dskubin
|
Dober večer! Sem še pokonci, ker še ene rogljičke pečem, pol pa upam, da mi bo uspelo hitro zaspat, ker vstajam za službo že ob 4ih. plenice - Naš najstarejši je tudi veliko pil, po naših sprobavanjih (ne vem, če pri nas obstaja kaj, kar nismo poskusli) so največ zdržale plenice iz Hoferja. Te smo imeli potem tudi za tadrugo in tudi zdej v tretje bomo, ko bomo pač doma, uporabljali te. Vsako tolko je vseeno premočilo, ampak večinoma takrat, ko sta se tolk obračala, da plenica ni ostala na mestu ali če se je slučajno odleplo uno zapiralo, drugače niti ne. In sem prav vesela zdej, ko sem vidla, da obstajajo tudi manjše, prej so meli samo od 7 al nekaj takega kil naprej, to pa morš kr neki časa čakat. Za vozki še nič ne gledam, mogoče bomo do konca ponucali tega od prejšnjih 2, sicer se pa noben od naših otrok ni želel prevažat v vozičku in smo oba dokaj zgodaj dali v nahrbtnik, da je bil mir. krvavenje iz nosu - pri meni se je nehalo, ko sem začela hodit na krvodajalske. za vse, ki imate že glukozne teste - srečno, pa da ne bi blo preveč cukra! - jaz sem jo v drugo fasala in mi je zdej prav neprijetno, ko pomislim, da bo mogoče spet. Sej ni tko hudo, ta dieta je itak samo en zdrav način prehranjevanja, ampak jaz sem se je držala kot pijanc plota in se nisem dotaknila v 3 mesecih niti 1ga piškota. So se mi pa proti koncu tolk sline cedile po sladkem, da joj. široko povijanje - a pri nas ni več? No, še pred 2 letoma je tudi v Izoli blo do 2. slikanja kolkov, tudi če so bili 1A (1. v bolnici par dni po porodu in pol naslednjič pri 3h mesecih). benkice v.s bodiji na preklop - absolutno bodiji na preklop, pri taprvem zalagala une benkice eno v drugo, pa peglala une paščke, pa pol vse to ven leze in se okrog vrti . Mislim, da so res ugodni v C&A, pa kar lušni. številke za novorojenčke - bolj informacija za prvorodke: ene par stvari 56, več 62. Če nas slučajno prehiti, pa bo treba dokupit majhnih stvari, ker če ne na otroku vse visi, ampak pri normalno rojenih otrocih je uno 56 glih za taprvi mesec, pa še obiski nanosijo, pa vsi bi radi nekaj majhnega corti pol pa dobiš premajhne stvari, ki jih nikoli ne oblečeš otroku(no, v HMju so malo večje številke). nakupi - mi sicer nekaj mamo od taprvih dveh, ampak zdej je vse odvisno od spola. Taprva dva sta glih pol leta narazen (v letnih časih) in en je jesenski (rabil zimsko), tadruga splomladanka, rabli iste številke poletne stvari, tako da dosti nismo mogli ponucat, pa še spol je bil različen (no, čeprav punca še zdej nosi kake bratove trenerkice, pol pa dokupujemo kake kiklce in rozaste reči. Zdej pa, če bo pupa, bo imela od sestrice, če bo pa fant, pa jovo na novo v nakupe. Ampak jaz se šparam za decemberske in januarske popuste Evo, timer kliče, grem spat.