veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 IZVIRNO SPOROČILO: anci banci IZVIRNO SPOROČILO: zima07 IZVIRNO SPOROČILO: anci banci dobro jutro: ufff same dobrote, ki pa jih jaz ne smem.. Svit ima alergijo(sicer še ne vemo na kaj) amapk jaz se posledično zaradi tega na dieti in ne smem nič mlečnega Revček se mi ponoči zbuja in joka ker ga vs srbi )kar na enkrat se je to pojavilo) Ancibanci, pa je po dieti kaj bolje? Ker mi smo pri Brini preživljali podobno, jaz sem bila na brezmlečni in brezjajčni dieti,nič pomagalo, potem so na bioresonanci odkrili, da je glavni alergen pšenica-ki je seveda povsod, kjer ni mleka (torej kruh, testenine, grisini, krekerji...vse kar sem jedla..).. Pozdravcek vsem.. Aja, ali je kako srečanje na vidiku-zdaj sva midve z Varjo počasi ZA... Če bo kaj bolje po dieti ti sporočim:) Komaj sem 2 dni in stanje ni še nič boljše....Bomo ga pa dali na teste, da čimprej vidim na kaj je alergičen(imamo v družini težkega alergika in ne bi rada tako Svita mučila kot so mojo nečakinjo preden so sploh odkrili, da je alergična na gluten, jajca, jagode, arašide........skratka na vse živo) In je pri vas kaj bolje ko ste ukinili pšenico? Ja, pri nas se je stanje po ukinitvi pšenice in moji dieti brez sladkorja (takrat sem dojila in so poleg alergije na pšenico ugotovili tudi Brinino občutljivost na gljivične toksine-mojih gljivic, ki pa se hranijo s sladkorjem)...Pa še 3 terapije smo dali skoz in potem je bila leto in pol čisto ok...Sedaj se pa sem ter tja pojavi kakšna kožna sprememba, za katero ne morem ugotoviti, katera hrana jo povzroči (sedaj je že skoraj vse in je večino časa ok)...Ravno sedaj pa ima full suho in lišajasto kožo-se je pa začelo s kurilno sezono-punce, s čim mažete svoje pikce po telesu in obrazu-če sploh? Pozdravček vsem! Tudi jaz sem hotela to vprašati - nama so se najprej na nogici pojavili lišajčki, majhni krogci na eni nogi, pa je P rekla, da naj mežem z eno Musteino kremo ali pa Bepanthenom. Pa sem mazala z Bepanthenom ni nič pomagalo, se je le še razširilo, tako da sedaj ima tudi po trupu, rokah in enga na obrazu. Prevčeraj sem mu pol kupila uno kremo od Mustele, ga zvečer namazala, in zjutraj, kot piše na navodilih, pol mi je pa popoldan bil cel pikast po telesu, kot kakšna alergija. Sedaj pa nisem sigurna ali je to od kreme ali pa od korenčka, ki smo ga včeraj prvič jedli? Pa še to - večer oz. noč je bila obupna - ga je očitno korenček tolk matral, da je cel čas samo jokal in zaspal šele ko se je orng sprdal in pokakal. Danes gremo pokazat P, pa da vidim, kaj bo rekla.