vaney
|
Jaz sem nazaj iz morfologije, zvedela pa nisem nič, ker je bila bebika v položaju veslača in je G komaj uspelo izmerit stegnenico in premer glavice. Pa rebra sva videli. In nič drugega. Vse skupaj ni trajalo niti 5 minut, pa še G je bila full slabe volje in, kolikoe sem videla, se ji niti ni dalo preveč matrat. Tako da bova čez 3 tedne vse ponovili+voda+kri+glukozni test (moram bit tešča). To je to. Malo sem sicer razočarana, ker sem pričakovala konkreten UZ, pa na koncu glih toliko, da sem videla bebiko. Ampak, po drugi strani, bo pa še malo presenečenje in bom šparala še en mesec. Mi je pa rekla, da moje občasne (ampak precej hude) bolečine pridejo od tega, ker se bebika vsede meni na mehur in mi nobene tablete ne pomagajo. Pač počakat, da se spremeni lego. Sicer mi je napisala, da imam bolečine v sp. delu trebuha in da mi priporoča počitek, vendar osebna zdravnica dvomi, da mi bo komisija zaradi tega odobrila nadaljevanje bolniške, tako da bom po vsej verjetnoti morala it nazaj delat. Lušno, ne? To bi bilo to. Tetra plenice sem pa jaz za Anžeta kupila v Avstriji v Kiku (pri nas ga še ni bilo), pa so bile precej ugodne, so pa take bele z pisanimi medvedki. Benkic nisem imela, ker mi niso všeč, sem pa (v Kiku) kupila precej bodijev na preklop, tako da sem uporabljala predvsem te.