|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
18.10.2009 9:45:26   
protina

Dobro jutro vsem!

No morfologija je bila že v petek pa zaradi dela okrog hiše enostavno nisem prišla do računalnika.Je zaenkrat vse ok.Spola nam pa ni povedal,ker se ni videlo.Pa najina hčerka si tako želiuser posted image pa spet nič od novic.No se bomo dali presenetit.
Počutje je v redu samo žile me dajejo,ko sem dolgo na nogah mislim da mi bodo zgorele.Pa pritisk tam spodaj katerega sem v 1user posted image nosečnosti čutila komaj po 35.tednu.
No bomo vse pretrpeli in dosti ležali, ker mi to najbolj paše.

Lepo deževno nedeljo.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
18.10.2009 12:50:59   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: protina
Lepo deževno nedeljo.

Pejte na Obalo, pri nas je prav lep sonček - sicer piha, ampak smo navajeni user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
18.10.2009 14:31:47   
ninček1
POzdravljene punce!

Včeraj sva bila v Avstriji in sva nakupila kar nekaj uporabnih stvari.Bila sva v baby one-u in so imeli kar nekaj izdelkov znižanih,to pomeni , da so ful luštkani bodiji na preklop stali od 2,99-5.99 eur in to res luštni.Pri babyonu sem si dala naredit tudi kartico popustov in imaš pri naslednjem nakupu 5 %popust-nekaj je...Imeli so tudi znižane pliš komplete, jaz jih sicer nisem kupovala, ker imava v stanovanju ful vroče, vendar če katero zanima so bli komplet body+ pajacek za 9 eur.Kupila sem kar nekaj termo zoknčkov(pri nas nisem videla tako luštnih), pol pa sva še šla v Toysrus in sva še tam kupla par majčk , pa pižamo, pa kompletek hlače + jopica z kapuco in res se splača, ker so imeli ful lepe črtaste majčke za 4,99 eur in manj.Kupila sem tudi od nuka set flašk in dudo za novorojenčka, pa od chiccota komplet škarjice, pa glavniček, pa termometri...Mislim, da bova naslednji mesec spet šla kaj gor pogledat, ker se nekatere stvari res splačajo.
Zanima me koliko vas je uporabljalo tisti stolček, ki se da v  banico, da otrok gor počiva, ker ne vem al ga naj kupim al ne...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
18.10.2009 14:33:43   
zvesta
Evo, moje poročilo o ogledu vozička:

Stanje je tako, da je zadeva še bolj zakomplicirana. Ta voziček se prodaja pod 100o imeni in eno od teh je tudi Kobo-Pikolo Jok Jok in je sedaj v Pikapolonici v akciji za 299 € (edino prevleke za dež nima):

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/voziCek-z-globoko-koSaro/16503831072916503

Prav tako ga prodaja BC za 399 €, a ga ni v spletni trgovini.

Sam voziček sva si v Pikapolonici dodobra ogledala in nama je zelo zelo simpatičen. Voziček s košaro lahko dvignem z eno roko. Obrača se lahko košara in športni del, prav tako se obrača ročaj. Enostavno se zloži.

Je pa zanimivo, da se iz košare naredi športni del. Oz. ogrodje je isto. Zato izgleda košara tako ohlapno, ker je v bistvu pripeta na zgornji obroč in prosto visi. Stranice niso trdne. Je pa košara ogromna (po moje bi Izak še danes lahko spal noter), zgleda zelo toplo in se mi sploh ne zdi švoh.

No, potem se blago in dno košare sname in se na isti obroč pritrdi sedalni del. Ki mi je prav tako zelo simpatičen, sploh ker ima čez letni del še flis prevleko za pozimi, ki se enostavno sname in opere. Zraven je še vreča za noge za oba dela seveda. Ja, seveda, na vseh delih tekstila pa je našitek Pikolo in zraven BabyAce, tako da je to ziher isto.

Tudi v pikapolonici se dajo naročiti adapterji za Maxi Cosi lupinico, stanejo 10 € (pol manj kot na spletu).

Malo sva se tudi pozanimala pri trgovcih o njihovih mnenjih. In je zanimivo ravno to, da se zadeva sploh ne prodaja. Na baby shop ga sploh nima na zalogi, ker se ni prodajal, v Pikapolonici in BC pa so prav tako rekli, da se ne prodaja oz. ga nihče niti ne pogleda. Čudno.

No, potem sme se pozanimala še o garanciji, ki je na vse dele 1 leto. V BC mi je zanesljiva osebno poznana prodajalka povedala, da v treh letih, kar je v BC zaposlena, še ni imela primera reklamacije Pikolo vozičkov.

Zdaj sem pa spet zmedena. Praksa kaže ena, teoretsko je to pa še zmeraj zelo dober voziček. Ne vem.

Pa niti ne morem primerjati z Bugaboo-jem, ker še nisem imela sreče BB-ja sprobati v živo. :( Da ga grem pa zato gledati v LJ?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
18.10.2009 18:19:47   
Jada82
Punce, živjo!
Evo, pa je še ena nedelja skoraj za nami ...
Punsha, hehe, pa si res prav lepo opisala te svoje občutke. Tudi jaz jih imam večkrat. Sedaj, ko moram skoz ležat, mi sicer ni tako fajn, rajši bi hodila okoli, nakupovala za otročka, rihtala naše gnezdece ... no ja, tako pa bom brala knjige, pa bo tudi fajn. Ampak tko, vsakič, ko fajn brca, sem tako vesela, res lep občutek, ali pa ko sem zadnjič dobila cunjice za otročka, pa voziček ... a ni fajn, no, res se že pripravljamo, da bo med nami še nekdo, mala žabica, ki jo bomo imeli vsi najrajši na svetu! user posted image user posted image user posted image
Me pa dostikrat tudi skrbi, da ne bo kaj narobe, da ne bi toliko prezgodaj rodila itd. Vse bi naredila, samo da bo moj user posted image živ in zdrav! To mi je zdaj najpomembneje!
No ja, čeprav se na čase malo sama sebi smilim, ko moram ves čas ležat, medtem ko se ostalim dogaja svašta, letajo okoli itd. Danes sem samo za kratek čas šla pogledat v stanovanje, kaj je novega narejenega, kako izgleda in takoj me je vse tiščalo dol, bolelo, lulat tiščalo itd. Zato sem tudi sama ugotovila, da je res najbolje, da počivam, ker se tako najbolje počutim, pa tudi najbolj varno se mi zdi za otroka ...
Vesela pa sem, da imam še vas tu na forumu, da malo preberem, kaj se vam kaj dogaja user posted image user posted image user posted image
Želim vam lep nedeljski večer, pa tistim, ki greste jutri v službo, čim lepši začetek!
Pa pa!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
18.10.2009 19:02:15   
spelch
pozdravljene...zanima me, če ima katera Angel Sounds in če ve, kje prodajajo rabljene....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.10.2009 19:07:15   
punsha
spelch, malo poglej na bolho http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=&search=angelsounds&x=0&y=0, se najde kaj dobrega. No vsaj jaz sem našla tam in dobila čisto novega...zelo zadovoljnauser posted image .

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.10.2009 19:12:18   
spelch
punsha hvala ti, bom pogledala...sem brala, da je veliko nosečk zelo zadovoljnih z njim...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.10.2009 19:14:15   
zvesta
spelch, pa se ti ga še splača kupit? jaz počasi že razmišljam, da bi mojega dala v prodajo.... zdaj, ko imam boksarja cel dan, več ne vidim smisla v iskanju srčka...

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.10.2009 19:24:25   
slomak
pozdravljene, a katera ve kje naj pogledam za voziček trikolesnik in da bi bil za od rojstva do recimo 3 leta..kombiniran..
hvala.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.10.2009 19:25:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

pozdravljene, a katera ve kje naj pogledam za voziček trikolesnik in da bi bil za od rojstva do recimo 3 leta..kombiniran..
hvala.

iščeš novega ali rabljenega? v kakšnem cenovnem razredu?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.10.2009 19:28:04   
slomak
lahko je rabljen..tam do 250 eur recimo...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
18.10.2009 19:29:05   
zvesta

lahko je rabljen..tam do 250 eur recimo...

bom malo pokukala.. če kaj najdem, ti polinkam...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.10.2009 19:30:14   
slomak
ok, ful hvala pa lepo nočko s prijetnimi brci user posted image  
user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.10.2009 19:33:04   
zvesta

hvala.

evo, rabljeni:

http://www.bolha.com/oglas382991706/vozicki-vozicek-trikolesnik-rodeo-abc-design

http://www.bolha.com/oglas383169277/trikolesnik-baby-welt-moon-3slepo-ohranjen-od-rojstva-dalje

http://www.bolha.com/oglas383341947/otroski-vozicek-hauck-3-v-1-s-kosaro-za-novorojenca-in-avtosedezem

Je pa tega še več, malo sama pobrskaj:

http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=&search=trikolesnik+vozi%E8ek&x=0&y=0

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.10.2009 19:44:47   
slomak
o super hvala...nekaj bomo že najdl

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.10.2009 19:46:47   
zvesta
ja, sem gledala, da se tudi novi že dobijo v tem cenovnem okviru, no malo več:

http://www.bolha.com/oglas383348699/otroski-vozicek-bebbestil-austin-3-3globoka-kosara-sportni-del

http://www.bolha.com/oglas3391081/otroski-vozicek-babyboom-rdec

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.10.2009 19:56:29   
valentinčica30
Najugodnejši trikolesnik za cca. 260 €, lahk pa najdeš tuki
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-babyboom-rdeci-i264.shtml

Komentarje na njega pa lahko prebereš tut na ringiraji.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.10.2009 20:03:04   
Aja1
Dober večer drage (so)nosečke. user posted image  Kako ste? user posted image  brcajo?

Vikend je spet prehitro minil. Jutri pa spet v službo. Ampak kar je treba, je treba. Računam, da delam še cca 2 meseca, potem pa dopust in porodniška. user posted image  Ta teden gremo s službo na en izlet (celodnevno strokovno ekskurzijo) in ne vem, če bi šla zraven. user posted image  Se kar nekako ne morem odločit.user posted image

Punsha -super za velik nakup. user posted image  Že treniraš vožnjo z vozičkom? user posted image

Jada - počivaj, počivaj.

Punce - pazite nase in na svoje otročke. Lep večer in mirno noč vam želim.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.10.2009 20:15:56   
spelch
zvesta ka pa vem, vseeno bi ga mela...se le sliši srček tut...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
19.10.2009 8:09:53   
mucica2
Dobro jutro vsem!

Tudi jaz sem bila v soboto na btc-jadi, sm tudi ogromno nakupila od tommee tippee set flašk in dudi za novorojenčka od nuka, pa od disneya komplet škarjice, pa ščipalnik, pa pilica, pa glavniček in krtačko, pa termometer za vodo, pa pleničke (pampers 1 in 2), tetra pleničke, pa za umivanje dojenčka, pa hladilno mazilo za ritko, pa čajček, pa eno lepo brisačko s kapuco, u glavnem mnogo....Hehe v bistvu sedaj za na začetku imam skoraj vse, razen nekaj malenkosti...tist bom pa proti koncu kupila. Sedaj sem vse to pospravila v omaro in kadar odprem omaro in vidim te stvari mi je kr toplo pr srcu, da že kar komaj čakam da prideuser posted image

Glede AS pa jst tudi uživam v brcah, ampak je tako fajn tud srček poslušat, pa kako se premika...

Jada: le pridno počivaj, sej bouser posted image

Jaz tudi čutim pritisk spodaj, v soboto k sm tok po trgovinah hodla, sm mislila da bo kr ven padu, sm se kar ustrašla. Sm pršla domov in sm kr šla počivat, ziher je ziher.

zvesta: glede firme pikolo, poznam eno k ma voziček pikolo je mela neki narobe s kolesom, sam drugače pa še nisem slišala kakih pritožb čez njega, pa poznam jih kar nekaj ki imajo voziček Pikolo.

aja še eno vprašanje, sem v dilemi glede termometra za merjenje telesne temparature za dojenčka, ne vem kakšnega naj kupim. Kaj svetujete?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
19.10.2009 8:33:24   
zvesta
dobro jutro...

mucica, glede termometra jaz vsekakor svetujem klasičnega digitalnega za pod pazduho.... je najbolj zanesljiv....

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
19.10.2009 8:35:49   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Dobro jutro vsem!

Tudi jaz sem bila v soboto na btc-jadi, sm tudi ogromno nakupila od tommee tippee set flašk in dudi za novorojenčka od nuka, pa od disneya komplet škarjice, pa ščipalnik, pa pilica, pa glavniček in krtačko, pa termometer za vodo, pa pleničke (pampers 1 in 2), tetra pleničke, pa za umivanje dojenčka, pa hladilno mazilo za ritko, pa čajček, pa eno lepo brisačko s kapuco, u glavnem mnogo....Hehe v bistvu sedaj za na začetku imam skoraj vse, razen nekaj malenkosti...tist bom pa proti koncu kupila. Sedaj sem vse to pospravila v omaro in kadar odprem omaro in vidim te stvari mi je kr toplo pr srcu, da že kar komaj čakam da prideuser posted image

Glede AS pa jst tudi uživam v brcah, ampak je tako fajn tud srček poslušat, pa kako se premika...

Jada: le pridno počivaj, sej bouser posted image

Jaz tudi čutim pritisk spodaj, v soboto k sm tok po trgovinah hodla, sm mislila da bo kr ven padu, sm se kar ustrašla. Sm pršla domov in sm kr šla počivat, ziher je ziher.

zvesta: glede firme pikolo, poznam eno k ma voziček pikolo je mela neki narobe s kolesom, sam drugače pa še nisem slišala kakih pritožb čez njega, pa poznam jih kar nekaj ki imajo voziček Pikolo.

aja še eno vprašanje, sem v dilemi glede termometra za merjenje telesne temparature za dojenčka, ne vem kakšnega naj kupim. Kaj svetujete?

tt FLAŠKE - so super, mi jih imamo tudi pri zdajšnji user posted image .

mene pa danes spet ta ledveni del boli, sem včeraj malo preterala. pam, da ne bom spet obležala...

termometer - jaz sem lani v lekarni kupla tistega za v uho - je super enostavno in natančno...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
19.10.2009 9:00:36   
Lara73
jutro

punsha: jaz sem tudi včeraj kupila v BTC v BC PP GT3 (oranžnega)! Potem pa pridem domov in ugotovim, da ga ne znamo razstavit tako, da bi košaro ali pa lupinco gor dala user posted image user posted image user posted image (trije junaki smo se matrali). Zdaj bom šla v trgovino na inštrukcije, pa naj pokažejo. Tiste slikce pa navodila v SLO so za en k..... Mogoče pa imam premalo potrpljenja in sem prehitro odnehala.... Mogoče pa mi ti lahko pomagaš: koliko delov s športnega dela je potrebno odstraniti, da lahko daš gor košaro? Samo blago? Tudi hrbtno naslonjalo?

Kupila sem še prsno črpalko (Tommee Tippee), ker po izkušnjah s prvima dvema, sem jo konkretno rabila. Pa še blazino za na previjalno. Jo rabim za mero, da mi možek lahko dokonča previjalno (je mizar).

Včeraj so me rebrca konkretno bolela. Moje joške so že na 90E! tega ne privoščim nobeni. Že šparam dinarčke da jih bom nekoč zmanjšala. Še modrčke težko dobim kakšne pametne.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
19.10.2009 9:04:14   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Včeraj so me rebrca konkretno bolela. Moje joške so že na 90E! tega ne privoščim nobeni. Že šparam dinarčke da jih bom nekoč zmanjšala. Še modrčke težko dobim kakšne pametne.

Lara, sem čisto na istem in vem kako se počutiš. :(

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?