Lsica
|
Čao čao punce, sem se po prehranjevanju Maje še mal do kuhinje sprehodila..., mama mora tud jest pa čeprav je to ob štirih ponoč. Mal sladkega . Pa mal ringaraje zraven - v miru brez slabe vesti - ni lepšga . Vidim da ste še naprej pridne kuhanje pospravljanje, tud za likanje - to počnem jaz rada sam ob mrzlih dnevih, da se mal pogrejem . Katrinka, za avto, zdaj se pa lahko kaj zmenimo, a ne? Sam pozdravi se hitro. Vim, super darilo si si izbrala. Vem kako je fajn, ko prideš na vrh kake gore in po celodnevni hoji dobiš za nagrado čudovit razgled, po mojem je polet nad gorami podoben občutek, sam še potenciran.... Zakaj se zame nihče nič takega ne spomni Hm, jaz bom tud kmal mela okroglo - 40...kako leta letijo!!! V nedeljo smo uspešno izpeljali krst naše Maje, sem bla kar ponosna, glede na to da midva še vedno živiva v grehu... Sem pa jaz tud eno čudno stvorenje. Ko so tekle priprave sem bila glede krsta čisto odločena in prepričana da si to želim in da je to prava odločitev, ko pa je bila stvar za mano, se mi je pa prikradlo malce dvoma v to ali sem se pravilno odločila. Govorim v ednini, ker oče Maje je namreč ugodil moji želji, on sam bi počakal da Maja zraste in se sama odloči. Svobodna volja. Ma upam, da sem se prav odločila. Če ne druzga, sta se vsaj familiji dokončno med seboj spoznali in smo imeli razlog za eno lepo fešto. Ta teden se nam obeta mal lepše vreme, za četrtek sva se z Živo nekaj menile (grobo okvirno) da bi se dobile. Bi se katera pridružila??? Več nas je bolje je. Pa resnično bi blo fajn mal počvekat. Kakšen vzgojni prijem podelit. Men se zdi, da bom jaz mojo pupo drugač čist razvadla...jo tako čuvam, da sploh nič drugega ne naredim in je vsa pozornost namenjena le njej. Saj pravijo da otroka ne moreš razvadit. Čeprav v tole že mal začenjam dvomit. V prvem mesecu res ne, zdajle pri treh, štirih pa se je kar navadla, kako na hitro poštimat, da gre vse po njeno . No škatla Toffifee je prazna ...ura je čas in jaz se odpravljam nazaj v posteljo ker me že v noge zebe. Če ma katera v četrtek čas naj sporoči - al sem gor na ZS al pa kar direkt na tel. pa naredimo eno srečanje morda za spremembo kje drugje npr. na Kodeljevem pri Gradu. Tam tud kelnarji niso tko tečni če kak stol prestaviš kotv čolnarni, še več, če prej poveš, da prideš v večjem številu, ti mizo še sami pripravijo. To kar ste povedale za čolnarno se mi zdi čist mim, jaz tud ne bi več tja šla. No kaj čem še reč - oglasite se!!!
|