|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
13.10.2009 10:38:36   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86, MATEJKA

15.10. - JanaB, babajči, zvesta, gapii27
16.10.-aja1, protina, rožca 26, slomak
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4), punsha, ne_ja, junehope
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
9.11.- Zimska,
julieb
14.11.-plouse
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.10.2009 10:51:44   
protina

En lep zimski pozdrav!

Jaz pa sem malo žalostna, ker sem bila včeraj pri prijateljici na kavi in mi vlije v kavo sveže kravje mleko. Sicer ga je imela v hladilniku.Jaz ga spijem in se sploh ne spomnim, da neprekuhano mleko ni za nas in tako cel popoldan imam slabo vest glede te Listerioze.

Joj joj danes že redko kje najdeš domače kravje mleko.
A se je kateri že to zgodilo?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.10.2009 10:56:31   
MATEJKA_
joj, v naših pisarnah je pa spet tak mrzlo. so zjutraj za probo zakurli, pol pa nehali in zdaj je spet prava mrzlica tu noter.user posted image  si že 1,5 mesec s kaloriferom kurim, pa nič ne pomaga...

trenutno pa še samo na jutrišnji UZ študiram - se že ful veselim, že dolgo nisem vidla naše male pikice... glede spola sicer mene in mojega tud malo firbec matra, ampak sva se že od začetka odločla, da se bova tudi tokrat pustila presenetiti. tak mi nič kaj ne pomaga, če vem prej... je pa lušno... user posted image
imena imava tudi že izbrana.

je pa zdaj že ful fajn, ko user posted image  non stop čutim, ker ima prave čage tam noter user posted image .
drugače je še vse po starem, no obisku wc so se malo zmanjšali, ampak verjetno ne za dolgo ,kolikor se spomnima kako je bilo to prejšnjič.

aja še enkaj glede cotik - tolko za info, za tiste, ki mogoče kupujete prvič. jaz sem za začetek prejšnjič kupla nekaj žabic (tiste hlačke, ki se zaprejo na ramah) tudi v baby centru. za zaetek sem kupovala št. 56. in tiste iz baby centra je naša prerasla (rojena z 51 cm) v roku 2 tednov, tiste iz hm (isto št. 56) pa v 2,5 mesecih... ja, ogromna razlika, cena pa približno enaka. enako je bilo z bodyi, čeprav so tisti zdržali malo dlje kot 2 tedna.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.10.2009 11:12:31   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Itak sme ponoči slabo spala, ker me spet dajajo zapestja, ta sindrom vnetega karpalnega kanala ali kaj je. Boli kot hudič.

To tudi mene daje ko hudič. Sploh od kar hodim na aerobiko, ker so vaje tudi na vseh štirih. Na operacijo sem naročena in čakam že kar dolgo. Potem pa me pokličejo sredi septembra in rečejo: gospa na vrsti ste. Sem povedala, da sem noseča cca 4 meseca in je rekla, da to ni problem. Ko pa je bil termin, sem pa zbolela. Pa tudi ne vem, če bi šla, ker potem ne moreš vzet tablet proti bolečini....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.10.2009 11:13:14   
ninček1
Julieb! Hvala za pomoč!

Ja Matejka hvala za nasvet.Jaz sem ena izmed takih, ki prvič nakupuje oz. bo začela nakupovati pa nimam pojma o številkah in ostalem...

Praviš da je torej H&m boljši, kaj pa c&a, ker je pri nas v Mariboru dosti večja izbira v c&a-ju, kot prvem in se mi zdi da je tudi malenkost ceneje.Nad h&m pri nas sem res razočarana, ker nimajo skoraj nič.Ful je mala izbira, pa še tisto kar je, mi ni ravno všeč.

Torej benkice ne, raje bodiji.Zanima me koliko se mi splača kupit bodijev in ali naj kupim kar 62 številko, koliko naj za začetek kupim pižamic, koliko nogavičk in koliko pajackov in zanima me ali boste ve kupovale plišaste, glede na to da bo zima, ker mi tiste bombažne žabice ne delujejo ravno toplo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.10.2009 11:15:59   
zvesta
jaz pa jočem...

in iščem stanovanje...

očitno se bomo morali odseliti od doma (živimo pri meni doma), ker nam starši niso pripravljeni dati v uporabo enen majhne sobice, ki se ne uporablja... štirje bomo pa v eni sobici malo težje... tako da sem zelo žalostna... ne zaradi tega, ker nočejo dati, ampak ker se je mami obnašala zelo grdo in me je zelo prizadela...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:25:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.10.2009 11:37:10   
rožca26
Oblačila: 
- bodi 8kos
- žabice 4kos
- bombažna kapica 2kos + še vsaj 1 toplejša kapica
- pajacki 5kos (bombažni + flis)
- nogavičke 4kos
- žabice do pasu 5kos
- pajac za vn (jest sm mela od h&m, pa je bilo našmu feb. že kar prevroče) 
- tetra plenice 15 kos
- povijalne plenice 5 kos 

To sem kopirala iz marčevk, ker so to temo že obdelale. Kar se pa tiče flisa pa ne pretiravat - ni treba preveč, ker našmu je blo hitr prevroče, pa je mel nizko težo (okol 4 kg). Velikost je pa odvisna. Jest sm večinoma kupovala št.62, pol smo mogl pa kupit 44, ker mu je bilo vse preveliko. Je pa res, da smo imeli izredne razmere user posted image . Nam je pa babca v šoli za starše v Domžalah rekla nej kupmo kar nam je všečuser posted image . Je bla prvorodkam ful v pomoč user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.10.2009 11:38:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz pa jočem...

in iščem stanovanje...

očitno se bomo morali odseliti od doma (živimo pri meni doma), ker nam starši niso pripravljeni dati v uporabo enen majhne sobice, ki se ne uporablja... štirje bomo pa v eni sobici malo težje... tako da sem zelo žalostna... ne zaradi tega, ker nočejo dati, ampak ker se je mami obnašala zelo grdo in me je zelo prizadela...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:39:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:48:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 12:07:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.10.2009 12:47:12   
punsha
En pozdrav še od meneuser posted image
Jaz sem pa tako nekaj smotana danes. zadnje dni slabo spim ponoči, potem je pa čez dan kriza. Danes se že cel dan valjam po postelji, čisto nič še nisem naredila. Ko sem se zbudila me je glava bolela in pa ne morem verjeti, da me še danes tako noga boli. V nedeljo zjutraj me je krč prijel, nato popustil in takoj še enkrat prijel, pa me mišica še vedno boli kot hudič, prav težko stopam na nogo, še posebej če sem dlje časa pri miruuser posted image . Si bom res morala umisliti kak magnezij.

zvesta... si ne predstavljam, da bi bila na tvojem mestu. takole si potem res razočaran... sicer je ponavadi na začetku najhuje, ko pride do kakšnega konflikta in se situacija potem sama pomiri, ko vsak na svojem premisli kako in kaj. Mnogokrat rečemo kaj v efektu, ko človek sploh ne razmišlja in je vzrok vsega le kaka slaba volja oz kakšna bedna malenkost. Takole na hitro je kar težko spokati in kar iti. Upam, da se vam uspe pogovoriti... Res je pa čisto premalo ena sobica tako kot razlagaš. Ampak vseeno bolje kot nič, dokler v miru ne prideš do prihrankov, da si drugje urediš stanovanje. Upam, da vam uspe čimprej rešiti situacijo in je mama imela le slabe trenutke (sicer tudi to ni opravičilo, ampak včasih je treba razumeti kake muhe), vsekakor pa da pridete do več prostora, potem pa ali je to tukaj, ali pa kje drugje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.10.2009 13:04:43   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Julieb! Hvala za pomoč!

Ja Matejka hvala za nasvet.Jaz sem ena izmed takih, ki prvič nakupuje oz. bo začela nakupovati pa nimam pojma o številkah in ostalem...

Praviš da je torej H&m boljši, kaj pa c&a, ker je pri nas v Mariboru dosti večja izbira v c&a-ju, kot prvem in se mi zdi da je tudi malenkost ceneje.Nad h&m pri nas sem res razočarana, ker nimajo skoraj nič.Ful je mala izbira, pa še tisto kar je, mi ni ravno všeč.

Torej benkice ne, raje bodiji.Zanima me koliko se mi splača kupit bodijev in ali naj kupim kar 62 številko, koliko naj za začetek kupim pižamic, koliko nogavičk in koliko pajackov in zanima me ali boste ve kupovale plišaste, glede na to da bo zima, ker mi tiste bombažne žabice ne delujejo ravno toplo.

sem tud iz mb... user posted image  v ca je res velika izbira, sama pa sem pri njih zelo malo kupovala. motilo me je namreč to, da so večinoma te žabice in majčke bile na zapiranje z normalnimi gumbi ne z onimi za stisk. za ta male, se meni ti sa stisnit zdijo bolj praktični. lani pa tud še niso imeli nič bodyev na preklop (letos jih imajo), so vsi bili za preko glave, ki jih je na začetku dosti težje oblačiti, ker user posted image  še en držijo glave sami. pol kasneje ni problem. hm pa ima letos zelo slabo izbiro napram lani, sem jaz tud razočarana ,ko malo včasih kaj pogledam... user posted image

definitivno bodyi - taki na preklop na tiste pritisne gumbe, al kak se jim pač reče. zelo praktično... jaz sem kupla za začetek vsakega po malo (6 bodyev, 4 žabice, 6 parov nogavičk, 1 komplet) največ seveda rabiš bodyev in hlačk ali žabic, pa mogoče nogavičk, ampak le-te se ne umažejo ravno nekaj fejst. za zečetek sem imela št. 56 (sem malo gledala, koliko sva midva z mojim bila ob rojstvu kaj velika - oba 51 oz. 52), za rezervo pa sem že kaiki body in hlačke vzela 62. pol pa tak sproti vidiš kaj rabiš in greš kupit. jaz še imam od prejšnjič bombažne, bom pa dokupla plišaste, ker imam take le od št. 62 naprej (prejšnja user posted image  je bila avgustovska). drugače pa bo čez zimo pol zunaj tak v kombinezon pajacu, tam pa tak ne more nič drugega imet spodaj kot bombaž, ker je prevroče drugače...

bom pa dala en dan seznam vsega gor, kar smo na začetku rable - takrat smo avgustovke lep seznam nardila, ampak je bilo še marsikaj nepotrebnega gor.

pa na kapice, ki pokrijejo uhice ne pozabit, vse druge rade zlezejo dol...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 13.10.2009 13:06:54 >

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.10.2009 13:10:40   
MATEJKA_
aja, še tiste, ki vas radi grabijo krči v nogah... mene so pri prejšnji nosečnosti začeli krči v 6. mesecu matrat.  vse druge user posted image  so mi vedno pravile, da pomaga magnezij ipd., pa sem pol na rednem pregledu le svojo gin. vprašala, pa je rekla, da je to sicer veljalo včasih, pol pa so le ugotovili, da največkrat ni to problem. zvečer - npr. ko ste pred tv - se uležeš na hrbet, daš noge malo višje in krčiš in izteguješ stopala in jih vrtiš sem in tja. tak pospešiš krvavitev v nogah in od takrat dalje nisme imela več krčev... čisto enostavna zadeva, delaš pač vsaki večer ali pa ko se spomniš... pri meni je delovalo... 

Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.10.2009 13:23:45   
punsha
matejka hvala za nasvet user posted image , bom poskusila, potem pa poročam čez nekaj časa.
In pa hvala tudi vsem ostalim, ki pomagate pri nakupih oblačil. Jaz res nimam pojma kako in kaj user posted image , tako da so nasveti res dobrodošli

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.10.2009 13:28:30   
valentinčica30
Zvesta čimprej na svoje. Te čist razumem, ker smo mi tak en časa živeli in verjami mi ko si na svojem,magari je vse težje je luksuz.
Glede oblekic. Odločila sem se da ne bom pretiravala. Kupila bom kak mali pajace 56 in kompletek iz porodnišnice, pol se bom pa s tem znašla kar bom od kolegov dubila, saj se te krame hitro preveč nabere. Za tiste, ki imate sušilce, se mi zdi pomembno to da kupujete kvalitetne materiale, saj kaj ti pomaga bodi 62 ki se potem tak grdo stisne da ga lahko oblečeš sam domauser posted image .
Pa kupovanje po barvah glede na spol. Kaj pa če pride do napake.  Pri meni je samo namignila na user posted image , sam ziher pa ni, tako da bom vse bolj nevtralno zbirala, ker je to najbolj varno, nato pa po rojstvu kupovala ko bom 100%.
Kak sem zdej spametovala, ampak punce se mi zdi da vse mal kompliciramo, sigurno so za to krivi hormoniuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.10.2009 13:38:39   
mucica2

tudi jaz z veseljem sprejmem nasvete glede oblačil, ki jih bom potrebovala, ker sem namreč tudi nevedna glede tega, ker pričakujem prvega otročička.

sicer pa doma razen pumpice za nos, ene dekice in robčkov za ritko še nimam nič, bom kupila, kar mi bo manjkalo, ker bom veliko stvari dobila. kar se pa tiče večjih nakupov pa moram kupiti voziček in jajčko, posteljico pa bo kupila moja mami.

aja glede tistih, ki se veselite morfologije, da boste izvedele spol, jst sm se tud, bla sm polna pričakovanja, da mi bo potrdila ali je res fantek ali ne, potem pa se dete ni hotlo pokazat, tako da sm še naprej v dvomih. upam da ostale izveste user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.10.2009 13:38:46   
bipi
No, krče v nogah moram pa še jaz komentirati, ker so se tudi pri meni že začeli.

Pri moji prvi nosečnosti so me krči začeli matrat nekako po petem mesecu nosečnosti; kot sedaj. Takrat mi je moj gin. predpisal tablete Magnesol in so mi ful pomagale, sedaj pa sem nekje prebrala, da jih ne prodajajo več (nisem preverjala). Gin. mi je zdaj rekla, da lahko tudi navadne iz trgovine vzamem, že zaradi otrdevanja trebuha in predčasnih popadkov, in glej ga zlomka krčev spet ni več. Sicer vzamem dve tableti in ne eno kot je priporočeno za normalne dnevne potrebe, saj se mi zdi, da me v nosečnosti potrebujemo več magnezija. Sicer sem tudi jaz zvečer pred TV razgibavala prste na nogi ampak se mi zdi, da sem ravno zaradi tega dobila mravljince in potem ponoči še obvezno kakšen krč, tako, da sem to raje opustila. Se pa strinjam, da obupno mišica boli še par dni kasneje.
Če te že zagrabi krč takoj vstani in hodi kakšno minuto ali dve po prstih - ful pomaga, sicer grozno boli ampak res pomaga. Za to mi je povedala med. sestra in preizkušeno drži. Upam, da sem kateri pomagala. Bay

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.10.2009 14:19:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: protina

En lep zimski pozdrav!

Jaz pa sem malo žalostna, ker sem bila včeraj pri prijateljici na kavi in mi vlije v kavo sveže kravje mleko. Sicer ga je imela v hladilniku.Jaz ga spijem in se sploh ne spomnim, da neprekuhano mleko ni za nas in tako cel popoldan imam slabo vest glede te Listerioze.

Joj joj danes že redko kje najdeš domače kravje mleko.
A se je kateri že to zgodilo?

Ne se sekirat. se zgodi, pa mislim, da nekaj kapljic tega mleka ne bo škodlo tvoji bebici.
Se mi zdi, da nas včasih kr mal strašijo s temi boleznimi. Tko k žena od mojga bratranca, k je bla ist cajt noseča k jest, in je skoz paničarla zarad tokse, k jo mački prenašajo etc., istočasno k mi je pa to govorila, jo je pa njena psica lizala. user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.10.2009 14:21:04   
Aja1
Glede oblačilc. Jaz sem pri Neji imela 4 bodije 56, štiri bombažne žabice 56, kompletek za iz porodnišnice 56, in dva pajacka 56, ostalo pa 62. Je bilo dovolj. Na začetku je bilo 62 malo veliko, ampak ni bilo panike. Zdaj bom mogla kakšno strar dokupit, ker sem imela prvo leto nekaj oblačilc izpsojenih. To pride na vrsto decembra. Upam, da izvemo spol (zaenkrat je samo namignila).

Zvesta user posted image user posted image user posted image . Gotovo se bo našlo kakšno stanovanje. Bo pa za vse boljše ko boste na svojem, zase. user posted image  

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.10.2009 14:23:32   
Aja1
Protina - zdaj nimaš kaj več pomagat. Verjamem, da bo vse ok. Meni se je podobno zgodilo par dni nazaj, ko sem jedla torto (v kremi pa surova jajca).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.10.2009 14:25:23   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

aja glede tistih, ki se veselite morfologije, da boste izvedele spol, jst sm se tud, bla sm polna pričakovanja, da mi bo potrdila ali je res fantek ali ne, potem pa se dete ni hotlo pokazat, tako da sm še naprej v dvomih. upam da ostale izveste user posted image

Vem kako je ... pri Vidu sm bla tok firbčna kaj bo, pol je pa na morfi vse skrival (beri popolnoma vse). Ko smo hotl srček gledat, se je obrnu tko, da ga je kumi dobla, očke si je pokril isto sek. ko smo leče hotl vidt z rokam, ko smo pa hotl vedet spol je pa noge tko zvil, da se ni videlo ničuser posted image
Smo mogl it še na 3d, da so mi še enkrat morfo delal.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.10.2009 14:27:16   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Aja punce, pozabla vedno vprašat. Kako se naredi, da imate besedilo prejšnjega v okvirčku? Se neki matram, pa ne gre ... mimgrede, sm blond user posted image

Klikni citiraj nad sporočilom, ki ga želiš komentirati.

Hvala ajauser posted image . Kako pa nardiš, da je v enem postu več različnih citatov (od drugih), pa da ti niso že citat od citata?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 15:40:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?