|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
14.10.2009 17:20:43   
niwci
Tudi jaz se špo dolgem času spet javljam... sm potrebovala kar neki časa, da sem prebrala vse za nazaj user posted image

Trenutno se borimo z prehladom, ma je že bolje, zdaj je še user posted image obležal...

user posted image pridno caba in je prav prijeten občutek, ko se giblje.

Eno vprašanje imam. Ste se pogovarjale o spanju-ležanju. Jaz imam kar probleme s tem spanjem na bokih, k me začnejo fejst bolet. Sem se pa tudi parkrat zbudila ponoči, ko sem spala na hrbtu, pa to lih ni vredu. Kako premagujete ostale te težave. Glede na to da je to moja 1.user posted image nimam nekih izkušenj?

Čestitke vsem za dobro opravljene morfologije, pa tudi tistim, ki že veste za spole user posted image

Mi tudi spadamo v tisto skupino ki še nič za user posted image ne nabavlja. Srečne tiste, ki ste že toliko dobile, da ne veste kam z robo. Mi bomo še malo počakali tam nekje do konca novembra, potem pa v nabavo. Trenutno samo še poizvedujemo in brskamo kje se kaj dobi, pa koliko naju bo stalo... Je pa res, da ste okoli teh vozekov čisto doktorirale user posted image človek sploh ne ve kaj bi.

Na materinsko šolo pa midva hodiva že zdej oktobra. Sva se tako odločila, ker je bil lih čas primeren in imava oba čas, pa da ne bom potem s tem trebuhom tam sedela ko ne vem kako bo...pa še zima, skratka lih toliko bom pozabila al jo imam en mesec prej ali kasnej user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
14.10.2009 17:22:06   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

jao vidim da vas je kar nekaj...
da pa še jaz povem...po dolgem času user posted image
tudi jaz imam rok februarja....in to na pijančkov danuser posted image
če pa zdej ne bo lulček zrasel...pol pa ne delam več otrok user posted image user posted image

dobrodošla med nami! kle gor smo same fejst punce. Ne vem glih točn pa, ker je pijančkov dan user posted image  prvič slišm - je pa res, da sm tud blond. Dej še kej napiš o seb, tvojih otrocih ...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
14.10.2009 17:36:25   
ninček1
Dobrodošla bmwjevka!
Čestitke za uspešno opravljeno morfologijo.

Niwci, jaz ti priporočam blazino za dojenje, ki si jo lahko daš med noge, meni res pomaga.Me pa tudi bolijo boki in više gor proti ledvicam, če sem na hrbtu mi tudi ne paše, z blazino pa si lahko vsaj malo pomagaš.Probaj!Paitak ti bo prišla prav kasneje ko boš dojila.Jaz sem jo nabavla v baby centru, vendar sem kasneje ugotovila, da jo imajo v baby one-u za pol ceneuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
14.10.2009 17:38:28   
kora33
verjetno je bil mišljen 8.2....kulturni dan - f. prešeren....user posted image

sreča je

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
14.10.2009 18:05:38   
zvesta
jaz sem šla danes na ogled mojega favorit vozička... in moram rečt, da sem še bolj navdušena kot prej... pa zdaj je v akciji za 299 €.... wiiiii....

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 18:18:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
14.10.2009 18:24:01   
zvesta
Ja, seveda, Vid, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 18:24:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
14.10.2009 18:53:36   
ninu
Pozdravljene februarčice!

Sem tudi februarčica, ampak nisem tako pridna pri klepetu kot ve, pa vseeno, velikrat pofirbcam kaj dogaja..
Morfologijo sem imela že 23.sept (PDP 2.2.), šla sem kar samoplačniško in je blo super!! Dr. Reševa je super! Vse smo podrobno pregledali, vse je ok in baje, da bomo imeli še eno punčko user posted image  user posted image user posted image .  Imena še niso prišla na vrsto, bo pa tako kot v prvo trajalo...

Je pa moja prva deklica junijska in vam povem, da se mi ne sanja kako bom oblačla februarčico. Vsekakor bo treba veliiik cotic še nabavit.. V prvo sem imela precej sposojeno, kar pa žal ne bo več mogoče. user posted image  

Pobožajte svoje bušije in uživajte v nosečnosti. Meni je super!! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
14.10.2009 19:09:24   
Anonimen
ja pijančkov dan-8.2. user posted image user posted image user posted image

uf o meni in mojih otrocih bi lahko pisala ...pisala....pisala....user posted image
bolje da ne...
na kratko pa...imam tri punce (19mesecev,8 in 10 let!) -dobro da imamo atija...da mal razbije monotonost user posted image user posted image
hvala vsem za dobrodošlico....user posted image in veliko lepih brcov vam želim user posted image
aja glede vozička...jaz grem pa v soboto ponjga-sicer rabljenega-in to na primorskouser posted image
(to je sam farsa...ker letos nisem videla velik morja...sem mogla neki rečt mojmu user posted image user posted image )
pa jajčko sem dobila skoraj kot novo za 20evrovuser posted image
se pa prvič nagibam še k previjalni in babyfonu-po treh si pa že zaslužim malo razvajanjauser posted image
toliko o nas user posted image če vas zanima še kaj....pa kr na dan z besedo ...nisem sramežljivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
14.10.2009 19:31:04   
Lily86
No, pa smo končno tudi mi dali skozi morfologijo. Maternični vrat je ok, mičkeni je bil v medenični vstavi, lepo smo videli obrazek, očke, ustnice, vse user posted image . Ati je že komentiral, da ima njegove ustnice. Vse mere so znotraj normalnih dimenzij:

BPD: 52
HC: 4
AC: 172

Srček ima 4 prekate, videli smo prekrižane nogice, obe rokici, pa mehur, ledvičke, in vse druge sestavne dele smo obljukali. Vse smo pridelali user posted image . Baje imamo babiko. user posted image  Rekla je sicer, da je glede na gestacijsko starost verjetnost okoli 80%, komaj v zadnjem tromesečju naraste na 99%. Ampak jaz ji verjamem. Tak da hura za punčke, da malo uravnamo ravnotežje na našem seznamu. user posted image   Lepo je bilo videti dragega zraven kako se mu smeji ob pogledu na ekran. Res sem vesela, da je lahko šel z mano. Potem sva se še celo pot do službe zafrkavala, da bova najprej midve spletli kitke, potem pa bosta onadva šla na trening ženskega nogometa. user posted image

Pridno ste komentirale na odnose o partnerstvu po rojstvu. Ja, se strinjam da si je treba vseeno vzeti čas zase in se poslušati in razvajati kjub dojenčku. Vem pa, da je to lažje govoriti kot uresničiti... Ampak mi se imamo že zdaj ful radi in upam da se bomo potem imeli samo še bolj.

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
14.10.2009 19:51:12   
Aja1
Vid - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image
Lily- čestitke za pupiko. user posted image user posted image user posted image

Ninu - večkrat se oglasi. Pa super za user posted image . user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Bmwjka. Bo gužva 8.2. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa jutri kontrolo zaradi borelioze. user posted image  Upam, da bo ok.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
14.10.2009 20:09:33   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86, MATEJKA

15.10. - JanaB, babajči, zvesta, gapii27
16.10.-aja1, protina, rožca 26, slomak
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4), punsha, ne_ja, junehope
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
9.11.- Zimska,
julieb
11.11.- zvesta

14.11.-plouse
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
14.10.2009 20:10:33   
rožca26
V imenu Vida se vam zahvaljujem za čestitke. res je mal smešn, k tko ponosno naokol govorim že cel teden, da je 1 leto star, sam smo taprvi mesec tko trpel, če se bo zmazal, da nam ta svečka zelo veliko pomeni. Da ne govorim o tem kolk so me v P strašil da bo mel terapij, pol pa niti ene. Zgleda sm fajn skrbela zanj in ga razgibavala tko kot so ponovad delal na terapijah.

Zato punce vam pošiljam en šampanjček (ker drgač ga ne smemo)
user posted image

... in pa vsaki košček neredilne nedietne tortice user posted image

user posted image

Pa dober tek.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
14.10.2009 20:11:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

ja pijančkov dan-8.2. user posted image user posted image user posted image

... hvala za razlago. Nisem vedla, da se tko reče. Prvič slišm za to. je pa fajn naziv user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
14.10.2009 20:29:58   
valentinčica30
Sej s tem Prešernom je cel hec. Moj je mel dolgo prešernov sindrom, vsaj tako so ga poimenovali prijatelji. Diagoza naslednja:
-otroke bi delal, ženu se nebi (ta del smo ozdravli 1/8/2009)
-doma mamo Julijo A. in Urško-Ano (sama Prešernova dekleta)
-iz gostilne v gostilno hodi oz. je hodu (poslovno, da ne bo pomote)
-sam še pesmice bi mogu pisat in pit pa bi čist ustrezal
- sedaj pa mamo rok na 8.2
Sam problem mamo ker je od Prešernovih ženskih imen, ki jih uporablja samo še Rozamunda ostalauser posted image user posted image .

No pa naj še kdo reče da Prešeren ni pomemben človek, kajne Bmwjka user posted image user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
14.10.2009 20:33:36   
ninček1
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?    user posted image                              
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?    user posted image                             
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska user posted image
user posted image brcko2                        (2., 1)          Ljubljana  user posted image    

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj           user posted image                
user posted image ninu                             (2, 1)             gorenjska   user posted image

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )                    MB   user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB     user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska   user posted image                  
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch                         (1,0)            koroška   
user posted image
user posted image bipi(31)                         (3., 1)                       user posted image
user posted image bmwjka                           (4, 3)   Polica pri Gros.  user posted image

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB   user posted image                            
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?    user posted image                  
user posted image ne_ja                                                               

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska    user posted image

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM    user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB         user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava user posted image       
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )              Koroška  user posted image

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?  user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                  user posted image       
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana          user posted image
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (26)                  (? , ? )              CE  user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas
user posted image slomak                             (?,?)                              

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                        (1 , 0)            Pomurje            
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj        user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart     user posted image               
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska    user posted image      
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  
 user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga     user posted image                   

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje   user posted image                
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor      user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       user posted image
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

15user posted image in 10user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 70

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

[/quote]

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 14.10.2009 20:37:27 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3217
    14.10.2009 20:34:16   
    rožca26
    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
    14.10.2009 21:00:36   
    mucica2

Čestitike zvesta za uspešno opravljeno morfologijouser posted image . Tvoj otroček ima podobne mere kot moj, sam trebušček ima moj malo širši (čisto po mamici) user posted image . Kateri je tvoj najljubši voziček?

Bmwjka (upam da se ti uresniči želja po fantku) in ninu (čestitke za user posted image ) dobrodošli med nami. 

rožca26 Vse najboljše tvojemu Vidu za 1. rojstni dan. Pa hvala za dobro tortico in šampanjček.

Čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image Lily86.user posted image

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3219
    14.10.2009 21:00:52   
    Anonimen
    Valentinčica tole pa je res pravi sindrom ja user posted image user posted image

si pa dobro tole natuhtala...no prijateljiuser posted image
    ja sej tale naziv-pijančkov dan-sem si kr sama mal izmislila....ker pač upam da bo lulček user posted image
    user posted image user posted image
    če ne mama sam godna za vojnik....ata pa kuj med jagreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
      Neposredna povezava do sporočila: 3220
    15.10.2009 7:24:44   
    MATEJKA_
    IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Eno vprašanje imam. Ste se pogovarjale o spanju-ležanju. Jaz imam kar probleme s tem spanjem na bokih, k me začnejo fejst bolet. Sem se pa tudi parkrat zbudila ponoči, ko sem spala na hrbtu, pa to lih ni vredu. Kako premagujete ostale te težave. Glede na to da je to moja 1.user posted image nimam nekih izkušenj?

mene so pri prejšnji user posted image  tud ful kolki boleli pri ležanju, še posebej ponoči... pa sem spogruntala, da je med koleni fajn imet kako blazino in od takrat dalje je bil mir. zdaj pa to že od začetka prakticiram, in me nič še ne boli. takrat sem si dala kar neko blazino vmes, zdaj pa imam ono blazino za dojenje. in pol jo imam med koleni in vse do gležnjev med nogami... je ful fajn lega. probaj... 

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 3221
    15.10.2009 8:03:31   
    rožca26
    user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 3222
    15.10.2009 8:05:04   
    valentinčica30
    Jutro!

Rožca a je taka kriza. Če je pol pa kr eno velko šalco kofeta, da k sebi pridešuser posted image user posted image user posted image , pa mal telovadbe in mrzel tuš.

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3223
    15.10.2009 8:07:42   
    rožca26
    Svojo merico kave sm že zeksala user posted image  Me je pa tko glava bolela, da je blo groza. Tole slikco sm pa dala, ker mi je ful fletna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
    15.10.2009 8:21:29   
    Kati81
    Dobro jutro še od mene. No dons pa razen treh wcjev je bilo spanje super.

Punce a ni ena iz Domžal? Danes pridem v Domžale in se lohk dobimo na eni kavici?

LP

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 3225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?