Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Pa ne bi imela strij, pa bi si kaksno kremico kupila. Samo kaj ko ne vem katera bi bila dobra? Kaj pa ve uporabljate?
... pojma nimam kako naj se zmerim
... bom šla zdaj do sosede, ki je šivilja, pa me bo zmerla in vam javim
... dokler pridem jaz domov bo že 16.30, do takrat pa bom na mandarinah in jabolkah
, drugače se mu pa lahko prilagodiš pa zganjaš na isti način kot on , to jaz delam , ga kar nazaj nahecam in je tiho
Je mel bučko lih popkovino med nogami, pa še ni se hotu obrnit.. Na momente me je kr držalo, da bi ji vzela iz roke uno mašino in kar sama malček pobrskala
sem se mazala z vsemi "živimi žavbami" - specialne iz lekarn, kupovala sem tudi zelo drage v trgovinah, pa sem vseeno dobila strije
brcike sem začutila že prejšnji teden (13 tednov in 3 dni - torej v 14. tednu) in jihsedaj čutim še zelo fajn tudi čez dan.