|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
12.10.2009 9:59:14   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Daj Veronika, če imaš kaj vez poskrbi, da dobimo še malo pravega sončka.... Noooočem dežja...

... bom prijateljčka poprosila, če nam lahko pri tem pomaga .. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.10.2009 10:11:28   
nmagk
Dobro jutro,no smo že kar nekaj časa pokonci.Za nami je delaven vikend se me je možek usmilil,pa je malo doma delal,sedaj čakam da mi pride prjatu pobrusit parket potem pa oprema.Bom šla najprej v Ikeo pogledat,če bodo imel kaj pametnega.
Tale vreme je pa groza,tule se je pravkar tok stemnilo,da moram luč prižgatuser posted image pa še uscalo se je,sem letela okna zapirat v sobe,tile strešni okni lih niso fajn za tak vremeuser posted image

Ja zaspan dan je samo mojima dvema sončkoma tle doma se nič ne spi,mamici pauser posted image

Punce vem kako je,če si sam z otroki,jaz sem cele dneve z vsemi,ker mož skoz dela.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.10.2009 10:47:55   
anci banci
dobro jutro dekleta...

kakšen črn dan je... moj je danes taka sitnobca, da sploh ne vem kaj naj...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.10.2009 11:04:40   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dobro jutro dekleta...

kakšen črn dan je... moj je danes taka sitnobca, da sploh ne vem kaj naj...

...vrjetn ni edini user posted image ...smo mi tud zraven...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.10.2009 11:26:01   
katrinka
ja pr nas je tud ful temno, pa vozicek sm resla pred dezjem k je bil pred bajto....
moja suzi pa se zdej spi, jz res ne vem kaj ji je dons...spala je od 22:00 - 5:20, pa smo jedli, previli pa mal tecnarli a 6:20 je ze spala in se zdej spi...oh ta moja zgagicauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.10.2009 11:29:26   
anci banci
kaj bi dala za soncek ,..... al pa brez dežja... da bi lahko šla na sprehod.....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
12.10.2009 12:22:48   
Anonimen
Ojla čvekice!!!

Jst sem pa glih kar tole naročila
http://www.babyshower.si/index.php?page=prikazi-izdelek&categoryId=1&subcategoryId=&itemId=4&u=magic-box

A je to drago? Meni se ne zdi user posted image   Pa še eno majčko 100& ati sem dala zraven, pa svojmu nisem nič povedala user posted image user posted image Ga bom malo presenetla user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počnete? Naš Žiga je tudi danes tečka. Jaz pa kruh pečem, da bomo meli kej jest k do trgovine ne morem v takem vremenu... Sicer če bo nehalo padat bi se mogoče še odpravla user posted image user posted image   Bomo vidli...

Kaj pa je zdej s srečanjem? V takemle bomo težko kej vozičkale user posted image user posted image pa še mraz napovedujejo... Sicer mene ne moti ampak....

< Sporočilo je popravil živa25 -- 12.10.2009 12:23:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1207
12.10.2009 13:47:01   
vim
joj tale dež mene in gašperja ubija sva oba k mesečnika.sva spala s premori do 11.30.

vozičkanje ja če bo kaj lepo se lahko zmenimo, težko tipkam mi gašper pod prste gleda kaj pišem, pravi nadzornik v naročijo in z dudo v ustih. smo kupili novo 4 dudo, jih zgubljamo k gobe po dežju, tale zdaj je od 0-6m in je carska,

ancibanci kako pa kaj uvajanje cajcka gre

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
12.10.2009 14:10:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ojla čvekice!!!

http://www.babyshower.si/index.php?page=prikazi-izdelek&categoryId=1&subcategoryId=&itemId=4&u=magic-box

A je to drago? Meni se ne zdi user posted image   Pa še eno majčko 100& ati sem dala zraven, pa svojmu nisem nič povedala user posted image user posted image Ga bom malo presenetla user posted image user posted image user posted image

Kaj kej počnete? Naš Žiga je tudi danes tečka. Jaz pa kruh pečem, da bomo meli kej jest k do trgovine ne morem v takem vremenu... Sicer če bo nehalo padat bi se mogoče še odpravla user posted image user posted image   Bomo vidli...

Kaj pa je zdej s srečanjem? V takemle bomo težko kej vozičkale user posted image user posted image pa še mraz napovedujejo... Sicer mene ne moti ampak....

ne ni drago, tok je tud na posti, sm jz tud hotla narocit pa vidim da jih ni na zalogi, super si to kuplauser posted image user posted image user posted image

ja popoldne bo malo bolje, pa ce bo soncek bo lustn, zdej pac se ne bo dalo vec zjutraj vozickat ampak bolj opoldne-popoldneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
12.10.2009 14:15:45   
anci banci
vim uvajanje čajčka gre če je mami zraven k včasih tud mal posili), če so drugi zraven pa ne....je pa vsaj nakazal da bi znal po flaški pit:) drugače pa sem imela včeraj izpit in je Svit med izpitom tolk čebljal, da je zgledalo da mi pomaga in govori, kaj moram napisat:)
tale vreme pa full ubija... mene matra da grem ven amapk nimam dežne prevleke za športni del

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
12.10.2009 14:23:20   
anci banci
evo našega korenjaka, k je prvič dobil špinačo za polizat s prsta:) sir je vse skoraj ostalo okrog ust, ampak je bil nad okusom navdušen, skoraj mi je odgriznil prst:)

user posted image

< Sporočilo je popravil anci banci -- 12.10.2009 14:24:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1211
12.10.2009 14:29:48   
veronikab

evo našega korenjaka, k je prvič dobil špinačo za polizat s prsta:) sir je vse skoraj ostalo okrog ust, ampak je bil nad okusom navdušen, skoraj mi je odgriznil prst:)

user posted image

Kok e luškan user posted image  user posted image  user posted image  ... pa barvno usklajen user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1212
12.10.2009 14:41:16   
anci banci
ja res je:) špinača se poda k obleki:)

Neposredna povezava do sporočila: 1213
12.10.2009 14:58:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ojla čvekice!!!

ne ni drago, tok je tud na posti, sm jz tud hotla narocit pa vidim da jih ni na zalogi, super si to kuplauser posted image user posted image user posted image

ja popoldne bo malo bolje, pa ce bo soncek bo lustn, zdej pac se ne bo dalo vec zjutraj vozickat ampak bolj opoldne-popoldneuser posted image

Ja sem me je klicala. Jutri bodo dobili ene identične za isti denar, samo od druge firme in tistega dobim tudi jaz. Sicer pa je brez posodice uni ki ga jutri dobijo, ampak ima pa trakec za na steno. To je itak bolje za moje pojme user posted image Počakaj do jutri in potem lahko naročiš. Če pa še ne bo on-line mi pa sporoči pa ti dam telefonsko od gospe, ki je FULLLL prijazna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
12.10.2009 16:10:01   
vim
o ancibanci se malo pa ne bo hotel več mleka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
12.10.2009 16:15:44   
Blueeyes

user posted image

user posted image user posted image user posted image kok je dobr.. sm glih gledala še tvoje slikce na FB... kok so dobre

Neposredna povezava do sporočila: 1216
12.10.2009 17:03:12   
anci banci
vim.. tega se ni za bat, mleko bo hotu skoz (vsaj tako kaže, ker se drži joške k pijanc plota)

a pa tud flaško zna sam držat:=

blu
ja hvala za kompliment:) ... tvoje fotke so tud hude na FB-ju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
12.10.2009 18:21:11   
Blueeyes

blu
ja hvala za kompliment:) ... tvoje fotke so tud hude na FB-ju

mojih ni, samo Gajine so :D

Neposredna povezava do sporočila: 1218
12.10.2009 22:01:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

user posted image

Kok e luškan user posted image  user posted image  user posted image  ... pa barvno usklajen user posted image

anci banci-barvno je zato usklajen,da ni treba pol madežev extra drgnit iz oblekic user posted image  a ne?...

Neposredna povezava do sporočila: 1219
12.10.2009 22:09:39   
vim
Ja kje pa ste vse čvekice.

Končno imam malo več časa. Mali je zaspal ob 21h meni pa je uspelo pomiti tla, celo zaliti rože, oprat, obesit, ok no bi morala še likat pa bo to jutri moja zlata mami.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
12.10.2009 22:14:52   
majana79
vim, čist preveč si pridna user posted image jaz sem samo zložila 2 stroja perila...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.10.2009 22:29:58   
vim
Ma joj ta peril mi gre tok na živce redkokdaj pridem na zeleno vejo, skoraj nikoli. Če bi imle pa 5 otro kot naša nmagk pa bi po moje morala kar nove cote kupovati, mi nebi zneslo obrata narest.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.10.2009 22:35:04   
ledenka
dobre ste, meni se še zloženega perila ne da pospravit user posted image se tolažim, da itak ne morem, ker mali spi v spalnici user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.10.2009 22:53:38   
bjondi
user posted image jaz sem pa tako pridna glede perila,da komej čakam de se žehta posuši da mam kej za delat...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.10.2009 22:58:20   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image jaz sem pa tako pridna glede perila,da komej čakam de se žehta posuši da mam kej za delat...

user posted image jaz nimam energije, mi jo mali poje (vsak izgovor je dober)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Odvajanje od plenick
maca83 RR

Kaj vam najbolj pride prav?

kahlica (61%)

nastavek za wc (18%)

uporabljamo oboje (15%)

od rojstva brez plenick (5%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!