katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: anci banci IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: anci banci IZVIRNO SPOROČILO: zima07 IZVIRNO SPOROČILO: anci banci dobro jutro: ufff same dobrote, ki pa jih jaz ne smem.. Svit ima alergijo(sicer še ne vemo na kaj) amapk jaz se posledično zaradi tega na dieti in ne smem nič mlečnega Revček se mi ponoči zbuja in joka ker ga vs srbi )kar na enkrat se je to pojavilo) Ancibanci, pa je po dieti kaj bolje? Ker mi smo pri Brini preživljali podobno, jaz sem bila na brezmlečni in brezjajčni dieti,nič pomagalo, potem so na bioresonanci odkrili, da je glavni alergen pšenica-ki je seveda povsod, kjer ni mleka (torej kruh, testenine, grisini, krekerji...vse kar sem jedla..).. Pozdravcek vsem.. Aja, ali je kako srečanje na vidiku-zdaj sva midve z Varjo počasi ZA... Če bo kaj bolje po dieti ti sporočim:) Komaj sem 2 dni in stanje ni še nič boljše....Bomo ga pa dali na teste, da čimprej vidim na kaj je alergičen(imamo v družini težkega alergika in ne bi rada tako Svita mučila kot so mojo nečakinjo preden so sploh odkrili, da je alergična na gluten, jajca, jagode, arašide........skratka na vse živo) In je pri vas kaj bolje ko ste ukinili pšenico? Glede kil pa sploh ne bom komentirala, vsak dan vozička če je seveda dež ne pada ... od 5 pa do 8km, kile pa nikamor dol:( anci banci-zakaj so jo mučili?...ti priporočam bioresonanco je odlična za ugotavljanje alergenov v telesu in prijazna,ker nič ne pikajo...če te kaj več zanima mi pošlji ZS... bjondi z mojo nečakinjo je bilo tako...ko so končno začeli sumit da je alergična, so najprej njeno mamo dali na dieto najprej brez mleka, pol brez jajc-stanje se je mali poslabševalo, revca je imela vijolčne roke in noge, potem ko je končno shodila nekega jutra sploh ni mogla vstati-noge bulaste, vijolčne in potem seveda v bolnico, kjer so ji delali teste in tam ugotovili na kaj je sploh revca alergična-v bolnici je bila večino otroštva, konstantno so jo pregledovali (temu jaz rečem mučenje, ker jo niso že takoj v začetku dali na teste)... šele sedaj ko je stara 9 let se je stanje izboljšalo enako z mojim necakom, kmalu bo star 8 let in sele letos je prvic okusil jajcek, pa sladoled, pa navaden kruh pa se kej bi se najdl Moja svakinja je imela tudi dieto ,ko je dojila,tamaučko so vozili vsepovsod ,ker je bila kljub dieti še vedno čist pikasta...nakar sem ji predlagala bioresonanco pa je rekla da bodo najprej pršparal pol jo bojo pa peljali...haloo ...nisem mogla iz sebe pa sem ji mejl napisla dala podatke od gospe vse napisala zraven koliko košta in naj naredi potem sama kakor želi...hvala bogu se je v roku enega tedna odločila in jo vozi še danes in na marsikaj ni več alergik,stara je bila pa dve leti... sej ne recem je kr nekaj denarja sam ne bos valda sparal na svojem lastnem otroku...o groza sem pa slisala da je bioresonanca res uspesna, moj bivsi sodelavec je hcerko 4 leta staro peljal - mislim da v podcetrtek in je bilo zelo uspesno, pravtako svakinja necaka vozi in je tudi zadovoljna, drugače pa jaz tkole pravim - nic ni narobe ce so alergije in ni treba zdej pa paniko zganjat in otroku nic dati za jest, kaj pa vcasih k ni blo nicesar kar da+nes pomaga - moj brat je bil kot otrok alergicen skor na vsako hrano, pa je moja mami enkrat zivce zgubla in zacela mu dajat hrano - najprej ena zlicka, pa cez teden se na, pa to potem vsak dan, vso hrano, do pubertete je moj brat jedel absolutno vse pa ceprav je bil na vse se kar uradno alergicen, ni mu dajala tezkih alergenov npr. jagode in arasidi ampak vse ostalo, kar mu je ostalo je cvetni prah kar imamo pa itak vsi v familiji, no mogoče sem se prevec razpisala ampak tako je moje mnenje, je svakinja necaka tud v vato dajala, pa to ne sme pa un ne sme, pa smo delali krompirjevo torto za rojstni dan, pol je pa dojela da tko ne gre, da bo prej al slej tamal v soli in bo s sosolci kej probu pa ceprav ces ne sme, pa je zacela zlicko pa zlicko pa se bioresonanca in stanje se ful zboljsuje IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: vim Lsica kako pa to da te nikoli ne srečam na žalah jaz tam vozičkam sem ter tja, po parku do Summit motors pa po pst,....Žale so coool čeprav so grobovi. Jaz naprimer si ogledam sem ter tja tudi kakšen ime priimek in moram priznati prav zanimivo je tkole pogledat na grob. a se sliši čudno Ne ne sliši se čudno...tud jaz sem reden obiskovalec žal...če je pa tam tako mirno in edino tam se lahko mal spraviš stran od vsega hrupa,trušča...vim a sva se midve mogoče ene dvakrat srečale v tomačevem pri trgovini ...sva si šle nasproti... ne vim nisi cudna, ce bila bila jaz v jarsah bi bla tm pogosto
|