zirafa76
|
pozdravček.. samo na hitro od nas..... benkice tudi jaz nisem uporabljala... ..bodiji so bili fulll boljši...drugače pa imam toliko stvari, kar nekaj 56, večina 62, smo pa tudi bili paf, ko sem iskala 45 št., ker je Izabela bila prej rojena, pa nikjer nič..na koncu smo našli v C-A...tako da bomo vidli no.. no, mi baje imamo 100 proc.fantka, pa si hodim ogledovati stvari okoli kot mačka okoli vrele kaše..bi nebi bi... ...pa se še zadržujem malo... nekaj bomo dokupili, da ne bo ravno v roza okoli hodil... LIly86...midva sva si recimo vsak mesec vsaj 1X vzela čas samo zase in šla ven, v kino, večerjo, pijačo, bovling..karkoli, samo da sma malo izprežila....imava srečo, da lahko Izabelo pustiva pri starših, kjer je ful rada že od malega....in moram povedati, da nama je fulll pomagalo, še posebej pri vsem kar sva dala skozi.... SE pa moraš zavedati, da otrok res spremeni življenje obeh in če enemu to predstavlja preveliko breme, da življenja ne more več voziti naprej kot do sedaj-beri, večeri z prijatelji, pivo, .....potem nastane problem... Midva imava tudi tako, da greva vsak zase s prijatelji ven vsaj 1X mesečno....in seveda tudi skupaj ven, da nismo samo doma...odnos je potrebno vzdrževati, s je to že večji izziv.... Meni je bil totalni šok, ko sem po letih brezskrbnega življenja, dela na križarki, potovanj, eksotičnih dopustov z mojim, večerje, pijače...res sanjsko življenje, naenkrat pristala doma in z otrokom...za oba je bilo še huje ob vseh traumah, pa smrt itd...ko se sedajle ozrem nazaj, mi ni jasno kako sva preživela, ampak sva..in to sedaj negujeva naprej.... ampak nočem te strašit ...ampak le vzamita si čas zase, če si le lahko, ker vem, da vsi nimajo te možnosti pustiti otroka nekje, ampak če lahko uporabiš starše, potem le..in boš videla, kako tisti redki trenutki samo zase ali s partnerjem delajo čudeže...dobiš energijo za tedne naprej nič imejte se punce... papa