|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
10.10.2009 18:26:10   
veronikab
Daleč, daleč, čisto k madžarski meji .... user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
10.10.2009 18:36:33   
Anonimen
Aja... No do tam je pa res skoraj 2 uri vožnje user posted image user posted image user posted image   No mi gremo samo do MS ali pa do Filovec user posted image user posted image user posted image   Danes dragi ni hotu it... Bomo šli pa naslednji teden, ker mormo u Austrio pogledat za mleko in po kapljice user posted image user posted image   SPET BO VESELO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.10.2009 18:55:02   
veronikab
No mi pa gremo še malo naprej od Filovec ... samo par KM, še malo naprej od Bukovniškoga jezera....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.10.2009 22:24:20   
vim
Ojla mamice ja kje pa ste vse pa ne da vsi fuzbal gledate. Naš mali noče spat tut on fuzbal gleda, jaz pa na netu in za računlanikom urejam fotke.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.10.2009 22:27:10   
majana79
Ja fuzbal, kako pa drugače. Smo zmagal, ker smo gledale. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.10.2009 8:44:44   
katrinka
dobro jutro - no dejansko je nekako srednje dobro jutro kajti vceri sva zacela kuhno rihtat - ne novih elementov ker se je financni minister skril, vse ostalo namrec a kaj hudica k se nic ne susi, sem mislila danes belit pa nic od tegauser posted image pa vrt sem zrihtala, se soseda morm spravt da ves soder stran odpelje pa pol kompost kupim in mojo mami spravim da mi rozce posadi, celo zabetoniral smo most nas potokom in vse okol bajte k ne rabmo leti notr pol pa se vrhnji sloj...jupiuser posted image a prevec nakladam a ne...jah nekje pac mormuser posted image user posted image user posted image
najbolj glavna novica pa je da imam koncno avto - svojga nazaj sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image in kdaj gremo vozickat...hahauser posted image od mojga sicer se zdej ni porihtan - ta mojster je res poosebljena lenoba...je pa moj druzga kupiuser posted image o ti moskiuser posted image

moja suzi pancka, k se zbudi pa vija k moja mamici...upam da bo kej dobrga za kosiluser posted image

vim - jaz suzi budno polozim v posteljico, dobi poljubcke, ugasnem luc, tv na minimum in grem...me ne gane nic, je tako ze skozi, vcasih se sama sabo mal pogovarja pa zaspi, vcasih takoj zaspi, vcasih pa trmari - a nikoli vec kot 10 minut, jaz jo pustim edino dudko ji dam ker ko skor zaspi jo itak vn vrze...ze tko je mala razvajenka in si ne morm prvoscit da se to izsiljujeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ja Katrinka veš, da vam zaupam kam bom poletela saj ni nobena skrivnost. Vglavnem poletela bom preko sedmerih jezer do Kredarice postanek in potem še nazaj. Tam cca 1,5h letiš okrog slovenskih gora, Karavanke, in Julijske alpe.

o ful lepo, po mojem bos konc uzivala...superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.10.2009 20:44:03   
katrinka
o mamice...nobena ni nic cvekala danesuser posted image

jah potem pa lahko noc
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.10.2009 20:49:06   
veronikab
Nočko katrinka!

Danes smo vse verjetno izkoristile lepo vreme. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.10.2009 21:08:50   
majana79
Bomo jutri več, ko bo dež in bodo otroci fuuul pridni in bodo samo spali. user posted image

Sanja prase kukuruz... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.10.2009 21:17:37   
veronikab
Jp user posted image  user posted image  user posted image

A je bil danes samo naš junaček malce tečkan alli tudi drugi otročki???

Pismo, čez cel dan mi je spal le enkrat in to 3h skupaj, pred tem in po tem pa je bil ... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.10.2009 21:25:39   
majana79
Jure je bil danes nekje 7/10... Pridejo taki dnevi, ko so eni bolj, drugi manj sitkani

Je sicer spal ene 4x čez dan, ampa vedno po točno! pol ure... user posted image Kot da ima uro v sebi...

Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.10.2009 8:36:50   
katrinka
user posted image dobro jutro

jaz sem se pa od moza nalezla prehlada... super a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
upam da ga bom v kali se zatrlauser posted image

ej mamice . tista trgovina...nekaj na n (pa ne next) k je v tus centru v novih jarsah je tudi na rudniku a ne - kje jeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.10.2009 8:40:19   
veronikab
Dobro jutro!!!

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.10.2009 8:42:20   
veronikab
katrinka te viroze in raznorazne gripe je res najbolje zatreti v kali. Ti posodim kak valjar??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.10.2009 8:48:31   
veronikab
O ne moreš verjeti - skozi oblake se je uspelo prebiti nekaj sončnih žarkov ...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.10.2009 8:56:21   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

O ne moreš verjeti - skozi oblake se je uspelo prebiti nekaj sončnih žarkov ...
user posted image

Ja, pri nas tudi ampak je trajalo točno 30 sekund, zdej pa spet oblačnouser posted image

Kako ste kej punce?

Me smo okej. Ta teden cel teden same doma, ker je šel mož na potuser posted image Upam, da bo hitro teden okoli.

Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.10.2009 9:08:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej mamice . tista trgovina...nekaj na n (pa ne next) k je v tus centru v novih jarsah je tudi na rudniku a ne - kje jeuser posted image

NKD, na Rudniku je takoj zraven baby centra.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.10.2009 9:09:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Me smo okej. Ta teden cel teden same doma, ker je šel mož na potuser posted image Upam, da bo hitro teden okoli.

Tanja, sej se bomo dobile, pa bo prec hitreje minilo. user posted image

Aja, dobro jutro vsem!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
12.10.2009 9:11:13   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, sej se bomo dobile, pa bo prec hitreje minilo. user posted image

Aja, dobro jutro vsem!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
12.10.2009 9:18:50   
veronikab

Ta teden cel teden same doma, ker je šel mož na potuser posted image Upam, da bo hitro teden okoli.

Tanja_ tega ti pa niti malo ne zavidam, kvečjemu lahko rečem, da mamice, ki iz kakšnega koli razloga, imajo otročke same čez teden, zelo občudujem in globoko spoštujem, saj vem, da je za to potrebnoogromnooooo energije.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
12.10.2009 9:33:43   
bjondi

Bomo jutri več, ko bo dež in bodo otroci fuuul pridni in bodo samo spali. user posted image

Sanja prase kukuruz... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.10.2009 9:38:31   
ledenka
jutro, žabarke user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
12.10.2009 9:40:06   
petrazg
Dobro jutro mamice...

Daj Veronika, če imaš kaj vez poskrbi, da dobimo še malo pravega sončka.... Noooočem dežja...
Tanja... ma sej nam bo hitro minil ta teden boš videla... Mi se prav lepo rihtamo in mala dva sta full pridna user posted image Dobimo se tako že v sredo, v četrtek imamo plavanja... pa bo petek že tu... user posted image Ša še kdaj vmes se zmenimo user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.10.2009 9:41:04   
bjondi

...no jz sem mojemu prepovedala ta teden it na  jadranjeuser posted image ...no sam bomo vseeno dva dni sami,ker gre tudi na pot-službauser posted image ...bomo že prežvel,mogoče se pa clo spočijemo user posted image ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.10.2009 9:41:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab
katrinka
te viroze in raznorazne gripe je res najbolje zatreti v kali. Ti posodim kak valjar??? user posted image

lepo prosim ja, jaz sem vse valjarje uporabla na mozu pa mi jih je zmanjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej mamice . tista trgovina...nekaj na n (pa ne next) k je v tus centru v novih jarsah je tudi na rudniku a ne - kje je

NKD, na Rudniku je takoj zraven baby centra.

e to ja, super, ful hvala, k do rudnika mam 10 minut pa res nisem hotla na drugo stran lj rit sam zarad tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!