MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Julieb! Hvala za pomoč! Ja Matejka hvala za nasvet.Jaz sem ena izmed takih, ki prvič nakupuje oz. bo začela nakupovati pa nimam pojma o številkah in ostalem... Praviš da je torej H&m boljši, kaj pa c&a, ker je pri nas v Mariboru dosti večja izbira v c&a-ju, kot prvem in se mi zdi da je tudi malenkost ceneje.Nad h&m pri nas sem res razočarana, ker nimajo skoraj nič.Ful je mala izbira, pa še tisto kar je, mi ni ravno všeč. Torej benkice ne, raje bodiji.Zanima me koliko se mi splača kupit bodijev in ali naj kupim kar 62 številko, koliko naj za začetek kupim pižamic, koliko nogavičk in koliko pajackov in zanima me ali boste ve kupovale plišaste, glede na to da bo zima, ker mi tiste bombažne žabice ne delujejo ravno toplo. sem tud iz mb... v ca je res velika izbira, sama pa sem pri njih zelo malo kupovala. motilo me je namreč to, da so večinoma te žabice in majčke bile na zapiranje z normalnimi gumbi ne z onimi za stisk. za ta male, se meni ti sa stisnit zdijo bolj praktični. lani pa tud še niso imeli nič bodyev na preklop (letos jih imajo), so vsi bili za preko glave, ki jih je na začetku dosti težje oblačiti, ker še en držijo glave sami. pol kasneje ni problem. hm pa ima letos zelo slabo izbiro napram lani, sem jaz tud razočarana ,ko malo včasih kaj pogledam... definitivno bodyi - taki na preklop na tiste pritisne gumbe, al kak se jim pač reče. zelo praktično... jaz sem kupla za začetek vsakega po malo (6 bodyev, 4 žabice, 6 parov nogavičk, 1 komplet) največ seveda rabiš bodyev in hlačk ali žabic, pa mogoče nogavičk, ampak le-te se ne umažejo ravno nekaj fejst. za zečetek sem imela št. 56 (sem malo gledala, koliko sva midva z mojim bila ob rojstvu kaj velika - oba 51 oz. 52), za rezervo pa sem že kaiki body in hlačke vzela 62. pol pa tak sproti vidiš kaj rabiš in greš kupit. jaz še imam od prejšnjič bombažne, bom pa dokupla plišaste, ker imam take le od št. 62 naprej (prejšnja je bila avgustovska). drugače pa bo čez zimo pol zunaj tak v kombinezon pajacu, tam pa tak ne more nič drugega imet spodaj kot bombaž, ker je prevroče drugače... bom pa dala en dan seznam vsega gor, kar smo na začetku rable - takrat smo avgustovke lep seznam nardila, ampak je bilo še marsikaj nepotrebnega gor. pa na kapice, ki pokrijejo uhice ne pozabit, vse druge rade zlezejo dol...
< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 13.10.2009 13:06:54 >
|