|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
8.10.2009 21:49:53   
veronikab
user posted image živa 25

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.10.2009 23:59:32   
vim
Ojla mamice.
Hvala za voščila...
Fešta je za mano, tridesetico smo zalili in bilo je super fino fajn, Gašper je žural vmes malo zaspančkal malo popapcal drugače pa firbcal in gledal ter se muzal v naročiju mladih punc. Tista prava fešta pa bo v mesecu maju, ko bom poletela s helikopterjem. Ja ja pa sem vam izdala mojo željo za tridesetico, predpriprave so v teku, destinacija je znana zdaj čakam samo še pomlad.

Drugače pa tudi mene zanima, kako ste se imele v Atlantisu pa ti Ledenka na difu?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
9.10.2009 8:06:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

katrinka upam, da se bo prst pocajtal tudi brez rezanja. Pa BRAVO za trebušnjake! Mi zaupaš, kako zbrati voljo da bi tudi jaz začela z njimi

ja jaz tud upam da bo prst kmal uredu, za trebusnjake pa tkole - ponavad si za jest prinesem v spalnico da mam tamalo na oceh in k zanalsc k jz jem so po tv sam reklame kako shujsat...pa jih grem pol delatuser posted image user posted image user posted image

vim - super za festo - a zaupas destinacijo kam bos poletelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1153
9.10.2009 8:19:02   
katrinka
http://bibaleze.si/clanek/starsi/intervju-novorojencki-ne-potrebujejo-plenick.html

kaj si mislite o tem...men je to malo manj vrjetno, sej pri 6 tednih niti sedet ne morejouser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
9.10.2009 9:05:28   
nmagk
Jaz tud nisem za take fore,je pa pa mamica tud tle gor pod Ronja,med januarčki 2009.
Sem mela primer v vrtcu je bla mala kao suha pri letu in pol,potem pa je dobila bratca in je mamica zahtevala da bo enako tudi pri njemu,pa ni šlo in kadar se je polulal je bil kregan,mislim grozno,tako se nam je smilu,da smo mu čez dopoldan včasih dale kar pleničko gor.To je brezveze nekaj na silo,nimam pa cel dan cajt da bom gledala kdaj bo otrok spremenil obnašanje za lulatuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
9.10.2009 12:53:07   
katrinka
hm zanimivo, ja men je tale pri 6 tednih cist mimo no, sej ne recem - eni otroci velik prej obvladajo ene stvari k drugi sam ne vem no, jaz tud ne mislim male met 5 let v plenicah sam tko hitr pa ne vem no...user posted image

drugače pa bajta pospravljena, kosilo skuhano, jaz ze pojedla, ostalo caka na ocija,zehta oprana,zdej grem pa mal pocivat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
9.10.2009 13:17:15   
nmagk
Pridna mene čaka še pospravljanje po kosilu,potem grem pa malo ven,če bo jutri res dež in če se bo tako shladilo kot tuljo,potem bomo bolj not.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
9.10.2009 13:40:17   
katrinka
mah lih sm hotla mal zadremat se pa suzi zbudi, morve pol tud malo vn k baje bodo kr ohladitve in dez...je treba izkoristituser posted image a bove danes spet sam midve cvekaleuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
9.10.2009 17:48:24   
nmagk
Zadnje čase sva res skor samo midve tle gor.
Mi smo noter zdej pa večerja in počas spat.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
9.10.2009 17:55:05   
veronikab
Oj punci!

Vidim, da vedve pa kar nekaj čvekata. :-)

Meni je danes Jakob sper čisto spremenil ritem dnevnega spanja, tako da sedaj sploh veče ne morem ničesar planirati.  Spi mi po 3-4 ure na enkrat, pol je pa spet toliko tudi buden.

Kaj ste imeli dobrega za kosilo?

Pri nas so danes padle palačnke z nutelo.....

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
9.10.2009 17:58:09   
nmagk
Mnjam,palačinke z nutelo,kok je to dobro.
Mi smo imeli piščančka v omaki in široke rezance,zdele moram pa otrokom skuhat hrenovke za večerjo,jih imajo ful radi.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1161
9.10.2009 22:47:37   
vim
Ja Katrinka veš, da vam zaupam kam bom poletela saj ni nobena skrivnost. Vglavnem poletela bom preko sedmerih jezer do Kredarice postanek in potem še nazaj. Tam cca 1,5h letiš okrog slovenskih gora, Karavanke, in Julijske alpe.
Drugače pa me zanima kako uspavate svoje otročičke, jih date še budne v posteljo ali ne? namreč če dam Gašperja budnega v posteljico godrna in potem tudi jok, tako da trenutno ga uspavam v naročiju ali pa ob sebi v taveliki postelji....Saj ni problema meni, samo da ne bo to ratalo pravilo...

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.10.2009 22:49:20   
ledenka
čer, žabarke user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.10.2009 0:00:13   
ledenka
user posted image

nočko!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.10.2009 6:31:11   
ledenka
dobro jutro v ta deževen dan user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.10.2009 8:34:21   
veronikab
Dobro jutro!

user posted image

..da ne bo samo deževen user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
10.10.2009 8:40:43   
majana79
Jutro!

Sem bi pa tako pasalo it... Je prou grozno vreme danes. user posted image Sem misla it do pošte ampak čisto preveč pada.

Neposredna povezava do sporočila: 1167
10.10.2009 8:45:57   
veronikab
Je kar turobno zunaj. Še dobro, da imamo lepo in toplo stanovanje.

In kaj boste kaj danes počele?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
10.10.2009 8:48:15   
majana79
Pospravit moramo, pa če bo dež takole cel dan, se bomo šli kam zapeljat, da ne bo našemu otroku doma preveč dolgočasno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
10.10.2009 8:53:56   
veronikab
Blagor tebi, moj škrat pa zanje čase prav protestira v avtu user posted image user posted image user posted image . Nekaj minut še gre, pol pa je kriza.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
10.10.2009 8:55:14   
majana79
Mogoče to nas še čaka, je vseeno razlika v mesecih. user posted image Načeloma mu je kar všeč, samo da se nekaj dogaja in potem gleda naokoli, dostikrat tudi zaspi. Sicer ne za dolgo, je pa nekaj.

Uf, kaj se je ulilo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.10.2009 9:16:23   
veronikab
Mi se vsaj 1x na mesec odpravimo proti Prekmurju. Me že kar obliva, če samo pomisllim na pot. Pri cirka 2-urni vošnji imamo sigurno 2 postanka, da ga malce vzamemo iz lupince in pomirimo user posted image user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
10.10.2009 9:17:28   
veronikab
ledenka hvala za zajtrk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
10.10.2009 9:54:10   
majana79

Mi se vsaj 1x na mesec odpravimo proti Prekmurju. Me že kar obliva, če samo pomisllim na pot. Pri cirka 2-urni vošnji imamo sigurno 2 postanka, da ga malce vzamemo iz lupince in pomirimo user posted image user posted image .

Tako je bilo pri nas kake 2 meseca nazaj... Obup, še do Celja nismo prišli pa je bilo vpitje. 

Neposredna povezava do sporočila: 1174
10.10.2009 18:23:09   
Anonimen

Ste prekmurci? Mi gremo približno enkrat na 14 dni, pa naš fant HB celo pot spi user posted image user posted image user posted image Sicer pa ga do MS nič ven ne jemljemo. Se mi zdi da ni potrebe, ker  čist uživa user posted image user posted image   Veronika kam se pa peljete?

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!