|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
14.10.2009 12:16:45   
bili83
alo pupe.

aja1, zakaj pa dva dni prej ne bi smela jest sladkegauser posted image  jaz sem tudi imela test, pa so mi rekli, da moram samo 8 ur prej biti tešča.  saj glukoza se ti v krvi ne poviša samo od čokoladeuser posted image  

vsem, ki ste imele morfologijo user posted image user posted image user posted image , tistim, ki jo še imate user posted image user posted image user posted image .

prej sem prav čutila, da se je moj user posted image  obrnil...potem pa je sledila še dobro namerjena brca pod rebrauser posted image

dajte mi plis nekaj povedat... rodile bomo februarja. Kaj boste za iz porodnišnice svoje pikece vse oblekle v zimske pajace? Bi bilo dovolj, da mu čez plišast pajac oblečem bundico, pa ga dam v zimsko vrečo?user posted image

uživajte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
14.10.2009 12:36:19   
Kati81
Glede oblačenja pozimi nimam pojma, Kaja je majska in je blo blazno vroče, tko da sva šle domov samo v pajacku.

Jaz sem mislila nekak tkole: body pa pajacek(plis dvodelni), pol imam pa en tak toplejši pajac(full lep kupljen v C&aju, tko k zimski kombinezonček, sam je iz blaga- flisa), v lupinico pa muff. Pojma nimam al bo preveč al premalo.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.10.2009 13:14:53   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Pripenjam link z otroškimi imeni: KLIK

Široko povijanje - v Nm naredijo oroku ultrazvok kolkov že v porodnišnici in ti povejo, če moraš široko povijati.

saj v mb isto - pred odhodom domov naredijo uz. široko povijanje pa je vseeno obvezno, ne glede na stanje kolkov. tisti z 2a ali 2b pač moja pol s 4 namesto s 3 plenicami povijat. to pa zato, ker so po izkušnjah iz zadnjih 10 ali 15 let ugotovili, da se pri 1/3 tistih, ki imajo 1a ali 1b stanje pa kasneje brez tega povijanja poslabša in imajo pol težave to uravnavat, ker pa je kolk že bolj "trd". zato je v mb ostalo široko povijanje obvezno za vse. naslednji pregled pa pol pri 3m in če je kolk tud takrat ok, lahko široko povijanje opustiš... saj vem, smo mislim da edini v slo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.10.2009 13:16:17   
mucica2

hvala vsem za namige, kje lahko kupim pisane tetra pleniceuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.10.2009 13:17:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Glede oblačenja pozimi nimam pojma, Kaja je majska in je blo blazno vroče, tko da sva šle domov samo v pajacku.

Jaz sem mislila nekak tkole: body pa pajacek(plis dvodelni), pol imam pa en tak toplejši pajac(full lep kupljen v C&aju, tko k zimski kombinezonček, sam je iz blaga- flisa), v lupinico pa muff. Pojma nimam al bo preveč al premalo.

jaz bom tud tak... pia je bila avgustovska, ampak smo imeli zelo hladno poletje lani - še jaz sem šla komplet v dolge rokave in flis zavita domov - pa sem jo oblekla v body in tanjši bombažni komplet in pokrila s koco v lupinici. na glavo pa tak obvezno kapico in kake fajn zokenčke...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 14.10.2009 13:21:47 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.10.2009 13:21:59   
mucica2

jaz sem pa kar se glede imen tiče šla kar na statistični urad RS mal gledat kako in kaj...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
14.10.2009 13:24:47   
MATEJKA_
midva pa sva imela pravi "sistem" pri izbiranju imen user posted image .
na internetu sem poiskala vse mogoče sezname in jih sprintala. pol sva pogledala še v knjigo imen, ki mi jo je posodila svakinja. pol sva vsak na en list napisala vsa imena, ki so nama bila všeč -  za oba spola seveda, ker nisva hotela veet kaj bo. pol sva drug drugemu črtala iz teh seznamov imena, ki drugemu nikakor niso bila všeč in pol še eno in še eno... tako sva prišla do skupaj po 2 imen za vsak spol... in pol sva se odločla za 1 ime po spolu... in tokrat je bilo isto...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
14.10.2009 13:27:08   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Danes popoldne pa šibava v Ikeo, greva po eno omaro za cunjice za malegauser posted image . No pa mogoče še kaj kupiva, če nama pade v oči...

Imam eno prošnjo zate, ali lahko pogledaš če imajo barvne oziroma pisane tetra pleniceuser posted image . Hvala.

bi jih ful rada kupla, pa jih še nisem nikjer našla user posted image , v pikapolonici zmanjkal pa še drage so... razen če ima idejo kje jih še lahko kupim...user posted image

jih imajo, sem jih kupila. So bele z vzorčki - modrimi ali pa rozastimi. Sem bila v Ikei  pred 10 dnevi....

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
14.10.2009 13:28:18   
Lara73
še cena: če sem si prav zapomnila je 3,90 € za paket treh pleničk. So res luštne. Sem kupila štiri komplete.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
14.10.2009 13:36:59   
Lara73
ko sem imela jest fante, bodijev na preklop sploh še ni bilo. Sestavljati smo mogli eno tetra in eno mako benkico. Pa široko povijanje 3 mesece..... Je pa user posted image  bolj "stabilen" in ga je lažje pestvat.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
14.10.2009 13:54:47   
Aja1
Tiste, ki ste šle na ta test za nosečniško sladkorno... A vam niso nič naročili, da se izogibajte sladkega kakšen dan pred pregledom?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
14.10.2009 13:59:34   
mucica2
men ni bilo nič naročeno, da kakšen dan prej ne smem jesti sladkega...
še čudno mi je bilo to, da mi je ginekologinja rekla, da ni nujno da grem tešča, medtem ko mi je sestra izrecno naročila, da moram biti tešča...

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 14.10.2009 14:00:11 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
14.10.2009 14:05:36   
vaney
Jaz sem nazaj iz morfologije, zvedela pa nisem nič, ker je bila bebika v položaju veslača in je G komaj uspelo izmerit stegnenico in premer glavice. Pa rebra sva videli. In nič drugega. Vse skupaj ni trajalo niti 5 minut, pa še G je bila full slabe volje in, kolikoe sem videla, se ji niti ni dalo preveč matrat. Tako da bova čez 3 tedne vse ponovili+voda+kri+glukozni test (moram bit tešča). To je to. Malo sem sicer razočarana, ker sem pričakovala konkreten UZ, pa na koncu glih toliko, da sem videla bebiko. Ampak, po drugi strani, bo pa še malo presenečenje in bom šparala še en mesec.
Mi je pa rekla, da moje občasne (ampak precej hude) bolečine pridejo od tega, ker se bebika vsede meni na mehur in mi nobene tablete ne pomagajo. Pač počakat, da se spremeni lego. Sicer mi je napisala, da imam bolečine v sp. delu trebuha in da mi priporoča počitek, vendar osebna zdravnica dvomi, da mi bo komisija zaradi tega odobrila nadaljevanje bolniške, tako da bom po vsej verjetnoti morala it nazaj delat. Lušno, ne?

To bi bilo to.

Tetra plenice sem pa jaz za Anžeta kupila v Avstriji v Kiku (pri nas ga še ni bilo), pa so bile precej ugodne, so pa take bele z pisanimi medvedki.

Benkic nisem imela, ker mi niso všeč, sem pa (v Kiku) kupila precej bodijev na preklop, tako da sem uporabljala predvsem te.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
14.10.2009 14:08:26   
Aja1

še čudno mi je bilo to, da mi je ginekologinja rekla, da ni nujno da grem tešča, medtem ko mi je sestra izrecno naročila, da moram biti tešča...

Meni je rekla, da ne rabim biti tešča. user posted image  No, sicer pa imam pregled itak ob 8ih zjutraj in ne bom jedla.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
14.10.2009 14:12:58   
mucica2

js grem tudi zjutraj tako da bom kar tešča...user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
14.10.2009 14:16:45   
mucica2

Aja če katero zanima, ena kolegica prodaja 8 mesecev star voziček Peg perego GT3 v rdeči barvi, zraven pa še torbo in dežniček, za 300 eur. Če katero zanima naj mi piše na ZS. Je lepo ohranjen.

Sej bi ga sama kupila, ampak meni je ta voziček enostavno prevelik (nimam velikega avtomobila).

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
14.10.2009 15:28:19   
rožca26

Pri nas ne smemo 12h nič sladkega.Zajtrkujem pa lahk.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
14.10.2009 15:29:56   
rožca26
Danes se malo pozno oglašam, ker sva že od zjutraj leteča. Vid je namreč danes točno ob 11h upihnil svojo prvo svečko user posted image  Kr verjet ne moram, da je šlo vse tko hitr. Punce, še mal pa bomo rodile (jest in nekatere pa spet rodile user posted image ).

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
14.10.2009 16:13:17   
valentinčica30
Za glukozni test naj bi prišel tešč vsaj pri meni je bilo tako. Pa sej ni nevem kak grozno, razen tistega sladkorja in vode.
Vaney a nisi mogla mal zamigat da bi premaknila bebikouser posted image user posted image user posted image . Tak nas pa še vedno puščaš v nevednosti, ti ti packa. A si probala kako staro vražo za določanje spola tak da bom vedela če mogoče kera drži.
Kaj špa ostale ste se kej poigrale z vražami in koliko so držale?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
14.10.2009 16:33:51   
Anonimen
jao vidim da vas je kar nekaj...
da pa še jaz povem...po dolgem času user posted image
tudi jaz imam rok februarja....in to na pijančkov danuser posted image
če pa zdej ne bo lulček zrasel...pol pa ne delam več otrok user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.10.2009 16:35:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

jaz bom tud tak... pia je bila avgustovska, ampak smo imeli zelo hladno poletje lani - še jaz sem šla komplet v dolge rokave in flis zavita domov - pa sem jo oblekla v body in tanjši bombažni komplet in pokrila s koco v lupinici. na glavo pa tak obvezno kapico in kake fajn zokenčke...

Vse je odvisno od temperatur. K smo šli mi konc novembra dam, sem Vida oblekla v bodi, pa topel flis, pa pajac iz h&m, pa se mi zdi, da mu je bilo kr mal prevroče. Je rekla fizioterapevtka, pol pa še babca v P Lj., da ma dost bodi, čez mal debelejša majčka, pa žabe, pa hlače, pa jaknca. V avtu pa itak jaknco slečeš, ker bi mu blo prevroče. kar se tiče muffa v lupinco, se mi zdi, da bi bilo user posted image  prevroč. user posted image  Pri tem res nism pametna. Že en let mam otroka, pa me to oblačenje še vedno heca. 

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.10.2009 17:00:50   
Kati81
Rožca, jaz sem mislila muffek sam do avta pa pol k greš ven iz avta, k itak se vrhnji del s fršlusom oddrgne, se mi zdi lažje kot kak kombinezonček.

Jaz mam otroka že 2,5 leta pa še zmer sem kdaj v dvomih al je dost al ne, dobr da zdej zna že sama mal povedat da ji je vroče al pa mrzlo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.10.2009 17:06:32   
Lara73
dobrodošla bmwjka, kolk otrok pa maš, da bi že obupala?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.10.2009 17:11:26   
zvesta
Pupe, evo mene doma.

Morfologija je za mano, spet sem imela ketone v urinu in moram iti v petek dat vodo in kri. Mi je pa dala predlog za bolniško še za 4 tedne. Bomo videli, kaj bo rekla komisija.

Dete smo si dodobra ogledali in baje ima izredno lepo glavico. Videli smo tudi ustnice, lepe in cele. Videli smo tudi vse vitalne organe (glava, obraz, hrbtenica, okončine, mehur, srce in žile, želodec, trebušna votlina), vse je BP, Posteljico imam spredaj, maternični vrat zaprt, lijaka ni, dolg 3,5 cm, plodovnice je primerno. Dete leži vzdolžno glavično.

Pa še mere:

BPD 49
AC (obseg trebuha) 151
FL 32

Naj bi bil težek nekje 360 g.

Spola se ni videlo, pa tako ga nisva želela vedet :)

Aja, pa naslednji pregled imam na Martinovo, 11.11.2009.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 14.10.2009 17:12:01 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.10.2009 17:19:43   
rožca26
user posted image user posted image user posted image bravo zvesta za uspešno morfologijouser posted image user posted image user posted image Spol bo torej presenečenje? Dobra si, jest sm tak firbc, da ji ni para med vsemi firbci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?