|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
15.10.2009 14:09:49   
Kati81
Pr Bugabooju je šlo za model bee, kakor sem jaz obveščena. Men se Cameleon ni nič prevračal.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.10.2009 14:16:19   
rožca26
Ojla Kati!

Vidm, da si gor. Žal dans kavica ni uspela. Sva z Vrhnike prišla neki čez pol eno. No, pa drugič. Mislim, da je že čas, da se dobimo na kavici. Bi prov pasal kakšen kofetek.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.10.2009 14:19:25   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

sem že prej klicala...itak da ga nimajouser posted image mi je pa rekel šef trgovine, da ga on ne priporoča, da je imel reklamacije zanj. eni naj bi se celo med vožno sesedeluser posted image zdej pa ne vem...bomo videliuser posted image

Glih se navdušim, pol pa kej takega slišim, pol me pa spet mine. Joj ne vem kdaj se bom jst lahko 100% odločla za kak vozičekuser posted image . Bomo že, časa je še dovolj

ma ja.... saj o vsakem vozičku se sliši kaj slabega :) tudi pri tadragih :) včasih so pa trgovci tudi lukavi, cenejšega odsvetujejo, ker bi radi prodali dražjega... zato jaz zadeve vedno preverim na več nivojih....

in zato sme začela iskati zgodaj, da lahko res nardim preverbo...

sicer so pa tudi bugaboo-je klicali nazaj, da so nevarni, ker se lahko prevrnejo....

se strinjam z napisanim.

sam mi je sam ponudil vozičke, ki naj bi bli boljši v istem cenovnem rangu.

sam nama z možem je bugaboo padel v oči, in ta mu je zelo podoben po funkcijah...tak da...čeprav lahko te tri nove kupiš za ceno unegauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.10.2009 14:21:38   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Pr Bugabooju je šlo za model bee, kakor sem jaz obveščena. Men se Cameleon ni nič prevračal.

Ja, ja... saj vem, da ni bil Cameleon, ampak pač želela sem reči, da se tudi pri dragih vozičkih lahko zalomi...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.10.2009 14:23:08   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

sem že prej klicala...itak da ga nimajouser posted image mi je pa rekel šef trgovine, da ga on ne priporoča, da je imel reklamacije zanj. eni naj bi se celo med vožno sesedeluser posted image zdej pa ne vem...bomo videliuser posted image

Glih se navdušim, pol pa kej takega slišim, pol me pa spet mine. Joj ne vem kdaj se bom jst lahko 100% odločla za kak vozičekuser posted image . Bomo že, časa je še dovolj

ma ja.... saj o vsakem vozičku se sliši kaj slabega :) tudi pri tadragih :) včasih so pa trgovci tudi lukavi, cenejšega odsvetujejo, ker bi radi prodali dražjega... zato jaz zadeve vedno preverim na več nivojih....

in zato sme začela iskati zgodaj, da lahko res nardim preverbo...

sicer so pa tudi bugaboo-je klicali nazaj, da so nevarni, ker se lahko prevrnejo....

se strinjam z napisanim.

sam nama z možem je bugaboo padel v oči, in ta mu je zelo podoben po funkcijah...tak da...čeprav lahko te tri nove kupiš za ceno unegauser posted image

jaz sme se včeraj tudi pozanimala o mnenju te trgovke, pa je pokarala nekaj pikolov, ki imajo trda kolesa, d a se obrabijo..

jaz sem vprašala tudi za garancijo, le-ta je leto dni.... pripelješ voziček v trgovino, dobiš nadomestnega, oni ga pa pošljejo potem uvozniku, da ga poservisira...

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.10.2009 14:31:41   
zvesta

Katerega ti je pa ponudil?

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.10.2009 16:00:54   
ne_ja

Katerega ti je pa ponudil?

mah nekaj je začel naštevati, kaj ima v akciji in kateri so boljši(mislim, da je začel pri Jane-pol sem ga ustavila:)...sam mene res ni zanimalo, ker me je zanimal izključno ta!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.10.2009 16:06:04   
zvesta

mah nekaj je začel naštevati, kaj ima v akciji in kateri so boljši(mislim, da je začel pri Jane-pol sem ga ustavila:)...sam mene res ni zanimalo, ker me je zanimal izključno ta!

aha, hvala.... ja, pikapolonica ful forsira ta Jane.... pa niti približno ni v istem cenovnem rangu...

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.10.2009 16:41:35   
valentinčica30
Punce če bi akademijo o vozičkih odprli bi sedaj že polovica od nas že imela v rokah diplomo, sam pr teh cifrah ko vozičke gledam je to kr nujno.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.10.2009 16:45:08   
lana08
Ko smo že pri vozičkih, ima katera izkušnje s Hartanom???

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.10.2009 16:46:35   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Punce če bi akademijo o vozičkih odprli bi sedaj že polovica od nas že imela v rokah diplomo, sam pr teh cifrah ko vozičke gledam je to kr nujno.

haha... ja, samo kaj, ko je terba pri vsakem otroku znova izkazovat znanje za diplomo :)

Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.10.2009 17:01:18   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ja bo držalo ja, čeprav da sm diplomirala, tist mnda še ne, bom pa kmalu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.10.2009 17:03:23   
mucica2

Pa sej sm se v bistvu že odločla da peg perego Pliko Switch, ampak pol pa še pade kak predlog pa se kr zainteresiramuser posted image , hehe, sam seb sm že smešna (pa tok sem si govorila, da jst za voziček pa že ne bom komplicirala)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.10.2009 17:36:26   
ne_ja

ne-ja, v pikapolonici ga imajo...

si ga že videla v živo?

ja, včeraj sem ga šla gledat.... pa ga grem jutri še 1x, sem pozabila nekaj preveriti... drugače mu pa tam rečejo jok jok od Kobo-Pikolo

je ok kvaliteta al je bolj tak tak? ga lahko primerjaš z bugaboo al ne? po mojem, da ga v našem kraju nimajo...si gledala v LJ?

mene je predvsem zanimala stabilnost in kompaktnost in je super.... res... sme še mojega zraven vzela, da je vse sprobal in pogledal, pa je kar kompakten, tako da sva midva bila zelo zadovoljna...

ne_ja, ne vem od kod si... jaz sme ga gledala v MB, ampak glede na to, da je v akciji, bi ga morali imeti povsod.... sem pa jaz prej kar poklicala v trgovino in vprašala.... tako da pokliči v tebi najbližjo in vprašaj, če ga imajo...

v katero trgovino si to klicala, če lahko vprašam?

iščem tudi takšne informacije, tako da hvala......

Pikapolonica Novo mesto.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.10.2009 17:43:08   
zvesta
Jaz bom jutri poklicala še kolegico v BC, da mi pove, kako je realno poslovanje s temi Pikolo vozički, če jih veliko vračajo in podobno...

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.10.2009 19:50:16   
mucica2

Jaz bom jutri poklicala še kolegico v BC, da mi pove, kako je realno poslovanje s temi Pikolo vozički, če jih veliko vračajo in podobno...

tudi mene zanima kaj ti bo povedala

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.10.2009 19:52:17   
Aja1
Dober večer.

Čestitke vsem za uspešne preglede. user posted image  Jutri semna vrsti pa jaz. Cukr test čaka name. user posted image  Uffff, komaj čakam, da bo mimo. Potem pa direkt na eno čokolado. Zdaj dva dni nisem nič sladkega in umiiiiiiram.

Jaz sem bila danes na kontroli za boreliozo. Izvide dobim drug teden. Mi je pa kar malo čudno, ker mi je zdravnica rekla, da bodo sigurno pozitivni, ker sem imela pač tako rdečino kot je tipična za boreliozo.  user posted image Prejšnjič sem jo drgače zastopila.... Ma ne vem. Upam le, da ne bo kakšnih posledic na otročku....

Vidim, da jes pet aktualna debata o vozičkih. Po eni strani mij e fajn, da ga že imamo in s tem eno skrb manj, po drugi bi pa tudi jaz izbirala. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.10.2009 19:52:26   
vaney
Uf, imate pa res hudo debato o vozičkihuser posted image Jaz sem prvič tudi skoraj diplomirala glede vozička, pa sem na koncu le nekako izbrala Jane Slalom Pro (v NM), z vodjo trgovine sva se zmenila za lep popustuser posted image , pa potem ni bilo tako hudo, sem kupila novega za isti denar kot se zdaj prodajajo leto, dve rabljeni. In, čeprav sem se nekaj zmišljevala, da bi zdaj zamenjala, ker bi pač imela novega, sem si premislila, ker za tega vsaj vem, da je res dober in ne grem reskirat, da bom z novim pa za*****

zvesta; Pikolo voziček ima pa Mateja4 na Dolenjkah, pa po moje ne bo nič jezna, če jo malo povprašaš, kako je zadovoljna...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.10.2009 20:48:56   
valentinčica30
Mi gremo v soboto mal očke napast tut na vozekih, mojemu je všeč PP TG3, mal hecno da sm sama bl skromna bi dva baby booma dubla za ceno enga TG3. Moremo mal vidt kok se te zadeve sploh zlagajo, ker ko sva imela prej 4 kolesnika in nato marelco  sta se oba lepo zlagala in predvsm enostano. 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.10.2009 20:54:15   
zirafa76
pozdrav..

uf imate pa res debato o vozičkihuser posted image ....

Hartan..ena je spraševala....jaz sem ga imela že rezerviranega, men so bili full fajni.....na koncu smo spletom okoliščin paš izbrali drugega..ampak če bi kupovala novega, bi pogledala tudi Hartan

Previjalna..jaz si brez nje sploh ne predstavljam biti, ker imam komb.komode in zgoraj ima velk pult za previjanje in še sedaj vse počnem z Izabelo tam-previjam, oblačim....spodaj ima svoja oblačila, no sedaj pa se bo notri selil user posted image in Izabela v večjo....
Kupila v BabyOne za dobro ceno in kasneje jo lahko preoblikuješ tako, da ostane samos komoda, brez previjalnega dela...user posted image

Plenice..osebno prisegam na Pampers..smo nekaj preizkušali ampak na koncu vedno Pampers in sedaj ne bo nič drugače...

Matejka.....če hodiš dosti v Avstrijo, obišči Bipo, jaz tam kupujem vedno Pampers in robčke, ki jih imajo pakirane v velikih paketih za super ceno....imam kartico in cenejših plenic nisem videla nikjer...
me pa preseneča, ker praviš, da je SLo. cenejša..ker meni je vedno bilo zeloo drago v Slo.....in vedno sem dobila ceneje v Avstriji...še dandanes hodim čez mejo 1X mesečno in nakupim vse kar rabim...ne vem no...

Imejte se krasnouser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.10.2009 21:57:40   
Anonimen
zirafa76 glede previjalne tudi jaz mislim nekaj v tem smislu...user posted image
glede pleničk pa....mi imamo velik problem z najmanjšo....ponoči spije več kot liter soka in zjutraj je vse mokro ....
pa smo imeli pampers,muller,lumpi.....
tako da pri nas teorija o pampers žal ne držiuser posted image je pa res da spije veliko in celo noč res ne morejo zdržat

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.10.2009 22:05:20   
zirafa76
Bmwjka......to se tudi nam dogaja, ona gre obvezno spat z flašo mleka še sedaj in zjutraj je tudi plenica polna....vendar pa premočijo res, ko pije veliko..to mislim, da bi kar vsaka....tako da v tem primeru ti ne pomaga nič...samo podloga v posteljiuser posted image ...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.10.2009 22:24:09   
Anonimen
ja sej to sem mislila povedatuser posted image
ta je že sedaj pijanček....pa že sedaj vse mokro za njouser posted image
ko pa mi reče prodajalka:"po pampers ne bo več mokra postelja!" mi pa dvigne pritiskuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.10.2009 22:38:09   
zirafa76
eno vprašanje..

Ali katera uporablja v avtu poseben varnostni pas za nosečnice??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.10.2009 22:58:56   
dskubin
Dober večer!

Sem še pokonci, ker še ene rogljičke pečem, pol pa upam, da mi bo uspelo hitro zaspat, ker vstajam za službo že ob 4ih.

plenice - Naš najstarejši je tudi veliko pil, po naših sprobavanjih (ne vem, če pri nas obstaja kaj, kar nismo poskusli) so največ zdržale plenice iz Hoferja. Te smo imeli potem tudi za tadrugo in tudi zdej v tretje bomo, ko bomo pač doma, uporabljali te. Vsako tolko je vseeno premočilo, ampak večinoma takrat, ko sta se tolk obračala, da plenica ni ostala na mestu ali če se je slučajno odleplo uno zapiralo, drugače niti ne. In sem prav vesela zdej, ko sem vidla, da obstajajo tudi manjše, prej so meli samo od 7 al nekaj takega kil naprej, to pa morš kr neki časa čakat.

Za vozki še nič ne gledam, mogoče bomo do konca ponucali tega od prejšnjih 2, sicer se pa noben od naših otrok ni želel prevažat v vozičku in smo oba dokaj zgodaj dali v nahrbtnik, da je bil mir.

krvavenje iz nosu - pri meni se je nehalo, ko sem začela hodit na krvodajalske.

za vse, ki imate že glukozne teste - srečno, pa da ne bi blo preveč cukra! - jaz sem jo v drugo fasala in mi je zdej prav neprijetno, ko pomislim, da bo mogoče spet. Sej ni tko hudo, ta dieta je itak samo en zdrav način prehranjevanja, ampak jaz sem se je držala kot pijanc plota in se nisem dotaknila v 3 mesecih niti 1ga piškota. So se mi pa proti koncu tolk sline cedile po sladkem, da joj.

široko povijanje - a pri nas ni več? No, še pred 2 letoma je tudi v Izoli blo do 2. slikanja kolkov, tudi če so bili 1A (1. v bolnici par dni po porodu in pol naslednjič pri 3h mesecih).

benkice v.s bodiji na preklop - absolutno bodiji na preklop, pri taprvem zalagala une benkice eno v drugo, pa peglala une paščke, pa pol vse to ven leze in se okrog vrti user posted image . Mislim, da so res ugodni v C&A, pa kar lušni.

številke za novorojenčke - bolj informacija za prvorodke: ene par stvari 56, več 62. Če nas slučajno prehiti, pa bo treba dokupit majhnih stvari, ker če ne na otroku vse visi, ampak pri normalno rojenih otrocih je uno 56 glih za taprvi mesec, pa še obiski nanosijo, pa vsi bi radi nekaj majhnega corti pol pa dobiš premajhne stvari, ki jih nikoli ne oblečeš otroku(no, v HMju so malo večje številke).

nakupi
- mi sicer nekaj mamo od taprvih dveh, ampak zdej je vse odvisno od spola. Taprva dva sta glih pol leta narazen (v letnih časih) in en je jesenski (rabil zimsko), tadruga splomladanka, rabli iste številke poletne stvari, tako da dosti nismo mogli ponucat, pa še spol je bil različen (no, čeprav punca še zdej nosi kake bratove trenerkice, pol pa dokupujemo kake kiklce in rozaste reči. Zdej pa, če bo pupa, bo imela od sestrice, če bo pa fant, pa jovo na novo v nakupe. Ampak jaz se šparam za decemberske in januarske popuste user posted image

Evo, timer kliče, grem spat.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?