|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
6.10.2009 10:52:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Morje je tm kot ponavad user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
6.10.2009 11:09:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem te našla pri Blue user posted image potrdi me!

user posted image user posted image user posted image

Pokliči me pa ti povemo kje smo. Ni miting pointa, samo ne v čolnarni. 

jp, to pa nikol več.. zanč je blo zadnjič zame..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.10.2009 13:06:40   
nmagk
Punce a bi katera rabla tametil,jaz imam naročene v P samo iskat se gredo,če katera rabi naj mi pove na ZS,da ji dam podatke za dvig tabletk.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.10.2009 13:19:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk
Katrinka tvoj glavobol je očitno popokal in se preselil na mojo glavouser posted image ,bom preizkusila tvoj recept se bom nažrla,no spat ne morem ituser posted image ,bo pa vsaj malo manj bolel,upam.

hehe, ja sam ne ga nazaj poslat...ga nc ne pogresam...hehe

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
6.10.2009 13:59:22   
nmagk
Ne bom,ker je že šel sem šla na kufe dol v lokal pa sem ga kar na eno drugo glavo poslala,je bil tam sosed že mal u rožcah in je ziher šel tjauser posted image papa glavobol.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
6.10.2009 14:08:36   
katrinka

Ne bom,ker je že šel sem šla na kufe dol v lokal pa sem ga kar na eno drugo glavo poslala,je bil tam sosed že mal u rožcah in je ziher šel tjauser posted image papa glavobol.

super, take sosede je pa fajn metuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.10.2009 14:12:18   
nmagk
Ja zihr,k se ga sred belga dne nažge,pol gre pa cik cak do doma pa še tazadn v ulci jeuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.10.2009 15:53:17   
Blueeyes
a kera rab blazince za dojenje ... mam še 2 celi škatli .. jz jih nč več ne rabm, pa je škoda da jih vržem v smeti.. piše nej na ZS

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.10.2009 20:16:55   
Anonimen
Hejla lublančanke moje... Res je bil lep dan danes, le pihalo je...

Kaj pa je blo nazadnje v Čolnarni? Postrežba res ni nevem kaj, ampak... Je blo kaj posebnega?

Mi smo se pa danes z vzpenjačo peljali user posted image user posted image user posted image   Žiga je pa spal... Kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.10.2009 8:24:42   
Blueeyes
blo nas je ne vem kok točno, ampak mislim da ene 12 nosečk z vozički... valda da smo zuni sedele, da se ne bi notr gužvale z vozički... ker je bilo premalo miz smo jih prinesle zraven.. in pol je najprej kelnarca pršla težit da tega ne smemo, pa pol k je vidla da je nobena ne šmergla je poslala svojga šefa... tko da nam je pol še on moril... na koncu smo mogle vse mize dat nazaj notr, ker ma baje zunaj registriranih samo 7 miz in glih tok jih morte bit zunaj.. se boji da pride Jankovič mim in mu napiše kazen user posted image tko da pol nam je zamoril.. mize je sicer odnesel, ampak sedele smo pa vseeno za dvema mizama na cca 15 stolih user posted image smo si obljubile da ne gremo več v čolnarno, da je blo to zadnjič

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 7.10.2009 8:25:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.10.2009 9:11:01   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  mi imamo pa danes 6 mesecev,pol leta,le kdaj je šlo to mimo.

Kako ste danes Ljubljančanke?

Jaz grem na kavico pa v trgovino.......

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.10.2009 9:11:08   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Sprehod sem tudi jaz za, samo ne v četrtek, ko imamo plavanje...

Petrazg, jaz sem ravno pred tem, da se vpišemo...kako to zgleda? Koliko so stari dojenčki, kako velika skupina, kdaj se lahko novi pridružijo...lahko mal več poveš? Predvidevam, da hodite na fakulteto za šport user posted image Upam, da boš vidla tole, sicer ti bom kar na ZS poslala vprašanjauser posted image . Pa hvala za odgovore.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.10.2009 9:15:35   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Vozičkanje jaz sem za, lahko jutri ali v četrtek, v sredo pa ne. Praznujem in FEŠTAM .user posted image user posted image

Vse najboljše za rojstni dan, Vim!!!  Pa lepo feštanje ti želimuser posted image .

V četrtek bi pa tud jaz šla mal ven z vami. To je jutri. Katera za?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.10.2009 9:17:20   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image  mi imamo pa danes 6 mesecev,pol leta,le kdaj je šlo to mimo.

iskrene čestitke za pol leta... ja čas res leti.. naša je bla glih 5 mesecev stara

vim vse najboljše tudi tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.10.2009 9:20:18   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

iskrene čestitke za pol leta... ja čas res leti.. naša je bla glih 5 mesecev stara

Naša je pa včeraj imela 100 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.10.2009 9:23:45   
lake
Dobro jutro!

Vim vse najboljše.

Lsica
Mi gremo v Atlantisa, ker je parkirni prostor zraven in pa lokal da se bomo vsedle na kavico, in se naši malčki mal ohladil. Drugače pa kjerkoli morjo bit otroci stari najmanj 4 mesece, vpiše pa se na začetku meseca, ko razpišejo termine.V Atlantiu stane 10 obiskov, enkrat tedensko 105 evrov, dobiš njihov obroč, medtem ko moraš na Difu kupiti Fredov obroč. Skupine pa mislm da so po deset. Več povemo pa jutri ko pridemo s plavanja.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.10.2009 9:49:02   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Naša je pa včeraj imela 100 dniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.10.2009 10:09:11   
veronikab

Čestitke nmagk in Karolinci user posted image  user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.10.2009 10:13:17   
veronikab

Dobro jutro!

Vim vse najboljše.

Lsica
Mi gremo v Atlantisa, ker je parkirni prostor zraven in pa lokal da se bomo vsedle na kavico, in se naši malčki mal ohladil. Drugače pa kjerkoli morjo bit otroci stari najmanj 4 mesece, vpiše pa se na začetku meseca, ko razpišejo termine.V Atlantiu stane 10 obiskov, enkrat tedensko 105 evrov, dobiš njihov obroč, medtem ko moraš na Difu kupiti Fredov obroč. Skupine pa mislm da so po deset. Več povemo pa jutri ko pridemo s plavanja.

Tudi mi hodimo v Atlantis in je super. Le da se mi zdi , da je 4 mesece malce prekmalu, saj z našim jazbečkom sploh nismo mogli delati vseh vaj in tudi obroč mu je bil prevelik na začetku. Otroček mora že res fajn glavco stabilno držat, pri 4. m. pa naš še ni bil tako daleč.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.10.2009 10:30:30   
ledenka

blo nas je ne vem kok točno, ampak mislim da ene 12 nosečk z vozički...

Blue, govori v svojem imenu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.10.2009 10:32:03   
ledenka
Lsica, glede plavanja na DIF ti lahk v petek povem več, ko imamo prvo uro. sem tud jaz razmišljala o Atlantisu, pa mi termin ne odgovarja

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.10.2009 11:29:27   
katrinka

blo nas je ne vem kok točno, ampak mislim da ene 12 nosečk z vozički... valda da smo zuni sedele, da se ne bi notr gužvale z vozički... ker je bilo premalo miz smo jih prinesle zraven.. in pol je najprej kelnarca pršla težit da tega ne smemo, pa pol k je vidla da je nobena ne šmergla je poslala svojga šefa... tko da nam je pol še on moril... na koncu smo mogle vse mize dat nazaj notr, ker ma baje zunaj registriranih samo 7 miz in glih tok jih morte bit zunaj.. se boji da pride Jankovič mim in mu napiše kazen user posted image tko da pol nam je zamoril.. mize je sicer odnesel, ampak sedele smo pa vseeno za dvema mizama na cca 15 stolih user posted image smo si obljubile da ne gremo več v čolnarno, da je blo to zadnjič

nesramnost pa takauser posted image

mi imamo pa danes 6 mesecev,pol leta,le kdaj je šlo to mimo.

jupiuser posted image user posted image user posted image

user posted image
VSE NAJBOLJSE VIMuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.10.2009 11:30:28   
ledenka
katrinka, si na FBju?
imaš ZS!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 7.10.2009 11:34:41 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.10.2009 11:43:57   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

blo nas je ne vem kok točno, ampak mislim da ene 12 nosečk z vozički...

Blue, govori v svojem imenu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tudi nisem zraven...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.10.2009 11:49:48   
petrazg
Lsica... sem vidla, da je bila že Lake pridna in ti je odgovorila... Sem hodila že z Anžetom v Atlantis in mi je bilo super. Upam, da bo tudi Luka tako užival... Pa redno spremljaj objave terminov, ker so takoj zasedeni...

Vim vse najboljše!
Karolinca tudi tebi vse naj naj... Je tudi moj Lukec danes star 5 mesecev!!!!user posted image

ALARM...........

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!