|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
16.10.2009 7:49:16   
Anonimen
user posted image žirafa...kakšen pas pa je touser posted image
mater se vidi da sem 100let za leseno žlicouser posted image

ewo da se mal pohvalim....no vsej upam da jo še imajo....
našla sem tole previjalno na bolhi...dokaj realna cena-upam da jo še imajo in da je res ohranjena kot je videno na sliki
http://www.bolha.com/prikaz_slik.php?id=oglas383370784
pol grem kuj iskatuser posted image

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.10.2009 8:19:15   
rožca26
Dobro jutro!!!!

Dans sm pa mal boljše vole, čeprov spet nisem bog ve kaj spala. sm bol po obrokih, ker me je moj zbujal ... najprej posodo zlagat v pom. stroj, pol sm mela občutek da je zakinkal na kavču parkrat in sm ga boudila, pol pa k se je še odpravil spat. No, in ko je zaspal, pol pa jest nism mogla več nazaj user posted image
Drgač mam pa dons ob 10.30 morfologijo, zato prosim, da držite pestke in navijate zame. Upam, da so moji pretoki ok, da se bom odkrižala teh medikalij. Mi moj pravi, da sem že pravi farmakofag user posted image .

Drgače pa še enkrat dobro jutro in za vse pošiljam nekaj slastnega ...

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.10.2009 8:41:18   
Kati81
Uf ste pa včer napisale. Sem rabla nekaj minur da sem vas prebrala.

Plenice: cela doktorska naloga preden smo odkrili ene k so ble ok. Je imela občutljivo rit k ne vem kaj. Najprej smo štartali s Pampers newborn, super, ko so pa postale premajhne pa navadne pampers iz špara (katastrofa), pol dm - vnetje, muller - vnetje, pol smo nekaj časa uporabljali fixies, pa so ble ok, sam ko si jo držal pod ritko, tko da si tiščal na plenico je zmer prepustila, na koncu smo pristali na pampers activ fit- te so pa zakon, niso spustile, ni blo vnete ritke.  So pa res najdražje, ampak nič zato sam da je ritka srečna.
No zdej smo že od aprila brez plenic podnevi in ponoči tko da je sploh fino.
Naša je tud ponoči pila k žolna, 4 flaše po 330ml, pa pol pr letu pa pol smo ukinli, to pa tko da smo flašo zamenjali, namesto navadne TT flaše smo dali magični lonček, in eno noč je tečnarla, pol je blo pa ok in tud manj spije, nardi kakšen požirek in to je to.
Sem o tem govorila tud s P in je rekla da mormo ukint, ker ni dobro za mehur, da ponoči tok dela, da more mal počivat, priporočam tud ostalim da to razvado piitja opustite, k je sam crklanje.

Voziček:  še dobro da mi je to prihranjeno, čeprav je pa lepo gledat mal vozičke.

Nosečniški pas za avto: ja sem ga gledala, sam mislim da se da tud brez, v prvo ga nisem imela. Jaz si potem ko se že pripnem razljahljam spodnji del pasu pa čist nizko si ga dam pa je ok. Drugače vzameš pa eno zaponko za vrečke, tisto plastično veliko in jo pripneš na spodnji del pasi tik pred zaponko in se pol ne zategne, mislim da ima ta pas pikapolonica za 40E.
Jaz bi prej rabila nosečniški pas za trebuh ker baje full pomaga pri dvigovanju, pa da hrbtenica ne boli. Izkušnje?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.10.2009 8:43:33   
Jada82
Dobro jutro punce! Evo,spet en dolgočasen dan zame ... ležanje na ležanje na ležanje! Upam, da ste ve kaj bolje in da bo dan za vas prijeten.
Mene ful boli križ od tega, k skoz ležim, pa imam slab jogi. Novega ne bom zdaj kupovala, ker se itak čez  2 meseca seliva in bom imela že tam novega. Pozna kakšna kakšne vaje za križ, s tem da moram upoštevati, da imam predpisan počitek. NO ja, ampak res si nočem uničiti hrbta.

Sicer pa, se je že ohladilo, pri nas na Gorenjskem je že pod 0, ampak sonček je pa še kar tako lep, če ga gledam skozi okno user posted image
Moj user posted image drugače vsak dan kar precej brca in se giblje okoli, je kar živahen - ne seveda ves čas, ampak kar pogosto. Kje vi čutite brce? Jaz jih včasih čisto spodaj, včasih pa že bliže popka - s spodnje strani. Jah bomo že, ane? Vse, samo da bo malo dete zdravo prišlo na svet. Zdej se mi skor vsak dan sanja od doječnka - pa vedno v sanjah je punčka. Danes sem jo previla .... potem pa sem žal pozabila nanjo in se kao šele zvečer spomnila, da moram dojiti .... JOj, svašta, te sanje, človeku se vse zmeša v njih ...user posted image user posted image

Ja nič, pišite še kaj, zdaj vas res bolj pogosto berem, ko sem doma ...
Lep sončen začetek dneva!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.10.2009 9:02:41   
kora33
ojla...
ste se pa res pridno načvekale...
jaz sem malo včeraj gledala otroške stvari ...jao kake cene...tud jst priporočam kik....ni slaba kvaliteta...luškane stvari...pa zelooo poceni....
vozički...plenice...še dobro da sem na bolniški in bomo pol v porodniški...ker bomo res doktorirale iz teh stvari....ha ha ha....sploh ne vem kako so preživele naše mame, ko ni bilo plenic za enkratno uporabo...saj res...a je katera razmišljala, da bi uporabljala tiste...pralne...kao dojenčkovi ritki prijazna...in okolju in ne vem komu vse še...samo mamam ne...si predstavljam, da je z njimi zelo veliko dela....
no pofočkala sem se
lp in lep dan

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
16.10.2009 9:18:06   
tasa3
ola, mi smo pa imeli na zacetku pampers, potem smo pa kaj hitro presli na merkatorjeve- lumpi.... pa so cist ok!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
16.10.2009 9:30:41   
zirafa76
Dobro jutro...

No, mi danes praznujemo 2 leti naše Izabele...user posted image ..en košček za vsako user posted image ....

Greva malo ven in na tortico, ker danes ne bo neke proslave ali kaj takšnega...v bistvu naslednji mesec, ko pridemo v slo..

Pas za nosečnice...jaz sicer v 1.nosečnosti nisem vozila od 5m naprej, sedaj pač morem in me je včasih fulll strah, ko vidim kakšni norci so okoli mene in čeprav jaz vozim po predpisih, se vedno najde kdo, ki mu to ni všeč in pol cel živčen...
Samo zgodba iz Dunaja...ker sem se še razvrščala, je nek idiot za mano mogel počakat oz. peljat samo 100user posted image , ker je bilo zožanje na AC..in nato, ko se umaknem na drugi pas, se je vzporedno peljal in mi nekaj žugal, nato pa zapeljal pred mano in stopil na zavoro pri polnih hitrostih, to govorim 130....mene je skor kap, na AC mi je to naredil zanalašč, se prestavim na sosednji pas, se prestavi tudi on ter stopi še enkrat na zavoro..Hvalabogu, da sem ohranila mirne živce in da ima AC 4 pasove ter da je tovornjak za mano opazil, kaj se dogaja in zmanjšal na minimum....
Sploh si ne znam predstavljati, kaj bi se lahko zgodilo zaradi ega nekega idiota, ki naj se scre v peklu....

Zato si danes obvezno kupim nalepko otrok v avtu, ker bo mogoče naslednjič le kapnal idiotom kot je bil ta, koga vse ogroža..v avtu sem namreč imela tudi Izabelo....In kot drugo..Mi smo imeli že nesrečo, zato vem, da se lahko marsikaj zgodi, če nisi pripet in če je udarec v trebuh...jaz sem vedno pripeta, ampak kako so vse preverjali po nesreči im mi razlagali kaj vse je lahko....user posted image
Jaz še gledam za ta pas, je dodatno obložen in kao ublaži morebitne udarce....Jaz se dosti vozim, tako da.......user posted image

nič, gremo malo ven......

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
16.10.2009 9:32:07   
mucica2
Dobro jutro najprej vsem

Danes sem se pa fajn naspala, sem potegnala skor do 9ih, ne vem kdaj sem nazadnje tako dolgo spala. Ja tudi pri nas je mrzlo, vsej mislim da, ker je travnik bel, ven pa ne grem, je bolj lušno noter, čeprav tako lepo sonček sije.

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

eno vprašanje..

Ali katera uporablja v avtu poseben varnostni pas za nosečnice??

Mene je ful motil spodnji pas, nikakor si ga nisem mogla nastavit, tako da bi mi bilo v redu, pa sem si sam tako blazinico kupla v baby centru, ne vem neki okol 4EUR, taka plišasta je, se jo dala na spodnji pas zdej je pa v redu. Če sm pa v kakem drugem avtomobilu pa kr jakno lepo zložim al kako majico pa dam pas čez. Rešeno!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Drgač mam pa dons ob 10.30 morfologijo, zato prosim, da držite pestke in navijate zame. Upam, da so moji pretoki ok, da se bom odkrižala teh medikalij. Mi moj pravi, da sem že pravi farmakofag .

Držim pesti. Pol pa sporoči kako je blo. Uživaj

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Moj drugače vsak dan kar precej brca in se giblje okoli, je kar živahen - ne seveda ves čas, ampak kar pogosto. Kje vi čutite brce? Jaz jih včasih čisto spodaj, včasih pa že bliže popka - s spodnje strani. Jah bomo že, ane? Vse, samo da bo malo dete zdravo prišlo na svet. 

Jaz tudi brce čutim ponavadi čisto spodaj, pa mogoče nekje na sredi med popkom in sramno kostjo, pa tud če poslušam srčeka je vedno nekje čisto spodaj, tako da ne vem niti v kakem položaju je to moje dete. Men se zdi malo v čudnem. Aja pa brce večinoma čutim po notranji strani in ne na zunanji strani.

Aja zdej pa spet eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice. Če ste uporabljale prsno črpalko, katero? Pa če se to splača prej kupit al počakat, da vidmo če jo bom sploh rabla.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
16.10.2009 9:33:22   
zirafa76
aja, še o plenicah...

Mi smo imeli 1x vnetje do sedaj..potrkam..user posted image v dveh letih in to zato, ker sem kupila poljske pampers v slo....user posted image ..drugače pa nič..uporabljam tudi vlažilne robčke pampers aloe vera sensitive ter kremico BUbchen..zakon vse skupaj...

Lumpi sem tudi jaz eno imela, sem dobila, ampak je bila ogromna in tako..plastična...user posted image

ampak verjetno vsakemu nekaj paše..otroci so različni...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
16.10.2009 9:36:45   
zirafa76
mucica2...jaz sem jo od Aventa in jo tudi sedaj bom..sem bila skeptična, pol pa hvaležna, ker sem imela ful mleka, Izabela pa ni vse spila....tako da sem načrpala, shranila ter ko se je zbudila samo pogrela...user posted image ..
priporočam, ampak počakaj, ko boš videla kako in kaj je tvoja mlekarna..user posted image ..jaz sem si jo kupila šele drugi mesec po porodu in jo uporabljala vse do 8muser posted image ..sedaj pa spet čaka...glede na to, da sem iz 75b že na 85C..bo kar nekajuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
16.10.2009 9:39:01   
mucica2
No, mi danes praznujemo 2 leti naše Izabele...user posted image ..en košček za vsako user posted image ....

Vse najboljše Izabeli za 2. rojstni dan. user posted image

Pa hvala za tortico, mhm je dobra user posted image

Sicer mam pa lih eno tortico v hladilniku (sm jo včeri dobila- domačo), tako da tudi jaz vam ponujam košček za vsakouser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.10.2009 9:42:15   
mucica2

zirafa76: pa si mela to ročno črpalko?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.10.2009 9:46:15   
mucica2
ma sm vidla v baby centru da majo zdej od Aventa neko akcijo k je črpalka pa še cel set zraven, stekleničke, prsne krpice, pokrovčki...

čeprav imaš prav da se splača počakat, kaj če ne bo mleka, čeprav me vsi tolažijo da bo, ampak men se prsi niso še nič kaj povečale, mogoče za eno številko 

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.10.2009 9:57:34   
MATEJKA_
plenice - ja, 100 riti 100 čudi al kak user posted image . no naša ponoči nič ne pije, ji nikoli nismo dajali nič v posteljo, večerjo pa že ves čas (od GH dalje) dobi lepo na žlico in na stolčku, tako da nobene hrane ali tekočine ne nosi v posteljo... tako da pač ne vem kak je s tem lulanjem ponoči... otroci so pač razluično, saj smo si mi tud...
aja, pa tud pri tisti bipi sem v seiersbergu gledala in so vedno imeli isto ceno kot pri nas v mullerju, tako da se pol ni splačala zaradi tega pa gor hodit.

črpalka - jaz sem jo rabla od piinega 5 meseca naprej - aventova in chickotova je bolela ko hudič (sem imela sposojene), pol pa sem si kupla od tommee tippe pa je bila super. vse pa so bile navadne, ne elektronske.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.10.2009 10:40:14   
Kati81
Jaz sem v avtu tud zmer prpeta, k tud vem kako je imet nesrečo.

Črpalke: uf ja men so se full povečale pa vseeno ni blo ne vem kaj velik mleka, prva dva meseca sem se nekaj trudila, ampak mleka pa ni in ni bilo.
Jaz sem imela aventovo črpalko, ki mi ni bila preveč všeč, pa mož mi je kupil pol tomme tippe, mi je veliko bolj všeč, ampak saj pravim sem se matrala sam dva meseca, pol smo pa sam Novalac še jedl in to je blo to.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.10.2009 10:52:17   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz bom jutri poklicala še kolegico v BC, da mi pove, kako je realno poslovanje s temi Pikolo vozički, če jih veliko vračajo in podobno...

Prosim, poročaj!!! hvalauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
16.10.2009 10:54:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.10.2009 11:26:26   
Kati81
Jaz sem pa danes čist brez volje, nič se mi ne da, oči mi lezejo skupaj, še kuhat se mi ne da.
Dons bi pa jedla nekaj iz MCDonaldsa. Pa tud v avto se mi ne da da bi se zapeljala do maca.

No ja bomo že preživeli tud to, sem mislila da mi bo svež zrak kaj pomagal pa ni nič.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.10.2009 11:27:13   
kora33

mucica2...jaz sem jo od Aventa in jo tudi sedaj bom..sem bila skeptična, pol pa hvaležna, ker sem imela ful mleka, Izabela pa ni vse spila....tako da sem načrpala, shranila ter ko se je zbudila samo pogrela...user posted image ..
priporočam, ampak počakaj, ko boš videla kako in kaj je tvoja mlekarna..user posted image

me zanima, če je izabela pila skoz po flaški al je normalno zizala...ker če je in je dovolj mleka...pol jaz ne vidim nobenega razloga za met črpalko...razen mogoče za občasno, ko ssi mamica zaželi prost popoldan...pa si načrpa in potem user posted image to popije...sicer pa....
no jaz sem imela veliko mleka...pa nisem nikoli črpala s črpalko...smo skoz svežega iz "shrambe"pili
zato me pa zdaj zanima...al je zdaj to kaka nova doktrina...ker je od mojega dojenja le minilo že 8 let...skoraj....
upam, da nisem izpadla preveč neumna...sem pa blond...ha ha ha...če je to opravičilouser posted image
lp

sreča je

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.10.2009 11:28:36   
kora33
no sem pa opravičila sloves blondinke...nisem prav citirala...pa se boste vseeno verjetno znašle....

sreča je

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.10.2009 11:40:38   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

priporočam, ampak počakaj, ko boš videla kako in kaj je tvoja mlekarna..user posted image

me zanima, če je izabela pila skoz po flaški al je normalno zizala...ker če je in je dovolj mleka...pol jaz ne vidim nobenega razloga za met črpalko...razen mogoče za občasno, ko ssi mamica zaželi prost popoldan...pa si načrpa in potem user posted image to popije...sicer pa....
no jaz sem imela veliko mleka...pa nisem nikoli črpala s črpalko...smo skoz svežega iz "shrambe"pili
zato me pa zdaj zanima...al je zdaj to kaka nova doktrina...ker je od mojega dojenja le minilo že 8 let...skoraj....
upam, da nisem izpadla preveč neumna...sem pa blond...ha ha ha...če je to opravičilouser posted image
lp

no, jaz sem črplako uporabljala od 5m dalje zato, ker nisem več imela toliko mleka in je mala pol vedno še tulila. pa smo sprobali vse možno, da bi mela več mleka, pa enostavno ni več šlo... pa smo začeli dodajat aptamil. tako sem jo najprej podojila, pol pa je dobla še kakih 100 ml aptamila. ostanek mleka (ki je še meni pač ostal), pa sem še s pumpi sčrpala, da bi ohranila še vsaj tisto malo, kar sem imela, ker še nisem hotela čisto nehat dojit. in tako sem delala pol do 10m, ko sva pa čisto končali, ker kljub pumpanju ni bilo več nič za ven potegnit...
ene pa vem da si črpajo ponoči, ker jih prsi ful bolijo in pol si jih pač na ta način sprazijo. seveda so tud take, ki raje zbudijo otroka in ga na silo podojijo, da si jih spraznijo in s tem pol otroka navajajo, da ponoči je in da se zbuja... jaz sem pač vedno do jutra malo potrpea, bolelo me ni fejst, zato si ponoči nisem črpala, ta mala pa je že od začetka noč prespala...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.10.2009 11:42:46   
MATEJKA_
no, zdaj pa je tud meni čudno citiralo, pa nisem blond user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.10.2009 11:52:17   
MATEJKA_
mene pa je ta teden začela spet trebušna prepona bolet. upam, da ne bo tak hudo kot pri prejšnji nosečnosti. takrat 1,5 mesec sploh nisem mogla sedet več kot kake 1/2h, hodit pa še manj... pojasnilo moje gin: zaradi širjenja reber, da ima matrnica prostor... in tako sem v tem obsegu šla za pribl. 4 cm narazen - pa še vedno ni bilo nič špeha gor na rebrahuser posted image . baje je pač gre to pri enih bolj pri enih manj narazen... kaj pa vem... problem je samo, ker to ful boli, kot bi ti nekdo prsni koš narazen vlekel...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.10.2009 11:56:35   
MATEJKA_
ena je spraševala po pralnih plenicah - moja svakinja jih je uporabljala in je prala in prala in likala in likala čisto vsaki dan... baje so te plenice okolju prijazne, samo če si si tiste izračune na internetu malo pogledal (kjer je tud pisalo še da ful prišparaš napram plenicam za enokratno uporabo), si hitro ugotovil, da pa tam niso zajeti stroški vode in elektrike za to pranje in likanje in pa seveda vsa ta odpadna voda od pranja - pol pa niso več tak "eko"... jaz sem si pol rekla, da raje, kot da vsaki dan po 1h likam in dajem prat, ta čas bolj koristno izkoristim - se ukvarjam z otrokom in možem... sem pač bolj komot glede teh zadev...  

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.10.2009 11:58:00   
MATEJKA_

priporočam, ampak počakaj, ko boš videla kako in kaj je tvoja mlekarna..user posted image ..jaz sem si jo kupila šele drugi mesec po porodu in jo uporabljala vse do 8muser posted image ..sedaj pa spet čaka...glede na to, da sem iz 75b že na 85C..bo kar nekajuser posted image

jaz sem tud že iz 75b na 80C, pa je tud že knap... je prejšnjič bilo isto... pri dojenju pa so mi še za 1 št. povečale.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?