zirafa76
|
Dobro jutro... No, mi danes praznujemo 2 leti naše Izabele... ..en košček za vsako .... Greva malo ven in na tortico, ker danes ne bo neke proslave ali kaj takšnega...v bistvu naslednji mesec, ko pridemo v slo.. Pas za nosečnice...jaz sicer v 1.nosečnosti nisem vozila od 5m naprej, sedaj pač morem in me je včasih fulll strah, ko vidim kakšni norci so okoli mene in čeprav jaz vozim po predpisih, se vedno najde kdo, ki mu to ni všeč in pol cel živčen... Samo zgodba iz Dunaja...ker sem se še razvrščala, je nek idiot za mano mogel počakat oz. peljat samo 100 , ker je bilo zožanje na AC..in nato, ko se umaknem na drugi pas, se je vzporedno peljal in mi nekaj žugal, nato pa zapeljal pred mano in stopil na zavoro pri polnih hitrostih, to govorim 130....mene je skor kap, na AC mi je to naredil zanalašč, se prestavim na sosednji pas, se prestavi tudi on ter stopi še enkrat na zavoro..Hvalabogu, da sem ohranila mirne živce in da ima AC 4 pasove ter da je tovornjak za mano opazil, kaj se dogaja in zmanjšal na minimum.... Sploh si ne znam predstavljati, kaj bi se lahko zgodilo zaradi ega nekega idiota, ki naj se scre v peklu.... Zato si danes obvezno kupim nalepko otrok v avtu, ker bo mogoče naslednjič le kapnal idiotom kot je bil ta, koga vse ogroža..v avtu sem namreč imela tudi Izabelo....In kot drugo..Mi smo imeli že nesrečo, zato vem, da se lahko marsikaj zgodi, če nisi pripet in če je udarec v trebuh...jaz sem vedno pripeta, ampak kako so vse preverjali po nesreči im mi razlagali kaj vse je lahko.... Jaz še gledam za ta pas, je dodatno obložen in kao ublaži morebitne udarce....Jaz se dosti vozim, tako da....... nič, gremo malo ven...... papa