|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
13.10.2009 16:05:35   
rožca26
Zimska - mi bereš misli user posted image  user posted image  Hvala za odgovor. Sm mal blond, pa teh stvari ne vem.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.10.2009 16:07:32   
mucica2

zimska: upam da boš imela več sreče kot jaz in izveš kaj bouser posted image
pa uživaj ob pogledu na svojega otročička

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.10.2009 16:41:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

zimska: upam da boš imela več sreče kot jaz in izveš kaj bouser posted image
pa uživaj ob pogledu na svojega otročička

se podpišem pod mucico2

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.10.2009 20:19:53   
Lily86
Pozdravček!

Mi imamo tudi ju3 morfologijo! Kooomaj že čakam... Samo o tem še lahko razmišljam. Moj dragi ima novo idejo - in sicer, da nikomur ne bova povedala spola... Hm... Me res zanima kako dolgo bo zdražal... Po moje bo takoj po pregledu začel telefonirat okrog (no, če bo mičkeni seveda kaj pokazal...).

Punce, kdaj boste šle v materinsko šolo? Jaz bi najraje hodila decembra. Januar se mi zdi že malo pozno - kaj pa če nas miceni prehiti... Danes sem klicala v bolnico v MB, pa pravijo, da začnejo 1.12. s predavanji. Me je ena kolegica prestrašila ko je rekla, da je ful gužva in da jih sprejmejo samo določeno število. No, sestra v bolnici pa mi je danes rekla, da ni omejeno in da naj le konec novembra spet pokličem in se prijavi. Sem pa izvedela, da na Ptuju, kjer imam namen rodit, materinska šola za partnerje ni obvezna, le plačati morajo prisotnost (mislim da okoli 10 eur).

Sem pa drugače danes ful čudne volje... Sodelavka v službi je ta teden šla s svojim po mnogih letih narazen. Pa mi je ful težko ko kaj razlaga... Sploh ko se spomnim situacije pri nas doma (moja 2 sta tudi narazen). Imata pa malega sina. Danes je rekla, da se je po rojstvu otroka vse spremenilo. Da je nekako otrok prišel med njiju. No, da se nista več dovolj posvečala drug drugemu in si vzela časa zase. Mene je tega ful strah... Kaj pravite tiste, ki že imate otroke? Se res tolko spremeni med parterjema po porodu?

Lepo se mejte, pa se javim ju3 po morfologiji!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.10.2009 20:53:54   
Lara73
ja res se kar precej spermeni. Je pa zelo pomembno, da ni ljubosumja: koga ima raje otrok in pa partnerja odrivati stran. Oba morata sodelovati, otroka skupaj vzgajati,.... Če tega ni, potem ojoj. Pride otrok vmes in kreg je tu. In občasno si vzemita večer/dan zase brez otrok. Posvetita se sebi kot partnerja.

zvesta: tudi sama sem bila 2 leti v 12 m2 veliki sobi z dvema fantoma. Souporaba kuhinje in kopalnice z očetom. Saj oče ni slab, ne komplicira in nasploh se kar razumeva, samo prostora ni in ni... Zdaj smo že 2 leti na svojem (pri mojem frišnem možu smo naredili dvojčka) in imamo še preveč prostora. Nekako se je situacija uredila.

Glede krčev so pa meni povedali v prvi nosečnosti, da mi manjka kalcija in da naj jem banane. Je pomagalo.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.10.2009 21:05:38   
zirafa76
pozdravček..

samo na hitro od nas.....user posted image

benkice tudi jaz nisem uporabljala...user posted image ..bodiji so bili fulll boljši...drugače pa imam toliko stvari, kar nekaj 56, večina 62, smo pa tudi bili paf, ko sem iskala 45 št., ker je Izabela bila prej rojena, pa nikjer nič..na koncu smo našli v C-A...tako da bomo vidli no..

no, mi baje imamo 100 proc.fantka, pa si hodim ogledovati stvari okoli kot mačka okoli vrele kaše..bi nebi bi...user posted image ...pa se še zadržujem malo...user posted image nekaj bomo dokupili, da ne bo ravno v roza okoli hodil...user posted image

LIly86...midva sva si recimo vsak mesec vsaj 1X vzela čas samo zase in šla ven, v kino, večerjo, pijačo, bovling..karkoli, samo da sma malo izprežila....imava srečo, da lahko Izabelo pustiva pri starših, kjer je ful rada že od malega....in moram povedati, da nama je fulll pomagalo, še posebej pri vsem kar sva dala skozi....user posted image
SE pa moraš zavedati, da otrok res spremeni življenje obeh in če enemu to predstavlja preveliko breme, da življenja ne more več voziti naprej kot do sedaj-beri, večeri z prijatelji, pivo, .....potem nastane problem...
Midva imava tudi tako, da greva vsak zase s prijatelji ven vsaj 1X mesečno....in seveda tudi skupaj ven, da nismo samo doma...odnos je potrebno vzdrževati, s user posted image je to že večji izziv....
Meni je bil totalni šok, ko sem po letih brezskrbnega življenja, dela na križarki, potovanj, eksotičnih dopustov z mojim, večerje, pijače...res sanjsko življenje, naenkrat pristala doma in z otrokom...za oba je bilo še huje ob vseh traumah, pa smrt itd...ko se sedajle ozrem nazaj, mi ni jasno kako sva preživela, ampak sva..in to sedaj negujeva naprej....

ampak nočem te strašituser posted image ...ampak le vzamita si čas zase, če si le lahko, ker vem, da vsi nimajo te možnosti pustiti otroka nekje, ampak če lahko uporabiš starše, potem le..in boš videla, kako tisti redki trenutki samo zase ali s partnerjem delajo čudeže...dobiš energijo za tedne naprejuser posted image

nič imejte se punce...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.10.2009 21:14:45   
vaney
Jaz tudi že nestrpno čakam morfologijo. Upam, da bo vse ok in da nas bebika razsvetli s svojim spolomuser posted image  Prvič pa sva sicer vedela za spol, vendar nisva povedala čisto nikomur, čeprav je bilo kar težko biti tiho, ampak sva zdržala. Tako je bilo presenečenje za vse, razen za naju. Naju je presenetil pa sam s svojo pojavo, karakterjem, ljubkostjo...se vidi, da sem user posted image , ker sem vsa čustvena.

valentinčica, si že kaj boljše, te je nehalo zvijat?

Otrok je tudi nama marsikaj spremenil...če sem bolj natančna, je meni bolj kot možu, to pa že zaradi tega, ker on dela 4 izmene v 60km oddaljenem kraju in ga po 10, 12 ur ni doma že samo zaradi službe, potem pa še delo okrog hiše, pa navdušen jager (lovec) je in nor na stare golfe in si vzame čas za hobije. Pa tudi, če se ne naspi, ko je dopoldne v izmeni, se pa naspi, ko gre popoldne in naju ni ali pa ko je ponoči in ima do 15h mir v hiši in dela kar hoče, gre kamor hoče. Jaz pa delam samo dopoldne (se ne pritožujem, da ne bo katera narobe razumela), poberem Anžeta, sva popoldne skupaj in potemše ponoči. In če ponoči ne spi ali je bolan, me nihče ne bo vprašal, kako bom zjutraj vstala in normalno delala, ker pač tako je. In če to jemlješ z negativnim priokusom, začne škripati. Tudi pri nama je nekaj časa malo škripalo, pa sva se nekako zmenila, poskuša biti več časa z nama, pa nekako gre. In en vikend na mesec je fraj v službi, pa takrat včasih dava Anžeta spat k babici in dedku in greva kam, pa čeprav samo za uro, dve...pa vsaj naspiva se naslednji dan. Me pa malo skrbi, kako bo, ko bosta dva, ker ne moreš kar obeh dat v vastvo čez noč, tako da bova na začetku spet morala precej kompromisov sklepat...ampak, če je volja, se da, ne? No, zdaj sem pa naklofalauser posted image jemljite ta spis kot pravljico za lahko nočuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.10.2009 4:19:41   
ninček1
Ne morem spat..........že od treh sem auf...........si bom mogla neko zaposlitev najt za čez nočuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.10.2009 6:43:42   
kora33
jutro,
res je, da otrok spremeni odnos....ampak na bolje...če ga maš rad in ti ni problem poskrbet zanj, kadar je treba...potem je vse ok....pa čas si je treba vzet za ljubezen tud...za ljubezen do partnerja...ne samo do otroka........pa gre in svet je lepši...no tako na kratko....
mraz je...ta pravi...jao....
materinska šola...saj res...a boste tudi tiste, ki že imate otroke...spet hodile poslušat? jaz sem bila pred 8 leti zelo razočarana in se ne morem odločiti al grem al ne....če bi...potem bi šla v novembru, ko še ne bom tako zelo okorna.....
no lp in lep hladen dan...pa saj malo sončka
papa

sreča je

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.10.2009 8:08:21   
MATEJKA_
materinska šola - lani sem hodla, ko sem bila 7m noseča...zdaj ne bom več šla, se mi zdi brez veze. nekaj uporabnih zadev smo sicer izvedeli, marskikaj pa je bilo bolj tak tak... nekih praktičnih vaj pa tako al tako nismo mogli imet, ker nas je bilo preveč... midva sva oba šla na ta predavanja (pri nas v mb je tak obvezno tud za partnerja), pa sva pač rekla, da je to treba in pol ni tako težko it.

sprememba odnosov - seveda se odnosi spremenijo, na nas pa je v katero smer. res je, da zdaj pač nimava več toliko časa samo za naju kot pa prej, ko sva bila celo popoldne in cel vikend samo midva in sva delala, kar se nama je zljubilo... zdaj je tu pač user posted image , ki tudi potrebuje pozornost - trenutno še bolj ali manj ves čas. pol se pač malo pocartljava in pomeniva kake zadeve ko gre ta mala spat - še dobro, da je to že ob 19h user posted image , ker sva midva tud bolj med zgodnimi in ob 22h že trdno spiva, če ne že prej, odkar imava otroka.
mož ima 1x na teden badmiton s kolegom (prej sva ga igrala midva skupaj - sem nehala ko sem zanosla), jaz pa imam 1x na teden čas za sebe, da delam za šolo. do te nosečnosti pa smo vsi trije skupaj hodili na pohorje (ta mala seveda v ruksaku pri možu, ker še ne hodi - zdaj je stara komaj 14 m) in trenutno je pač to to... ta male še nisva nikoli nikjer pustila, ker raje počneva kaj z njo skupaj, večeri pa so namenjeni pol samo nama. imava pa seveda srečo, da ta mala prespi celo noč že od rojstva.
sedaj pač prosti čas (po službi) preživljava drugače in tako je tudi prav. 12 let sva imela ves prosti čas za sebe, zdaj ga deliva s hčerko in ni nama žal. uživamo v troje... odnos pa treba negovat, tako kot drugače tudi, z user posted image  pa se pač čas malo drugače organizira in je to to.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 14.10.2009 8:13:20 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.10.2009 8:08:57   
MATEJKA_
jaz pa imam danes morfo!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.10.2009 8:33:26   
zvesta
tudi jaz se še samo stuširam in grem na predstavo naše(ga) najmlajše(ga) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.10.2009 9:21:50   
mucica2

Pozdravček vsem user posted image

vsem, ki imate danes morfologijo uživajte maksimalnouser posted image

jaz sem pa tudi v ponedeljek klicala za materinsko šolo in bom šla sredi novembra, točnega datuma še ne vejo. Ker v Celju materinska šola poteka dopoldne oziroma nekak od 9.30 do 13.30 al celo 14.30 (3-krat), sem se odločla da bom šla v Šentjur, kjer majo sicer 4-krat, vendar je popoldan ob 15.30, tako da mojmu ni treba vzet dopusta. Pa tud ni mi komplicirala, da je še prezgodaj, tako kot v celju, kjer je rekla, da ne naroča prej kot v sedmem mesecu. Jaz pa imam december, januar izpit in takrat ne bom utegnila še v materinsko šolo hodit, rada bi pa šla. Pa tud da ne bodo potem slučajno kompliciral, da ne moj ne more bit zraven pri porodu, jaz pa tud rodit ne user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.10.2009 9:37:24   
punsha
Pozdravček user posted image
jooj, kako je hladno danes. Sicer prav ven še niti pokukala nisem , je že v stanovanju le 16 stopinj. ja, počasi bo treba zakurituser posted image . Ko pa je tako fleno če je malo topleje tudi zunaj...pa očitno toplota odhaja.

Materinska šola...še nisem nič klicala. nameravam pa iti decembra. No bom videla kdaj bo, bom poklicala čez kake 2 tedna.

Danes popoldne pa šibava v Ikeo, greva po eno omaro za cunjice za malegauser posted image . No pa mogoče še kaj kupiva, če nama pade v oči...

uživejte in božejte svoje trebuščkeuser posted image . Aja, še to... pri meni se že takooo premika. Včasih se prav ustrašim, tako je že velik. Najbolj hecno je, ko z delom telesa drgne po mojem trebuhu, kot bi mela ene miške notriuser posted image . Saj je ful fin občutek, samo včasih me kar nek strah spreleti...ne vem zakaj, oz česa me je strah...

pa srečno vsem na pregledih danes! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 14.10.2009 9:38:09 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.10.2009 9:52:17   
valentinčica30
Sprememba v odnosu, ko pride otrok,hmmm......... no je ampak pri naju na bolje. Vsak otrok nama je prinesel neko  novo zadovoljstvo, vendar se drživa tega en vikend oziroma ko sta bili mali user posted image , en dan v mesecu je samo najin, potem pa imava tudi dneve ko greva sama okoli tako da eden od naju pazi otroke. Res je da večino skrbi za otroke prevzemem jaz, saj je on večino dneva na terenu in ga ni, se pa potem toliko bolj med vikendi in ob prostih dnevih potrudi.
Sedaj ko pričakujeva tretjega je pa še posebi zlat, se mi zdi da to nosečnost doživljava kot prvouser posted image . Vse je novo in čez vse greva skupaj z užitkomuser posted image user posted image . Za prejšnje lahko rečem da so kar poletele mimo saj sva imela velike težave zaradi finančnih skrbi, pa prostorskih....skratka samih problemov. Sedaj so se zadeve kolikor toliko umirile pa tudi dozorela svauser posted image user posted image user posted image , skratka odraščava.

Vsem se ok na morfologiji pa poročejte.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.10.2009 10:24:01   
Aja1
Vsem srečno na morfologiji! user posted image

Jaz imam v petek pa test za nosečniško sladkorno (50g). Sestra pri G. mi je rekla, da naj dva dni prej ne jem sladkega. Uffff....jaz danes pa umiram za sladkim... Bi čokolado.... V prvi nosečnosti se sploh ne spomnim, da bi se dva dni pred testom tako pazila... user posted image  Samo upam, da ne bo pokazalo nosečniške sladkorne, ker potem.... uffff. Ne znam si predstavljati življenja brez sladkih dobrot.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.10.2009 10:41:33   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Danes popoldne pa šibava v Ikeo, greva po eno omaro za cunjice za malegauser posted image . No pa mogoče še kaj kupiva, če nama pade v oči...

Imam eno prošnjo zate, ali lahko pogledaš če imajo barvne oziroma pisane tetra pleniceuser posted image . Hvala.

bi jih ful rada kupla, pa jih še nisem nikjer našla user posted image , v pikapolonici zmanjkal pa še drage so... razen če ima idejo kje jih še lahko kupim...user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 10:46:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.10.2009 11:07:06   
MATEJKA_
pisane plenice:
- občasne akcije HOFER - zelo dobre kvalitete, precej debele in sem zelo zadovoljna z njimi
- C&A - precej tanke in grobe, sem jih po par mesecih vse vstran zmetala, ker je vse skozi šlo
- muller - jij sicer še nisem tam kupila, jih pa imajo skoraj vedno
- dm - občasni jih vidim, nisem pa jih še nikoli kupila

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.10.2009 11:27:02   
Kati81
Benkice sem jih imela pr Kaji full, pa niti ene uporabla k se mi zdijo čist mimo, bodyji na preklop so zakon. Pa nisem niti ene kupila sem jih vse dobila. Pa tud čist navadne bodije sem uporabljala že od začetka, sploh ni bila težava jih oblečt, tudi če so bili za čez glavo.

Tetra plenice pri Kaji sem jih uporabljala samo pri hranjenju, za povijat jih nisem potrebovala ker je imela kolke 1A, upam, da jih zdaj tud ne bomo rabili, k ne vem kako bi se navadla z njimi povijat. Pa včasih sem dala kakšno pleničko v voziček pod glavo, tko da sem imela samo bele in še tiste so bile stare, še moje oz bratove, ter od nečakov.

Če jih želiš pobarvat jih pa lahko tudi sama, kupiš barvo in jih lepo pobarvaš (modre, zelene, rumene,...) sam potem jih večkrat operi.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.10.2009 11:31:44   
MATEJKA_
aja, vse, ki ste iz mb - široko povijanje je pri nas še obvezno do 3m, ne glede na prvi izvid kolkov... drugje vem da že marsikje ni, oz. mislim da še je mb med redkimi v slo. še dobro, da samo 3m - tud hitro mine... bo jim pač pozimi bolj toplo user posted image

sem prišla iz morfologije - vse ok, MV 3,7, lijaka ni. vse ostalo ustreza gestacijski starosti user posted image . in sva z možekom spet cela nasmejana prišla s pregleda...

me pa je kar zvilo, ko sem vidla en par, ki sta cela žalostna prišla ven, sta imela prometno nesrečo in sumijo, da ima otrok zlomljeno nogo oz. da z nogo nekaj ne štima... user posted image . sem še pol jaz cela prebledela...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.10.2009 11:38:33   
slomak
jutro..user posted image
hm... kaj so to benkice? Ne se smejat sem nova in bom prvorodka tko, da mi vaši komentarji ki jih berem ful prov pridejo..lp vsemuser posted image <

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.10.2009 11:40:20   
Kati81
Benkice so majčke na preklop. Upam, da razumeš, kaj mislim.

Uf ja, a v MB pa še kar široko povijanje? No ja še dobr da pr nas ni tko, k vse tiste plenice prat me ne mika.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.10.2009 11:42:21   
slomak
aha razumem ja...hvala.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 11:55:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?