|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
11.10.2009 9:12:55   
rožca26
Dobro jutro!

Želim vam lepo nedeljo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
11.10.2009 9:43:52   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz sme pa danes popolna gospodinja...

sem skuhala govejo juho, zrezke v omaki in kruhovo rulado in repincelj.... zdaj sme skuhala puding, pa zamesila sme testo za rogljičke s sirom...

o hudo

kaj je repincelj?

repincelj je motovilec :)

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
11.10.2009 9:45:43   
zvesta
jaz sem pa čisto povožena... prehlad me je čisto zdelal.. zunaj pa tako lepo vreme...

pa kar malo sem se zasekirala, ker jaz za bebija imam še prav prav nič user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
11.10.2009 9:59:50   
ninček1
Jaz še tudi nimam čisti nič.Mi smo malo vraževerni, pa bomo komaj v začetku januarja nabavljali.Mislim, da je še časa res dovolj....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
11.10.2009 10:02:50   
zvesta
No, do januarja jaz ravno ne bom čakala. V sredini januarja moram začet prat, lče bo vse v redu. Prvič sem v 35 tednu pristala že v porodnišnici, pa je bilo kar fajn, da sme imela že prej stvari pripravljene.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
11.10.2009 10:08:28   
Aja1
Jaz tudi nimam še nič za user posted image . Sicer nekaj posebnega niti ne rabim, ker imamo še skoraj vse od Neje.

Zvesta - hitr se pozdravi.

Naša tamala je pa ponoči zakuhala, spet. user posted image

Zdaj pa kuhava govejo juhico. Upam, da ji bo teknila.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
11.10.2009 10:11:53   
brcko2
jaz sem iz sneberskega konca ali je katera blizu?? Vem samo to da jih je kar nekaj user posted image iz mojga konca samo ne vem ali so tudi na RR. Tako, da je jih bo januar/februar kar veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiii

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
11.10.2009 11:52:33   
valentinčica30
Tiste ki se sekirate, ker še nimate nič za user posted image , vam povem da čist brez veze. imate vsaj prostoruser posted image user posted image , pri nas pa že trapamo in to samo zato ker si drugi želijo prostor naredit in k nam dajo.

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
11.10.2009 12:01:41   
vaney
Jaz tudi nimam še čisto nič za user posted image ...čakam, če bo na morfologiji videti, kaj bomo imeli...če bo fantek, potem bom kupila samo kompletek za iz porodnišnice, če bo pa punčka, pol si bom pa dala malo duška s kakšno rozasto majčko, kiklico, žabicami... V glavnem, pretiravat ne mislim v nobenem primeru, kar se pa konkretnih stvari (voziček, posteljica, lupinica...) tiče, pa ne bom kupovala nič, ker že vse imamo.

Aja, upam, da se Neja čimprej pozdravi...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
11.10.2009 12:09:14   
punsha
Vidim, da ste nekatere že kar naveličane in bi najraje že rodile. Tudi jaz bi že rada spoznala najinega malega, ampak naveličana pa še zdaleč nisem. Meni je tako lepo. Dobro se počutim (večinoma), v brcikah pa takooo uživam. Se mi zdi tole obdobje nekaj čudovitega in sem prav res srečna!
Uživejte!
Pa lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
11.10.2009 12:13:38   
Lara73
tudi jaz sem vrževerna in sem rekla, da pred zaključeneim 6.mesecem ne bom pripravljala nič. Ja očitno je roba vsem v napoto in mi kar tovorijo....Pri prvih dveh pa res nisem do sedmega meseca nič štimala. Za prvega je bila prva zadeva paket! Torej kar pozno. Potem pa hop na Madžarsko (takrat se je množično hodilo v Lenti). Nisem dobila od nikogar nič, samo vozek in prenosno posteljico smo kupili rabljeno.
V glavnem samo na kup mečem in potem premetavam so nezavesti. Ni mi pomoči, počasi postajam obsedenauser posted image

Danes kuham kislo zelje, krompirček v kosih in pečem pečenice. Tašča mi je še dostavila govejo juhico.
Repincelj - hecna beseda -  (se tudi v sanjah ne bi spomnila, da je to motovilec) pa imam tudi jaz še v hladilniku, pa zraven ne paše...

Dober tek še ostalim!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
11.10.2009 12:23:14   
ninček1
Ja res je , da midva edino kar imava za malega perajt je sobica oz prostor, v katerem je zaenkrat še delovna soba oz. kabinet s knjigami in računalnikom.Večino stvari tako dobim, tako za oblečt, kot zibelko, voziček kupimo januarja in to je to.
Zanima me kdaj dobiš pravzaprav paket?Ko dejansko rodiš alže pred rojstvom otroka, ko izpolniš papirje na centruuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
11.10.2009 13:00:17   
Aja1
Paket dobiš pred rojstvom otroka. Mislim, da lahko oddaš vlogo na CSD 60 dni pred PDP.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
11.10.2009 17:20:24   
punsha
Sem si tudi jaz ogledala rojstvo male Dunje na bibaleze... in sem polna čustev s solzami v očeh.... res si ne morem predstavljat kakšen občutek mora biti. Tudi zame je tole prva nosečnost... zamišljam si kot nekaj najlepšega na svetu...ko otrok zajoka in ti ga položijo na trebuh...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
11.10.2009 18:03:12   
zvesta
A bi katera Mariborčanka šla pogledat v prihodnjem tednu ta voziček:

http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-baby-ace-i77.shtml?tselimage=194#images

Ali pa katerega od njihovih, ki jih prodajajo?

jaz bom jutri poklicala in se poskušala dogovoriti za ogled. Zdaj pa ne vem ali v torek ali v četrtek popoldne, mogoče v ponedeljek dopoldne.

Se mi lahko z veseljem katera pridruži.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
11.10.2009 19:40:55   
ninček1
Hej zvesta, jaz sem sicer iz Maribora, samo sem se nekako odločla kar za jane.Mi je pa ta voziček, ki ga ti gledaš zelo tudi všeč.

Zanima me koliko od vas se bo odločilo za hrambo matičnih celic iz popokovine?
Jaz kolebam...ja ali ne....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
11.10.2009 19:42:53   
zvesta
Jaz se moram še pozanimat o tej hrambi. Sva prvič razmišljala, ampak takrat je bilo še samo plačljivo in žal mnogo predrago. O tej javni banki se moram pa še pozanimat.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
11.10.2009 19:45:03   
Lily86
Nedeljski pozdravček še iz moje strani!

Tudi mi še nimamo skoraj nič za našega bebota... No, par zoknčkov, pa 2 bodija, ki smo jih dobili za darilo, že ko sma povedala, da se bo štorklja ustavila pri nas, kupila pa nisva še ničesar. No, razen večjega avta user posted image . Čakam na konec novembra, na polnih 6 mesecev, sva se odločila da takrat začneva malo prenavljati in se pripravljati na nove bivalne razmere. Voziček dobiva v službi (sem si izbrala Peg Perego GT3), obljubljeno pa imava tudi družinsko zibelko. V njej sem bila tudi jaz, ko sem bila mala. user posted image  Cotike pa komaj čisto na koncu... Malo si jih že ogledujem, pa ugotavljam, da sploh ne vem kako obleči dojenčka... Mi lahko prosim katera razloži, kaj so to benkice?? user posted image

Sicer pa buši pridno raste, zob nehal bolet, tako da sem spet kot nova user posted image . Se pa kolikor se da izogibam boleznim, pridno pijem čaje in limone, in postanem čisto živčna ko je kdo tako neodgovoren, da se bolan suče okoli nosečke... Mislim, eni res ne res ne razmišljajo...

Lep teden vam želim!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
11.10.2009 19:51:12   
punsha
Glede matičnih celic...tudi midva sva razmišljala o tem, pa se moram še malo bolj pozanimat. Kako točno je s tem, kdaj, za kaj jih uporabiti... malo sem prebrala, kaj veliko pa še ne. Vsekakor pa mislim da je tole vredu zadevica.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
11.10.2009 20:05:13   
ninček1
Hranijo ti jih za 22 let, samo sva se z dragim ravno pogovarjala...kaj če crknejo vmes-mislim podjetjeuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
11.10.2009 20:17:03   
punsha
A pa ste (tiste ki ste) razmišljale o privat hrambi ali pač to banko. Se pravi, če dam privat in plačam (sem že pozabila koliko je), to pomeni, da so točno te moje in če bi jih otrok potreboval jih dobi. Če pa daš v tisto banko, tam je hranjenje zastonj (je?), tam pa moje lahko uporabijo tudi za koga drugega, če pa bi jih potreboval moj otrok, jih pa tudi dobi od drugega - če mojih ni več. Uf, upam da se znajdete iz napisanegauser posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
11.10.2009 20:20:39   
Aja1
Porod od Tine sem si tudi jaz pogledala.... uffff, me je spet strah....

Glede matičnih celic. Midva se v prvo nisva odločila za to (niti se ni o tem tako govorilo), zdaj pa tudi še ne vem. Vsaka info dobrodošla.

Lily - benkice so take majčke (bombažne), ki se ponavadi zavežejo ob strani. Na začetku sem jih jaz uporabljala za pod bodije (ene dva meseca, mogoče tri).

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
11.10.2009 20:24:05   
valentinčica30
Skratka midva se za hrambo matičnih celic ne bova odločila. Pri prvih dveh že ni bilo govora o tem, tako da oni dve tako nimata tega, če pa bi s odločila bi se privat, saj bi jih shranila z nameno hrambe prov za otroka, ker če si predstavljaš da jih daš shranit v javno banko in jih pol potrebuješ pol jih pa ni ker jih je porabil nekdo druguser posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
11.10.2009 20:34:52   
punsha
Še eno čisto mim vprašanje, pa ne bit jezne...tale BTCjada mi ne da miru. Pa sedaj kupujeva hladilnik... jutri je v Merkurju (Kranj) popust do 90% (ko izžrebaš in dobiš najmanj -5%)...sedaj pa ne vem, ali naj grem na ta popust, ali imajo na BTCjadi tud kake fore za te stvariuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
11.10.2009 20:38:33   
valentinčica30
Enostavno poklič in vpraši v Merkurju, pa ti bodo povedal. Tud men so ko sva kupovala skrinjo, ker so namreč to skrinjo mel čez en teden v akciji. sva malo počakala in nato kupla. Poskusi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?