroški dodatek ?:duda:

Koliko časa po oddaji rojstnega lista v firnmi ste dobile zdravstveno izkaznico ?:duda:

Spadam pod LJ - okolica.

Vnaprej hvala za odgovre!:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj davčna in zdr. izkaznica?
10.6.2005 13:12:30   
malika
Davčna je prišla kar hitro, za vlogo otroškega dodatka pa mislim, da rabiš DŠ(nisem 100%). Pospešiš lahko tako, da jih pokličeš in prosiš naj malo pohitijo.

Zdr. kartice pa hodijo zelo različno. Jaz sem nanjo čakala skoraj mesec dni, eni jo dobijo takoj. Začasno potrdilo, ki nadomešča kartico si dobila? Če ga še nimaš je tvoja firma nekaj zamutila, ker potrdilo pošljejo iz ZZZS takoj.

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj davčna in zdr. izkaznica?
10.6.2005 13:39:07   
pika**
Malika !

Rojstni list sem danes poslala.Če bo vse OK, bodo iz firme takoj v ponedeljek ali v torek poslali papirje naprej ( imam frendico v kadrovski ):kava:.
Ker smo nanj čakali 1 mesec ( dobili smo ga 8.6.) raje vprašam, kako je z ostalimi dokumenti. Za otroški dodatek vem, da moram dati vlogo v 90-ih dneh po rojstvu, drugače ne dobim dodatka od rojstva naprej, ampak šele z naslednjim mescem po oddani vlogi.:zmeden2:

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj davčna in zdr. izkaznica?
10.6.2005 15:07:42   
tinatona
Haj!

Jaz tudi še nisem imela davčne številke od malega ko sem urejala papirje za otroške doklade in sem se na CSD zmenila da jim jo sporočim naknadno - niso nič komplicirali.
Kartico pa sem dobila točno tri tedne po tistem ko sem oddala rojstni list v službi. Potrdilo o zavarovanju (namesto kartice) pa so mi iz službe poslali po parih dneh.

LP Tina :rozica:

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj davčna in zdr. izkaznica?
11.6.2005 13:05:05   
Wahoo RR
čisto isto kot tinatona :)

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?