|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
12.10.2009 18:19:03   
zirafa76
aha še to...

tudi jaz bom počasi vse pripravila, ker v prvo sem šla roditi mesec dni prejuser posted image , ampak smo imeli vse doma pripravljeno, tako da je bilo super......

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.10.2009 19:12:28   
ninček1

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                
user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska        user posted image                 

5.2.  
user posted image ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                 
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image                                                                  

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26user posted image )                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas                                

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska          
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                  
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 72

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3102
    12.10.2009 19:17:25   
    ninček1
    user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

13.10.-zimska
    14.10.-vaney, Lily86, MATEJKA

15.10. - JanaB, babajči, zvesta, gapii27
    16.10.-aja1, protina, rožca 26
    19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
    20.10.-Nattasha , smuki , jada82
    21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    26.
    10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    9.11.- Zimska
    14.11.-plouse
    19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3103
    12.10.2009 20:02:25   
    Aja1
    Žirafa76 - WB. Super, da ste vsi uživali. user posted image  

Jaz bom za user posted image  začela počasi pripravljat konec decembra, ko bom že na dopustu. Takrat bo največ časa. Nejo sem rodila en teden po PDP, v drugo pa upam, da bo čim bližje PDPju (raje bi en teden prej).

Jutri bom pa doma (s tamalo na bolniški). Razmišljam, kaj bi počeli, da ji ne bi bilo preveč dolgčas, glede na to, da ne bova mogli nič ven. No, bova že kaj našli. Če ne drugega, bova pa pospravljali in kaj spekli. user posted image  Še jutri jem sladko, potem da dva dni ne, ker imam v petek test za sladkorno in mi je sestra priporočala, da kak dan prej ne jem sladkega.  Upam, da zdržim. Sem prav odvisna od čokolade....

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3104
    12.10.2009 20:08:24   
    Bauky
    hojla, 
    vsem user posted image  za dobre rezultate z morfologije. Mi tudi komaj čakamo ponedeljek... še en teden... da se z user posted image  ponovno vidimo...  Moj želi  sicer presenečenje  februarja... mene pa že tak firbec matra.. tko da pač ne bomo zdaj nič direkt vprašal...če se bo pa kej vidlo pa bo čist fajnuser posted image .

Punce fajn ste... ful ste mi pomagale, k komentirate vozičke ( sploh tiste, ki ste že mame), sem mojmu pokazala vaše komentarje...pa je potem cel večer brskal po netu in raziskoval vozičke in njihove lastnosti... ampak se še nismo nič odločil....se nama zdi še čist prezgodajuser posted image .

fajn bodite...user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3105
    12.10.2009 20:41:10   
    smuki
    Bauky, te čist razumem - tudi moj si želi presenečenje, jaz sem pa po eni strani taaaaaaakooooo radovedna kaj bomo imeli. Sem tudi na NS tako gledala me nogicami, pa jst nisem nič videla. In mislim, da bom tudi na morfologiji samo gledala v ekran, vprašala pa verjetno ne bom, ker če bom vedela, ne bom mogla bit tiho.

Midva tudi še nimava nič za bebiko. Verjetno bova začela nabavljati nekje v decembru, ko bo tudi kakšen novoletni popust, pa stara kolekcija... Nekako imam v planu, da ko bom v polnem 7. mesecu, da imam vsaj osnovne stvari pripravljene.

(odgovor članu Bauky)
    Neposredna povezava do sporočila: 3106
    12.10.2009 20:47:46   
    punsha
    ninček, na seznamu za pdp sem 2x napisana, drži prvi datum, 1.2.2010. Ni me pa na naslednjem seznamu za preglede, imam ga pa 21.10. user posted image
    Hvala

(odgovor članu smuki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3107
    12.10.2009 20:55:36   
    zirafa76
    aja1..jaz sem ravno pospravila LIndt temno čokolado z pomarančevim priokusom...tako osamljena je bila v shrambiuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu smuki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3108
    12.10.2009 21:02:03   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

13.10.-zimska
    14.10.-vaney, Lily86, MATEJKA

15.10. - JanaB, babajči, zvesta, gapii27
    16.10.-aja1, protina, rožca 26
    19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
    20.10.-Nattasha , smuki , jada82
    21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
    22.10.-cappy96
    23.10.-t*e*j*k*a
    26.
    10.- rosa2
    27.10.-dskubin, bipi
    28.10.-ninček1, plouse,žirafa
    29.10-zofy

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11- bili83, niwci
    , spelch
    4.11.- kora33, valentinčica 30
    5.11.-rožca26
    9.11.- Zimska,
    julieb
    14.11.-plouse
    19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3109
    12.10.2009 21:24:56   
    rožca26
    priprave - na srečo se mi letos ni potrebno s tem ubadat. Mamo že vse doma (oziroma pri moji mami), sam prpelat je treba pa oprat. Se pa prov spomnm kok živcov so mi vsi požrl glede teh vozičkov user posted image . Pol sm se pa naredila francoza pa šla prej rodit, tko da men ni blo treba po štacunah letatuser posted image  So me vsi sprašval kaka barva mi je všeč pa če rabm, kar so mel v mislih. Ja, pa tud oni so se rešili večne dileme "kaj kupit, ko pridejo prvič na obisk k user posted image " user posted image .
    Tud jest že komaj čakam morfologijo - jo mam v petek - in upam, da ta ne bo tako navihan/-a kot je bil Vid, ko sm jo mela. Je skril točno tist trenutek tisto, kar smo rabil pogledat. Se je hecal že v trebuhu, zdej ni pa nič drgač user posted image
    Tiste, katerih lubiji nočjo vedet spola - je moja sodelavka naredila tko, da je pol na enem drugem UZ vprašala, zvedla kaj ma, pol je pa roza cunce (je bla pupa) čist zadej v omaro zložila, da se teh cunc ni vidl. Za kompletek za domov je pa enega bež kupila in se delala, da ni mela pojma, kaj pričakujeta user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3110
    12.10.2009 21:35:56   
    smuki
    Rožca - to kar je naredila tvoja sodelavka, sem tud jaz imela v mislih, sam ko vem, da ne bo  šlo, ker ne znam bit tih pred njim user posted image . Priznam, da me pa zdaj ne zanima tak fejst, kot me je na začetku. Po moje me bo čedalje bolj, ko bom začela nabavljat in ne bo nevrtralnih barv.....

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3111
    12.10.2009 21:46:33   
    rožca26
    smuki - te popolnoma razumem. Sm jest tak firbc, da mu ni para user posted image  Je že moja mama sprašvala če bomo spet vprašal, jest pa ji odgovorim itak da ja, ker če ne me bo razgnal. Kar se pa tiče ne povedat - ko sm bla 1. noseča, sem si oblubla, da da 12t nič, pol me je pa par ur po testu mama klica in itak nism bla tih. Ja, kar se tiče mene in mojih skrivnosti ne znam bit tih, če mi pa drugi kej zaupajo pa ne smem okol govort, pa ne povem, ker že sprot pozabmuser posted image  Je skleroza tud za neki dobra - čeprov jo mam že od malega user posted image
    kar se tiče pa nevtralnih cunc, sm pa jest kr našla. Je pa res, da sm bla trmasta in sem dolg iskala. Drgač maš pa v h&m, pa v c&a ful lušne zadeve, pa niso vse roza al pa modre. Predvsem v c&a majo ful cort pajace (take zelene...).

(odgovor članu smuki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3112
    13.10.2009 6:46:59   
    kora33
    jutro...
    kar se tiče spola...jaz sem vprašala, ker si pač mali bolj želi brateca, kot sestrice..normalno...ko je rekla da bo zgleda user posted image ...pa nisem mogla biti tiho...najprej po telefonuuser posted image , pa staršem...sestri...zdaj pa vejo že čisto vsi...še v bolnici, ko sem srečala eno znanko sem ji takoj povedala...pa nisma lih si blizu...ha ha ha...ne morem biti tiho....tako da če se bi mi zmenili, da ne želimo vprašat...pol res ne bi, ker ne bi mogla obdržati skrivnosti samo zase
    žirafa....WB...
    tudi jaz sem včeraj gledala sneg...naša Peca je bela bela....
    lep dan vsem...

sreča je

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3113
    13.10.2009 8:31:47   
    ninček1
    Jutro!

Jaz pa gledam na Pohorje in hvala bogu še ne vidim snegauser posted image , je pa mrzlo kotuser posted image .

Punsha, hvala, sem že čist zmešana od seznamov.Bipi čestitam za user posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3114
    13.10.2009 8:39:06   
    ninček1

user posted image

user posted image

user posted image

xx.2.
    user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
    user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             

1.2.
    . , 0
    user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
    user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                

3.2.

4.2. 
    user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska        user posted image                 

5.2.  
    user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image                                                                  

6.2.                           
    user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
    user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         

8.2.
    user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
    user posted image
    user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image

9.2 
    user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
    user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
    user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
    user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
    user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
    user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
    user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
    user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
    user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
    user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
    user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
    user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
    user posted image mucica2 (26user posted image )                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
    user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
    user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas                                

18.2.
    user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
    user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
    user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            
    user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
    user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
     user posted image      

21.2.
    user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
    user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
    user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
    user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.

25.2.
    user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 

26.2.

27.2. 
    user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
    user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
    user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  

4.3.

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 70

Z nami so pot začele:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

user posted image

PREGLEDI            

• nosečnost in delo:

•  

user posted image

[/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3115
    13.10.2009 8:55:35   
    bipi
    Jutro user posted image !

Jaz bom zmrznila. Sem tamalga peljala v vrtec peš pa me sedaj boli glava od tako mrzlega vetra. Radiatorji v bloku pa še čist mrzli. Upam, da kaj kmalu začnejo kurt, ker to je pa že čist preveč. Pa pri vas, že kaj grejejo?

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3116
    13.10.2009 8:58:02   
    JanaB
    Me kar malo panika grabi, ko vidim, da imate ene že precej stvari pripravljenih. Midva sva ena od tistih, ki nimajo še čisto nič. Upam, da bova nekaj stvari dobila od prijateljev ostalo pa dokupila. Vidim, da bo treba pri vozičkih skoraj doktorirat, da bomo nekaj zbrali. Pa tudi kakšnega prednovoletnega popusta se ne bi branila. Otroško sobico bo tudi še treba malo pripravit in prepleskat.
    V četrtek imava morfologijo in bova vprašala za spol, moj namreč ne more zdržat v nevednosti user posted image  potem pa akcija z izbiro imena. Cunjice bi pa itak v bolj nevtralnih barvah nabavila.
    Zanimivo, da se nekaterim še niti ne pozna trebušček. Jaz ga namreč ne morem več skrivat že nekaj časa pa čeprav je to moja 1. nosečnost.
    A so vam na morfologiji izmerili MV? Vem, da naj bi na tem pregledu preverili vse notranje organe, glavne žile in podobno ampak a so vam še kaj drugega pregledali? Velikost trebuščka, bitje srčka? A ste dale ponovno kri za toksoplazmozo tisti, ki ste imele prvi izvid negativen?
    Lep dan želim vsem!

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3117
    13.10.2009 9:01:15   
    zvesta
    Dobro jutro...

Mene so pa že klicali od ginekologa, da v četrtek ne delajo, ko sme naročena. user posted image In da naj pridem 21. Sem se pol izpogajala zaradi bolniške in imam morfologijo že jutri dopoldne! user posted image user posted image user posted image Pa možek je jutri še zadnji dan na 4-urni bolniški in bo vseeno lahko šel zraven! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3118
    13.10.2009 9:45:41   
    slomak
    DOBRO JUTRO VSEM user posted image ...

ko sem v desnem okvirčku zagledala Februarke 2010 sem mogla kliknit tudi jaz, ker spadam zraven user posted image ...imam namreč predviden rok 17.2.2010. Morm pa priznat, da nism lih aktivna na forumu..od zdaj naprej pa bom, ker sem malo brala in našla veliko zanimivih informacij in predlogov..skratka vse kar rabim user posted image . Jaz imam v petek 16.10. UZ in mene zanima kaj bomo imeli..mojega pa ne.. hehe in ko sem brala kako skriti tako novico..hm...ne vem. Po eni strani pa, če bom vedla bom non-stop u trgovini, ker se ne morem upreti tem luštnim malim oblekicam user posted image ... aja pa 23.10. imam posvetovalnico, kjer dajem kri in vodo v pregled..do zdaj je bilo vse OK.
    nič, vse vas pozdravljam in bom se potrudila sodelovati na forumu in deliti moje izkušnje z vami. Lep dan še naprej. user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 3119
    13.10.2009 10:07:53   
    MATEJKA_
    IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Vozički...Hauck vem, da je zelo poznana in dobra znamka, jaz imam Quinnija ampak vem, da so punce prehvalile Haucka...Vsak ima svoje izkušnje, nikjer pa ne piše, da je denar zagotovilo kvalitete, ker so recimo tudi Bugabooje umaknili iz prodaje--letnike 2008 in pozvali starše, ki so jih kupili, naj jih vrnejo, ker so imeli napako in so se prevračali na stran, kar bi lahko poškodovalo otroka..user posted image
    Je pa Austrija veliko cenejša, jaz sem vse kupila v prvi user posted image v Baby One in Toysu od pohištva do vozička, otroških sedežev, do ..vsega...še posebej oblačila in pampers so poceni.....tudi letos bomo romali tja......kar še manjka..mi je pa res blizu, tako da to redno izkoriščamo..user posted image

Oblačila..Jaz sem ravno danes začela gledati kaj imamo..uffffffff..toliko stvari od Izabele, sicer bolj kot ne v pinki ampak dosti stvari je tudi nevtral.....ampak ogromnaaaaa vreča..user posted image ..nekaj bom pa tudi podarila, nekaj sem vrgla stran, res že znucano do konca...user posted image ampak večino pa ostane.....
    moj mož je rekel, da je naš user posted image že od rojstva obsojen na biti gay....ker bo v pinkiuser posted image seveda pa bom kupila kaj za lušte in nekaj fantovskega...user posted image

ja, tud pri znamkah se zgodi kaj takega, to sploh ne zanikam...

glede nakupovanja v avstriji - jaz sem lani za našo prvo user posted image  hotel vse tam kupit - so mi vsi pravili, da so plenice (pampers) ful cenej. pa sem šla v toysa, metro, mullerja in cel kup drugih trgovin in je vsepovsod bilo enako ali konkretno dražje kot pri nas v mullerju. plenice od 1-2sem tako kupovala samo v mullerju (proizvodnja iz nemčije), vmes sprobala navadne pamperske iz drugih tgovin (narejeno na poljskem - nisem namreč verjela, da lahko obstaja bistvena razlika) in žal ugotovila, da ta razlika dejansko obstaja... sem kar hitro spet kupovala v mullerju... v avstriji pa so bile v glavnem dražje, celo ko so v toysu imeli akcijo tistih jumbo paketov - v mullerju so namreč tudi bile vsaki mesec akcije enakih paketov in je bila naša akcija dosti ugodnejša kot njihova, redna cena pa drugače tud.

cotike sem neke tud v toysu kupla, so bile cenejše (in lepih nevtralnih barv), ampak sem kmalu ugotovila, da so precej manjše št.kot pri nas pri hm npr.

aha- da ne pozabim - meni so takrat vsi pravili, da so benkice ful fajn in uporabne na zečtku. no, jaz lahko po svojih izkušnjah rečem, da so katastrofa. ne glede na to, kak sem jih zatlačila v plenice in ostalo, ko sem user posted image  dvignila, je ta benkica šla takoj ven... pa sem raje bodye na preklop kupovala v hm in c&a.  

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3120
    13.10.2009 10:10:56   
    rožca26
    Dobro jutro - dober dan!

A ste za eno kavico?

user posted image

Slomak - lepo, da si se nam pridružila. Kle smo same fejst punce user posted image  Drgač se bova pa obe v petek tresle na UZ - oziroma nestrpno čakale kaj skrivata user posted image  med nogamiuser posted image

Res, da je zunaj hladno, ampak sonček je pa prov lep user posted image
    Jutri ima pa naš Vid 1 leto. user posted image

Punce, še malo in bo kmalu zima tu! Pol pa juhuhu februaruser posted image

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3121
    13.10.2009 10:14:26   
    rožca26
    Matejka_ - glede benkic se s tabo popolnoma strinjam. Pa pr nas je bil mali tok suh (predstavljajte si afriške otročičke, ki majo samo bušije od sestradanosti), da mu je blo to vse še ful ohlapno. Sm bla že v porod. odločena, da bomo mi mel bodije.

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3122
    13.10.2009 10:15:36   
    rožca26
    Aja punce, pozabla vedno vprašat. Kako se naredi, da imate besedilo prejšnjega v okvirčku? Se neki matram, pa ne gre ... mimgrede, sm blond user posted image

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3123
    13.10.2009 10:35:25   
    julieb

user posted image

user posted image

user posted image

xx.2.

1.2.
    . , 0

2.2.

3.2.

4.2. 

5.2.  

6.2.                           

7.2.         

8.2.
    user posted image

9.2 
    user posted image ne_ja                                                               

10.2.             

11.2.

12.2.

14.2.

15.2.                          

16.2.

17.2.                   
    Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
    user posted image slomak                             (?,?)                              

18.2.

19.2.
    user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje            

20.2.
     user posted image      

21.2.

23.2.
    user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                

24.2.

25.2.

26.2.

27.2. 

28.2.
    user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image

4.3.

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 70

Z nami so pot začele:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

user posted image

PREGLEDI            

• nosečnost in delo:

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 13.10.2009 10:36:34 >

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3124
    13.10.2009 10:37:42   
    Aja1
    IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Aja punce, pozabla vedno vprašat. Kako se naredi, da imate besedilo prejšnjega v okvirčku? Se neki matram, pa ne gre ... mimgrede, sm blond user posted image

Klikni citiraj nad sporočilom, ki ga želiš komentirati.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 13.10.2009 10:38:12 >

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
    photo
    Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?