Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 13:42:15
|
|
|
|
krtekxx
|
Pa to pomožnosti z mamico.. Ne, to pa ne. Ju pa zelo zanima, kdo bo njuna mamica potem, ko bom jaz umrla. To sta prijavla en dan v vrtcu (sta v isti skupini) in potem sta vzgoiteljica in varuška to nama povedali kot da je to res nekaj nenormalnega. Poročit se pa mislita z isto punco (Tana ji je ime) in z njo skupaj živeti v stolpnici. Eden od njiju bo zdravnik, drugi pa reševalec. In ko bo ona padla v vodo jo bo reševalec rešil tako, da se bo spremenil v krokodila, odprl usta in pojedel hobotnico. Zdravnik jo bo (punco) potem ozdravil....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 13:49:04
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mimi: en tvoj frend, me hoče za prjatla na FB-ju...sploh ga ne poznam, pa še to ma sam 5 prjatlov da ni to tvoj šocl ploha, kaj to pomen ....to je moj dragi ....sem mu jaz profil nardila, zdaj pa dve kmetiji furam in na tej mi manjka sosedov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 13:52:11
|
|
|
|
mimi30
|
men več nič ni jasno .... nejc ima pri skor 39 vročine ful energije....cel čas me sprašuje, če je že zdrav
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 13:53:54
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mimi: en tvoj frend, me hoče za prjatla na FB-ju...sploh ga ne poznam, pa še to ma sam 5 prjatlov da ni to tvoj šocl ploha, kaj to pomen ....to je moj dragi ....sem mu jaz profil nardila, zdaj pa dve kmetiji furam in na tej mi manjka sosedov hahahahaa, dej mimi ti ga res serješ, 2 kmetiji šocl - fant, dragi, mož,....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:08:30
|
|
|
|
snikolina
|
Hej lepotičke, spet sem tu. Mimi drug teden bi mi2 lahko uletela v MB. Kdaj maš čas? Se že kej organizira srečanje v MB? Ste tuk napisale, da ne folgam brat. A je kej nouga? Farme laufajo???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:12:00
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ploha , Full je luškana. Tista, ki dodaja na seznam mi lahko doda GH 3 mesece in 14 dni, Sedela 6 mesecev, Plazi 7 meseca, zobkov pa še ni. Sem še kaj pozabla? Mene zanima če vaši že kdaj hočejo kaj doseč in nena. Pol pa se jočejo. Če tistega ne dosežejo v trenutko, ko si nekaj zmislijo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:15:32
|
|
|
|
ronja
|
kertexx, vse mata že naštudirano vrtnica, poznaš kakega človeka, ki ne dela tega?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:15:42
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Srečanje v Mb pa mene tud zanima? Kdaj pa bi naj bilo? Mi lahko prosim poveste kaj več. Farme pa laufajo z polno paro. Kaj ti maš tud Farmo Snikolina?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:19:13
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ronja: Jaz sem samo vprašala. Ker me pač zanima.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:21:32
|
|
|
|
ronja
|
Saj nisem mislila nič slabega, no! Ma, tu se non stop zezamo, pa zato ni nobena užaljena! Seveda vsak človek protestira, če ne dobi tega, kar si želi - če mu ne ubijemo duha. To je samo znak, da je vse ok. Kasneje se navadimo protestirat malo bolj "kulturno in družbeno sprejemljivo", če pa nehamo, pa pomeni, da smo čisto otopeli in resignirani. To pa ni dobro.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:25:42
|
|
|
|
ronja
|
A boste gledale bombardiranje lune?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:28:02
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ronja: sej nisem misla, da sem užaljena ali jezna. Niti slučajno. Oprosti če se je tak slišalo. Nisem misla tak. Ker pri moji pikici zadnje dneve opažam kak s skuša zmeraj nekaj uveljavljat. Npr. hoče, da bi jo vzela na roke. Ampak je mogoče kadar kaj takšnega delam, ne morem kr vzet. Pol pa joka in me ta jok malo bega. Ker mi je kr hudo če ji ne morem takoj ustreč.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:31:39
|
|
|
|
ronja
|
Ja, tudi to je normalno - vsaki mami je hudo poslušat svojega otroka, kako joka, če to ni glih un jok zaradi trme. če joka, ker rabi bližino (torej se hoče cartat v rokah), ti pa tisti trenutek res ne moreš skočit, je to zelo neprijetno. Meni je še vedno, pri drugi ni nič boljše... Probam čim prej končat to, kar pač ne more počakat, to je edini nasvet, ki ti ga lahko dam. Od drugih boš pa mogoče dobila nasvet, da se otrok tako mora navadit počakat (kar je res, ampak ne vem, če je to nujno že pri 9ih mesecih, saj se bojo navadili tudi sami čevlje zavezovat, samo res še ne zdaj...) Tak da: vsak po svoje. Je pa normalno, da ti je težko, to samo pomeni, da imaš svojega otroka rada.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:35:04
|
|
|
|
petra88
|
A boste gledale bombardiranje lune? kaj, kdaj, kje, kako?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 14:37:04
|
|
|
|
ronja
|
danes popoldne, nasa, našo Luno.http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 15:33:17
|
|
|
|
Ploha
|
jst sm bla pa učer pri G in mi je bris jemala, zdej mam pa tak svetlo rjav uzcedek, pa se mi zdi da me hoče neki pečt ma dej kr neki nooo...popiz*dila bom a je možno, da če ti bris uzame, da maš kak izcedek???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 15:55:06
|
|
|
|
snikolina
|
Kaj ti maš tud Farmo Snikolina? Bognedaj, to je meni čisto mimo. Za na FB ajde-ampak tle...brezveze. Pa ne se zdej farmerke usut name, ne Sem pa na FB, ja. Pri nas je isto, Anže pade takoj v trisekundni izsiljevalski jok, potem pa je takoj OK, ko vidi, da iz te moke ne bo kruha. Hahaha, valjda, da probajo, pametni so tile naši otročki.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 16:23:40
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- ja lahko imaš izcedek.... No na žalost nam še vedno ni nič ratalo, spet sem dobila M, sem jezna k . Očitno bo spet potrebno seči po zdravilih... Pri nas je tako, da malo pojkoa če vidi da ji ne rata neha čez nekaj časa, včasih pa kar probava malo. KO je na tleh in če jo ne uslišim pa prileti do mene in se potegne za hlače gor in stoji potem zraven mene in me tako ljubko milo gleda. Mi spet spimo.... danes že drugič, pa ful malo je pojedla k je bila tolk zaspana. Pa nekaj me moti malo bolj voden drek ima pa ful smrdi. A mislite da je driska Kakala danes že 3X, drugače 2X ali pa samo enkrat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 17:20:57
|
|
|
|
farfala
|
ploha, to je kar pogosto, ja , ampak v enem dnevu izgine kiara in vrtnica, moj mali pa mene nikol milo ne gleda , ampak v takojšen, glasen jok in ne neha dokler ga ne dvignem in uslišim. Že kažejo vsak svoj karakter.Ma ful je tečen cel teden, zgornja enkica prodira. Kakšna zdravila si pa mogla jemat? Držim pesti, da naslednji mesec ne bo M Verjetno je kaka viroza, če ima tako smrdljiv kakec Jaz pa po dolgem času nekaj pečem , za Aseja in njegovega sošolca, ki je pri nas - čokoladne mafine.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 18:16:34
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: zakaj pa po zdravilih? sej sta komaj na začetku?? Ne rata takoj, malo potrpežlivosti pa bo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 20:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
čer.... kiara kak naj rata, če mož kr okol skače si ti men mal sumljiva čist sem uničena...se mi še žvet ne ljubi, sam kr umret pa tud ne morm....hudič je to
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 21:21:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
čist sem uničena...se mi še žvet ne ljubi, sam kr umret pa tud ne morm....hudič je to user posted image naš tamal je bil danes na tvojmu koncu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 21:32:53
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Snikolina te lahko kliknem na fb. Če lahko mi pošlji zs.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 21:33:30
|
|
|
|
kiara24
|
Čer, No saj niso zdravila pač odatki, kateri so mi pomagali, da sem zanosila že v prvo.... Farfala- ne več če je viroza, ker je bil drekec sedaj bolj komakten samo je pa obupno smrdeč, pa ne vem zakaj. Me skoraj pobere ko jo grem previt. Prdi pa tud k norc. Joj a je lahk krivo grozdej k ga dam kuhat v kompot mal Nisem nič obupala in tudi ne bom obupala! Ploha- nisva glih začela sva že na tem 3 mesece mogoče že kaj več. Ulla- ja vskaič ko je bil doma je bila akcija, je pa res da sedaj 14 dni je bilo bolj švoh, glede na to da je bil skoz dol . Ulla ne me **** bom huda . Zdej grem pa naprej delat, sem tečna k dans pa skoz nekaj posparvljam.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.10.2009 21:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
naš tamal je bil danes na tvojmu koncu sej vem, sam se mi ni dalo vohunit za njim grozna tašča, a ne
|
|
|
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.