|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
5.10.2009 8:58:15   
lake
Dobro jutro Ljubljančanke.
Lahko bi se zmenla ta teden enkrat za vozičkanje, drug teden vprašanje če bo še lep vreme. Je treba izkoristit. 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.10.2009 9:04:53   
veronikab
user posted image

Dobro jutro!

Ja danes bo pa res en lep dan. Za vozičkanje sem pa tudi jaz.

Lp,

veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.10.2009 9:07:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro Ljubljančanke.
Lahko bi se zmenla ta teden enkrat za vozičkanje, drug teden vprašanje če bo še lep vreme. Je treba izkoristit. 

Se strinjam!

Sicer imava midva tudi danes čas, če je kera za žur user posted image user posted image   Ob 10h poberem nekaj pri Kliničnem centru, potem pa samo do Bežigrada to odpeljem in potem sva fraj. Mogoče če bo kera v centru? Ali pa tivoli?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.10.2009 9:08:38   
petrazg
Dobro jutro...
Po dolgem času spet tukaj... user posted image ne dohajam več sistema. Sem se pustila prepričat v kmetijo na fb, pa mi zgine še to malo časa...user posted image

V glavnem... pridno rastemo, pridobivamo na teži user posted image in smo malop razvajeni. Počasi nama bo uspelo nek sistem spanja ujeti, ker če bi bilo po njegovem ne bi nič spal... izjema je voziček... takrat spi.

Šivilja... upam, da si ok, pa da udariva en sprehod po naših koncih...
nmag... si predstavljam serviserja kako je čukasto gledal user posted image user posted image user posted image

Sprehod sem tudi jaz za, samo ne v četrtek, ko imamo plavanje...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.10.2009 9:23:25   
Tanja_
Jutro!

Jaz tud ne folgam vsega, tko kot ti petra.Bom pomojem kr uno kmetijo opustila.
Vozičkanje-sem za.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.10.2009 10:09:53   
katrinka
jaz pa suzi bove pa vrt rihtale mal kasneje k bo topleje, no ce bom mela moc in bo nehal glavoboluser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.10.2009 10:14:48   
nmagk
Katrinka user posted image user posted image user posted image  upam,da ti bo kmalu boljše,mene tudi sedaj po porodu velikokrat boli glava,ne vem kaj je to,ker dojim ne vzamem nič proti bolečinam,ampak si po sencah in zadaj po tilniku namažem s kaplicami od justa 31,pa je malo bolje.Največkrat me že zjutraj zbudi glavoboluser posted image ,nič ni fajn cel dan imaš potem pokvarjen.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.10.2009 12:14:46   
katrinka
jah kr gre, saj more it, cakam ce bo kej soncek posijal da grem malo pred hiso...pol malo bolj popoldne ce ne prejuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.10.2009 15:21:27   
vim
Petrazg kam pa hodite plavat?user posted image
Katrinka upam, da bo bolje, kaj pa saridon dela čudeže, samo ne vem če smeš, ker dojiš. Jaz sem bila prejšni teden švoh sem se nažrla tablet in sem se zlizala, mož je obležal, Gašper pa še zdaj smrka.user posted image
Lsica te popolnoma razume, da ne veš planirat. Imamo enake probleme. tašča praviš OK, ste se navadili drug na drugega.
Vozičkanje jaz sem za, lahko jutri ali v četrtek, v sredo pa ne. Praznujem in FEŠTAM .user posted image user posted image
Živa tisti bodi z rjavimi sovicami imamo enakega,vsaj zdi se mi da so bile sovice, imeli oblečenaga 2x potem pa smo ga prerasli.
Namagk si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.10.2009 16:16:55   
lake
Punce zmenmo se za jutri, ker pol ne vem če bo še vreme. Tm enkrat po deseti, Tivoli ali center.

Vim V četrtek začnemo plavat v Atlantisu.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.10.2009 17:29:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka upam, da bo bolje, kaj pa saridon dela čudeže, samo ne vem če smeš, ker dojiš. Jaz sem bila prejšni teden švoh sem se nažrla tablet in sem se zlizala, mož je obležal, Gašper pa še zdaj smrka.user posted image

je malo bolje, sej drugac bi pa sla v lekarno kaj loh vzamem k dojim, sam ze kot otrok nisem marala tablet in tko je tud zdej, je moja mami vse kar je blo mozno sirup vzela namest ta+blet k sam pomislim da jo morm pogoltnt mi gre na user posted image tko da ce je le mozn se jim izogibamuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.10.2009 17:58:43   
vim
Lake ob 10h midva komaj iz postelje zlezeva,user posted image user posted image user posted image . A ob 12.30 pa ne ustreza nobeni?

Katrinka ti kar pilule vzemi kaj se boš matrala,če je prehudo,zdaj rabiš energijo za Suzi.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.10.2009 19:08:05   
lake
Ja  no sej predno se zmenmo bo ura enajst, pa itak ne bomo samo pol ure, tako da komot prideš kasnej. 

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
6.10.2009 8:41:03   
lake
Dobro jutro!

Da nas mal dvignem.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
6.10.2009 8:47:02   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka ti kar pilule vzemi kaj se boš matrala,če je prehudo,zdaj rabiš energijo za Suzi.

je ze bolje, vceraj za vecerjo sem se najdla k pujsek pa kr kmal zaspala tko da ocitn je to pomagaluser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.10.2009 8:59:35   
Anonimen
Jutrčka... Midva danes ne morva na vozičkanje, ker dobiva obiske iz NG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   KOMAJ ČAKAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa da vam polepšam jutro user posted image

KLIK

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.10.2009 9:04:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image  

TOLE ME JE PA ZBUDILO!!!
le kje je zdaj morje?

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.10.2009 9:05:40   
lake
Morje je tm kot ponavad user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
6.10.2009 9:07:53   
petrazg
Jutro mamice...

No, danes torej v Tivoliju... Naš Lukec spi do 11, 12 potem prideva. Bova poklicala Lake...
Živa... kakšen cuker. Res ti takšen nasmešek polepša dan user posted image
Vim... v četrtek začnemo s plavanjem za dojenčke v Atlantisu... 6 majskih mamic s svojimi bejbiji, pa še 4 druge. Komaj čakam user posted image

Katrinka user posted image da bo čimprej boljš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
6.10.2009 10:09:33   
katrinka
ziva - cortek maliuser posted image

ah na zimo bom pa loh tud z mojo suzi sla plavatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
6.10.2009 10:16:33   
anci banci
ojla

jaz sem tudi danes za sprehod:)

samo da se Svit zbudi in se nahraniva bova uletela do tivolija, kje je pa meeting point?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
6.10.2009 10:19:16   
lake
Pokliči me pa ti povemo kje smo. Ni miting pointa, samo ne v čolnarni. user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
6.10.2009 10:29:53   
nmagk
Živa kako lep nasmeh,se človek kar stopi zraven,to ima po mamici a ne ?
Katrinka tvoj glavobol je očitno popokal in se preselil na mojo glavouser posted image ,bom preizkusila tvoj recept se bom nažrla,no spat ne morem ituser posted image ,bo pa vsaj malo manj bolel,upam.
Vozičkanje tako rada bi se vam kdaj pridružila,pa me baše cajt,ker moram okol 1h po otroka v šolo,ker jesta kosilo doma,mogoče mi pa kdaj uspe,med počitnicami recimouser posted image .
Je pa zunaj tako lep sonček,da bi bil greh,če bi bili noter.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 1098
6.10.2009 10:33:31   
anci banci
Ajde važi:) bm poklicala

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
6.10.2009 10:48:06   
veronikab
Punce, meni danes verjetno ne bo zneslo prit do Tivolija, saj naš mišek še vedno spi (se ne čudim, ko smo pa ponoči imeli zopet ziza-pary).

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!