|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
13.10.2009 6:27:19   
ledenka
dobro jutro user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.10.2009 9:51:06   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Če bi imle pa 5 otro kot naša nmagk pa bi po moje morala kar nove cote kupovati, mi nebi zneslo obrata narest.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se strinjam user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.10.2009 9:52:44   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dobro jutro user posted image

user posted image

Oh, hvala za kavico. Bi si jo res privoščila. Je nisem pila že 1 leto in pol user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.10.2009 9:54:10   
veronikab
Punce, kakšno vreme se je naredilo zunaj in to v LJ. Ne moreš verjeti. user posted image  user posted image  
Sam piha hladno tako da sploh ne vem kako malega oblečti za na sprehod. Zadnje kar bi hotla je, da mi kaj faše in zboli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.10.2009 10:22:22   
katrinka
jutro, moj me je uspesno nalezu prehlada tako da komaj se zivim, se me je suzi usmilila in lepo pancka tako da loh vsaj kej pojem, sm pa tok brez moci da obup...ponoci me je tok mrzlca tresla zdej mi je pa vroce...obup...upam da mala ne zboliuser posted image drugače ima pa suzi danes 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

no grem pocivat

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ojla čvekice!!!

Jst sem pa glih kar tole naročila
http://www.babyshower.si/index.php?page=prikazi-izdelek&categoryId=1&subcategoryId=&itemId=4&u=magic-box

A je to drago? Meni se ne zdi user posted image   Pa še eno majčko 100& ati sem dala zraven, pa svojmu nisem nič povedala user posted image user posted image Ga bom malo presenetla user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počnete? Naš Žiga je tudi danes tečka. Jaz pa kruh pečem, da bomo meli kej jest k do trgovine ne morem v takem vremenu... Sicer če bo nehalo padat bi se mogoče še odpravla user posted image user posted image   Bomo vidli...

Kaj pa je zdej s srečanjem? V takemle bomo težko kej vozičkale user posted image user posted image pa še mraz napovedujejo... Sicer mene ne moti ampak....

ne ni drago, tok je tud na posti, sm jz tud hotla narocit pa vidim da jih ni na zalogi, super si to kuplauser posted image user posted image user posted image

ja popoldne bo malo bolje, pa ce bo soncek bo lustn, zdej pac se ne bo dalo vec zjutraj vozickat ampak bolj opoldne-popoldneuser posted image

Ja sem me je klicala. Jutri bodo dobili ene identične za isti denar, samo od druge firme in tistega dobim tudi jaz. Sicer pa je brez posodice uni ki ga jutri dobijo, ampak ima pa trakec za na steno. To je itak bolje za moje pojme user posted image Počakaj do jutri in potem lahko naročiš. Če pa še ne bo on-line mi pa sporoči pa ti dam telefonsko od gospe, ki je FULLLL prijazna user posted image user posted image user posted image

ok, ti sporocimuser posted image

anci banci - cortek maliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.10.2009 10:52:35   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jutro, moj me je uspesno nalezu prehlada tako da komaj se zivim, se me je suzi usmilila in lepo pancka tako da loh vsaj kej pojem, sm pa tok brez moci da obup...ponoci me je tok mrzlca tresla zdej mi je pa vroce...obup...upam da mala ne zboliuser posted image drugače ima pa suzi danes 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

no grem pocivat

Hitro se pozdravi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.10.2009 12:15:14   
nmagk
Katrinka user posted image user posted image user posted image  pozdravi se.

Perilo ja o tem jaz rajši ne bi,sem lih učer pospravljala v omaro sem mela pokupčkano po celi delovni sobi,no normalno pri 5 se tega ogrooomno nabere,pa zaenkrat mi kar gre ne maram pa likanja,samo jaz nimam izbire,če ne delam sproti pol bi šla res lahko kar po nove cunje.

Just,če katero zanima,v soboto imam predstavitev,ste dobrodošle,lahko mi kaj naročite,lahko pa človeka pošljem tudi vam,če želite predstavitev,meni je vsega zmanjkalo in si moram naredit zalogo za zimo.

Že dve uri kličem Metelkovo,moram naročit Gregata okulistu,pa noben ne dvigne,matr sem jezna..........ok je že boljš,sem se mogla mal skašlat...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.10.2009 12:53:10   
veronikab
Ups, pol sem pa jaz ena izmed redkih, ki rada lika  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.10.2009 13:38:35   
nmagk
Po moje res,če boš mela pomanjkanje cunj,ker rada likaš kar povejuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.10.2009 13:58:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Ups, pol sem pa jaz ena izmed redkih, ki rada lika  user posted image  user posted image

user posted image

jaz tudi rada likam, ampak časa za to pa nimam. odrekam se svojim užitkomuser posted image user posted image user posted image

tudi posodo zelo rada pomivam pa čistim po stanovanju,... a kaj, ko otročka moja zlata stalno zahtevata mojo pozornost, kako naj se prepustim potem svojim užitkom???

čez dan ali pa zvečer, ko spita, mi manjka energije za kaj več kot prstno razgibavanje po tipkovniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.10.2009 14:26:44   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

čez dan ali pa zvečer, ko spita, mi manjka energije za kaj več kot prstno razgibavanje po tipkovniciuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.10.2009 14:28:28   
veronikab
Oj čveka jaz, skoraj nisem opazila, da sem si 'pridelala' 3. zvezdico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.10.2009 14:40:20   
bjondi
...prvič sem opazila te zvezdice,kaj pa pomenijo...na TRR zagotovo nič ne nakažejo če jih maš več user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.10.2009 16:32:43   
Blueeyes

user posted image

to je edina stvar ki jo sovražim.. vse drugo rajš delam.. k je pa res nuja in gora cunj za zlikat, takrat se pa spravim tud o narest

Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.10.2009 16:33:35   
Blueeyes

Oj čveka jaz, skoraj nisem opazila, da sem si 'pridelala' 3. zvezdico user posted image

user posted image  user posted image   sej k prideš pa do 5, pol pa je skoz isto.... se nič več ne zgodi... samo posti se večajo :D

Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.10.2009 4:49:22   
Lsica
Čao čao punce,

sem se po prehranjevanju Maje še mal do kuhinje sprehodila..., mama mora tud jest pa čeprav je to ob štirih ponoč. Mal sladkegauser posted image . Pa mal ringaraje zraven - v miru brez slabe vesti - ni lepšgauser posted image .

Vidim da ste še naprej pridne kuhanje pospravljanje, tud za likanje - to počnem jaz rada sam ob mrzlih dnevih, da se mal pogrejemuser posted image .

Katrinka, user posted image za avto, zdaj se pa lahko kaj zmenimo, a ne? Sam pozdravi se hitro.

Vim, user posted image super darilo si si izbrala. Vem kako je fajn, ko prideš na vrh kake gore in po celodnevni hoji dobiš za nagrado čudovit razgled, po mojem je polet nad gorami podoben občutek, sam še potenciran....
Zakaj se zame nihče nič takega ne spomniuser posted image Hm, jaz bom tud kmal mela okroglo - 40...kako leta letijo!!!

V nedeljo smo uspešno izpeljali krst naše Maje, sem bla kar ponosna, glede na to da midva še vedno živiva v grehu...
Sem pa jaz tud eno čudno stvorenje. Ko so tekle priprave sem bila glede krsta  čisto odločena in prepričana da si to želim in da je to prava odločitev, ko pa je bila stvar za mano, se mi je pa prikradlo malce dvoma v to ali sem se pravilno odločila. Govorim v ednini, ker oče Maje je namreč ugodil moji želji, on sam bi počakal da Maja zraste in se sama odloči. Svobodna volja. Ma upam, da sem se prav odločila. Če ne druzga, sta se vsaj familiji dokončno med seboj spoznali in smo imeli razlog za eno lepo fešto.

Ta teden se nam obeta mal lepše vreme, za četrtek sva se z Živo nekaj menile (grobo okvirno) da bi se dobile. Bi se katera pridružila??? Več nas je bolje je. Pa resnično bi blo fajn mal počvekat. Kakšen vzgojni prijem podelit. Men se zdi, da bom jaz mojo pupo drugač čist razvadla...jo tako čuvam, da sploh nič drugega ne naredim in je vsa pozornost namenjena le njej. Saj pravijo da otroka ne moreš razvadit. Čeprav v tole že mal začenjam dvomit. V prvem mesecu res ne, zdajle pri treh, štirih pa se je kar navadla, kako na hitro poštimat, da gre vse po njenouser posted image .

No škatla Toffifee je praznauser posted image ...ura je čas in jaz se odpravljam nazaj v posteljo ker me že v noge zebe. Če ma katera v četrtek čas naj sporoči - al sem gor na ZS al pa kar direkt na tel. pa naredimo eno srečanje morda za spremembo kje drugje npr. na Kodeljevem pri Gradu. Tam tud kelnarji niso tko tečni če kak stol prestaviš kotv čolnarni, še več, če prej poveš, da prideš v večjem številu, ti mizo še sami pripravijo. To kar ste povedale za čolnarno se mi zdi čist mim, jaz tud ne bi več tja šla.

No kaj čem še reč - oglasite se!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.10.2009 9:22:08   
nmagk
Lsica dobra si da se tako zgodaj spraviš na rač.jaz ne bi nič vidla ker ponavadi napol v spanju podojim Karolinco in zaspim nazaj.Sem vidla da imaš ti tudi okroglo 40,kdaj če ni skrivnost,jaz imam že zelo kmalu novembra,bi me tud lahko kdo s čim presenetu,čeprav že malo sumim moja najboljša prijateljica je ful sumljiva,le kaj me čaka.

Želim vam lep dan.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.10.2009 15:03:20   
katrinka
o cvekeuser posted image no, jaz sem malo bolje a se vedno bolj svoh, nos je itak k ena velka kumarauser posted image pa mislim da sva uspela celo suzi nalestuser posted image tko da kjub temu da sm koncno mobilna ne morm s suzi nikamor, pa naslednji tedenuser posted image grem pogledat ce mamo kej sladkega...baje pomaga pri prehladu...haha, vsak izgovor prav pride a neuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.10.2009 17:16:51   
nmagk
Velika čokolada z lešniki je zelo dobra za prehlad,zmanjšuje smrkanje in s tem pomanjša količino smrkcev.user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.10.2009 20:32:39   
katrinka
ja kje pa ste lublancankeuser posted image
mi smo ze malo bolje, prehlad nas pocasi zapusca - je z eno nogo ze iz bajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suzi ma se mal rdece ocke a kr gre na boljeuser posted image
danes sem spet imela gradbišče v bajti - kok sovrazim to vrtanje pa stemanje...a res ne gre brez tegauser posted image sva vceri dobila nove radiatorje pa je blo treba vse zmontirat...mi je pa suzi pomagala k je popoldne spala 3 ure in sm loh vse pospravla, caka me le se kuhinja jutri in zlikat stvari pa kako zehto dat prat...no, pravzaprav mam ocitn se kr delauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Velika čokolada z lešniki je zelo dobra za prehlad,zmanjšuje smrkanje in s tem pomanjša količino smrkcev.user posted image user posted image user posted image

ja ja cokolada, sam jaz bi raje tako z okusom jagode...njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
16.10.2009 8:12:01   
veronikab
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
16.10.2009 8:37:52   
veronikab
... še malo zajtrka ...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

... in kavice ...

user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.10.2009 9:36:43   
katrinka
veronikab - zdaj pa ti lepo spakiraj vse tole zgoraj in mi prinesi - sm lacnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.10.2009 10:18:01   
anci banci
dobro jutro:

ufff same dobrote, ki pa jih jaz ne smem.. Svit ima alergijo(sicer še ne vemo na kaj) amapk jaz se posledično zaradi tega na dieti in ne smem nič mlečnega
Revček se mi ponoči zbuja in joka ker ga vs srbi )kar na enkrat se je to pojavilo)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.10.2009 10:56:19   
veronikab
Uf, bad! Upam, da čimprej ugotovite na kaj je Svit alergičen, pol bo pa verjetno malce ljažje. user posted image

katrinka - saj jaz tudi le sanjam o takem zajtrku, sama pa ponavadi na hitro pojem nekaj kar niti pod razno ne izgleda tako slastno. Si bom morala omisliti enega hudega pomagača, ki mi bo pripravil take zajtrke ali pa končno začeti igrati lotto, da si bom pol lahko privoščila butlera, ki mi bo kuhal.user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!