|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
15.10.2009 11:08:13   
ne_ja

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ne-ja, v pikapolonici ga imajo...

si ga že videla v živo?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.10.2009 11:10:47   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

si ga že videla v živo?

ja, včeraj sem ga šla gledat.... pa ga grem jutri še 1x, sem pozabila nekaj preveriti... drugače mu pa tam rečejo jok jok od Kobo-Pikolo

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.10.2009 11:10:54   
valentinčica30
Vaney kaj si rabla dokaz da maš malega bušijauser posted image user posted image . Ti jaz mal mojga posodim, pa kako kilico.
Mene tega nobe ne vpraša ker je tak očitno, vse jakne mi bdo kmal pretesne, tok da mal študiram kaj bom pozimi oblekla. Moj pravi, da bom tko al tko doma, pa da nič ne rabimuser posted image , bi rad prišparal.
V soboto gremo proti Ljubljani. Moramo našima dvema kake čevlje kupit, pa tu pri nas ni nič po njunem okusu. Ja Bmwjka vem kak strošek so, iz dneva v dan večji, vendar jih je tak fajn gledat ko so zrihtane. Nekaj je pa tut res, mi v gospodinjstvu že zdej kej pomagajo, pobrišejo  prah, pometejo, pa včasih tut kake keksije spečeta, pol je pa odvisno od kvalitete kdo jih je, mi al pa naš labradorecuser posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.10.2009 11:12:38   
mucica2

Hej,

vprašanje za tiste, ki že imate otroke, katere plenice uporabljate in katere so po vaših izkušnjah najboljše?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.10.2009 11:14:51   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Hej,

vprašanje za tiste, ki že imate otroke, katere plenice uporabljate in katere so po vaših izkušnjah najboljše?

Mis mo na azčetku uporabljali Moltex za nedonošenčke, potem Pampers new born, pa pampers 2... ko pa je začel nositi trok+jico, smo pa začeli uporabljati Lidlove in Hoferjeve plenice, pristali smo na slednjih, tako da zdaj ves čas nosimo Hoferjeve... edino za ponoči smo pa vedno imeli Pampers Active Fit, ker so edine zdržale celo noč...
Zdaj smo pa podnevi že brez plenič, za ponoči so pa Hoferjeve tudi dobre, včasih celo ostanejo čisto suhe...

Zdaj bom poskusila podobno, upam le, da ne bom rabila tistih za nedonošenčke.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 15.10.2009 11:15:32 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.10.2009 11:29:44   
valentinčica30
Ko so ble moje male  smo uporabljali Pamperske.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.10.2009 11:34:49   
MATEJKA_
mi smo na začetku uporabljali pampers new born in smo bili ful zadovoljni - kupovala sem pa jih vedno v mullerju, ker so imeli flex sistem zapiranja, drugje pa ne in pol ko sem jih enkrat kupla v sparu in pol v dm-u sem bila ful razočarana, ker so bile ful "plastične". so mi vsi govorili, da je razlika med made in germany and made in poland, pa nisem verjela, dokler se nisem na lastne oči in nos user posted image  prepričala... tiste poljske so ji vsakič premočle, da je bilo joj... sem jih tud v avtriji večkrat gledala (toys, metro, muller,...), pa so bile dražje.

pol sem vmes sprobala dm-ove (sem jih dobila zastonj v dm byb bonusu), pa je tud najmanj vsaka druga obvezno premočla.   pol smo še do 3 ali 4 ostali pri pamperskah (najprej baby newborn, pol baby active). pol pa sem enkrat (ko je akec bil že normalen zaradi GH) sprobala mullerjeve in jih uporabljam še zdaj... isto se zdaj tud obnesejo dm-ove, ampak v glavnem kupujem mullerjeve.
aja, ponoči pa ima še vedno pampers baby dry (kupim v mullerju, drugje jih v bistvu še nisem zasledila) in zdržijo celo noč brez problemov...

take so pač moje izkušnje...
glede hofferjevih pa sem slišala zelo različne izkušnje - od super do katastrofa... enako je veljalo za fixies...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.10.2009 11:34:50   
vaney
valentinčica, ne ne rabim dokazauser posted image , ampak edino ti si rekla, da imam majhen trebuh, pa ta zdaj me je tako previdno vprašal, da mi je bilo prav smešno, pa sem se nate spomnilauser posted image a se ti ni nič kolcalouser posted image

mucica, mi smo imeli na začetku Pampers (dokler so jih obiski nosili-ene 3 mesece), kupovala jih nisem kaj dosti, potem sem imela par mesecev Millerjeve, potem se mi pa tudi v Nm ni več dalo vozit po njih, pa sem začela uporabljat Hoferjeve in zdaj jih uporabljam že kakšno leto, pa so super, še niso nikoli premočile, ne podnevi ne ponoči. Upam pa, da se jih bomo v čimkrajšem času znebili...

punčke/fantki...jaz sem se tako navadila na "rihtanje" fantka, da imamo zdaj doma malega frajerja, pravi tašča, da je spedenan bolj kot kakšna punca, tako da, če bomo zdaj slučajno dobili punco, sploh ne vem, kaj bom delala z njo, najbrž bom oropala trgovine s kiklicami, žabicami, balerinkami, škorenjčki....oh, saj je res boljše, da dobimo še enag fanta, bo lahko frajer od rojstva, pri punci bom pa bakrotiralauser posted image pa ne zato, ker bi ona hotela imeti vse "in", ampak zato, ker jaz ne bi imela mere, meni je namreč tudi fajn lepo oblačit otročkeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 11:59:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.10.2009 12:04:51   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ojla!

Najprej na kratko odgovorim na par tem:

BLAZINA ZA DOJENJE - tiste trde v obliki črke C so totalno neuporabne (no, samo za dojenje). Najboljše so tiste, ki vsebujejo mikrokroglice iz stiroporja, glejte da imajo prevleko z zadrgo, ki jo lahko snameš dol in opereš v stroju. Jaz priporočam blazino od THERALINE, je mejčken dražja, ampak se splača. Res uporabna za ležaje, dojeje, oporo za doječka (ko se uči sedet) in še kasneje... 

PREVIJALNA: Jaz sem uporabila komodo (kupili že prej za e drobiš v H.Normanu), mizar mi je po naročilu naredil desko z ograjico in poličko za na steno, kar me je skupaj prišlo 60e. Bom potem poslikala in dam gor.

PLENICE: Uporabljam od DM in iz Muelerja (njihova znamka). Pamperske pri nas puščajo... (tudi tiste za zahodni trg)

jaz mam tud od theraline blazino - je pa vsake toliko v klubski akciji baby centra...  se splača....

previjalne - mi imamo od lip poljčan, sem takrat čakala par mesecev na kako akcijo (nazadnje so jo imeli za 40€ ceneje pri mercatorju) - sonček, baby center, lip poljčane, mercator pohištvo,...  je ful fajn, ker je kar velika, jaz ta malo še zdaj gor previjam (stara je 14 mesecev in meri 86 cm). kasneje pa se da previjalni del dol dat in ostane predalnik za otroško sobo. meni se zdi zelo praktična, pa tud dobro je narejena... je tud niosem mogla na pralnem stroju previjat, ker ga imamo v shrambi, ki je tako široka kot pralni stroj...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.10.2009 12:37:02   
lana08
Oj ste že čisto v nakupih, mi2 bova še kar malo počakala, sicer si počasi delam spisek opreme, cunjice bom od sestre dobila, tako da za začetek bo.
Meni so danes žgali žilice v nosu, ker mi je nonstop tekla kri. Joj joj sem skoraj skup padla tako to boli.
Sem pa danes zopet videla bebico, pridno raste je pa v medenični vstavi, tako da upam da se do poroda lepo obrne.
Nasledni pregled 13.11. ko dobim tudi injekcijo, ker imam negativno krvno skupino.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.10.2009 12:39:42   
ne_ja

si ga že videla v živo?

ja, včeraj sem ga šla gledat.... pa ga grem jutri še 1x, sem pozabila nekaj preveriti... drugače mu pa tam rečejo jok jok od Kobo-Pikolo

je ok kvaliteta al je bolj tak tak? ga lahko primerjaš z bugaboo al ne? po mojem, da ga v našem kraju nimajo...si gledala v LJ?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 12:46:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.10.2009 12:50:24   
MATEJKA_
aja, sem pa še nekaj pozabla povedat glede včerajšnjega pregleda... ko smo gledali obrazek, je user posted image  naenkrat odprl usta in nam pokazal jezik - se je še dr ful nasmejal, midva z user posted image  pa tud. user posted image user posted image user posted image bo tak navihan kot naša mala, ki je na uz non stop brcala v sondo in imamo celo eno sliko, kjer je čez celo sliko samo njeno stopalo... smo vsaj lahko že prstke prešteli user posted image .

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.10.2009 13:00:10   
mucica2

Najverjetneje bova kupila tega:

http://soncek.si/si/baby-ace-blue-i16292.shtml

S tem, da ga bova vzela v Pikapolonici, ker je cena 299 €, pa 10 € nastavki za lupinico... je pa po funkcijah, obliki in teži čista kopija bugaboo-ja.

Kakšno boš pa lupinico kupila?

sm včeraj dobila katalog od pikapolonice in je ta voziček (jok jok od Kobo-Pikolo) noter

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 15.10.2009 13:01:55 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.10.2009 13:02:41   
zvesta

si ga že videla v živo?

je ok kvaliteta al je bolj tak tak? ga lahko primerjaš z bugaboo al ne? po mojem, da ga v našem kraju nimajo...si gledala v LJ?

mene je predvsem zanimala stabilnost in kompaktnost in je super.... res... sme še mojega zraven vzela, da je vse sprobal in pogledal, pa je kar kompakten, tako da sva midva bila zelo zadovoljna...

ne_ja, ne vem od kod si... jaz sme ga gledala v MB, ampak glede na to, da je v akciji, bi ga morali imeti povsod.... sem pa jaz prej kar poklicala v trgovino in vprašala.... tako da pokliči v tebi najbližjo in vprašaj, če ga imajo...

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.10.2009 13:03:41   
zvesta

Najverjetneje bova kupila tega:

http://soncek.si/si/baby-ace-blue-i16292.shtml

S tem, da ga bova vzela v Pikapolonici, ker je cena 299 €, pa 10 € nastavki za lupinico... je pa po funkcijah, obliki in teži čista kopija bugaboo-ja.

Kakšno boš pa lupinico kupila?

sm včeraj dobila katalog od pikapolonice in je ta voziček (jok jok od Kobo-Pikolo) noter

dokupijo se adapterji zraven in potem paše gor maxi cosi lupinica, ki je med varnejšimi po testih...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.10.2009 13:07:17   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

15.10. - JanaB, babajči, zvesta, gapii27
16.10.-aja1, protina, rožca 26, slomak
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81, tajab
20.10.-Nattasha , smuki , jada82
21.10.- ninček1(4), punsha, ne_ja, junehope
22.10.-cappy96
23.10.-t*e*j*k*a
, slomak
26.10.- rosa2
27.10.-dskubin, bipi
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11- bili83, niwci
, spelch
4.11.- kora33, valentinčica 30
5.11.-rožca26
9.11.- Zimska,
julieb
11.11.- zvesta

12.11.-jada82
13.11.-lana08
14.11.-plouse
19.11.-mucica2

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.10.2009 13:32:47   
ne_ja

si ga že videla v živo?

mene je predvsem zanimala stabilnost in kompaktnost in je super.... res... sme še mojega zraven vzela, da je vse sprobal in pogledal, pa je kar kompakten, tako da sva midva bila zelo zadovoljna...

ne_ja, ne vem od kod si... jaz sme ga gledala v MB, ampak glede na to, da je v akciji, bi ga morali imeti povsod.... sem pa jaz prej kar poklicala v trgovino in vprašala.... tako da pokliči v tebi najbližjo in vprašaj, če ga imajo...

sem že prej klicala...itak da ga nimajouser posted image mi je pa rekel šef trgovine, da ga on ne priporoča, da je imel reklamacije zanj. eni naj bi se celo med vožno sesedeluser posted image zdej pa ne vem...bomo videliuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.10.2009 13:34:32   
zvesta

si ga že videla v živo?

sem že prej klicala...itak da ga nimajouser posted image mi je pa rekel šef trgovine, da ga on ne priporoča, da je imel reklamacije zanj. eni naj bi se celo med vožno sesedeluser posted image zdej pa ne vem...bomo videliuser posted image

v katero trgovino si to klicala, če lahko vprašam?

iščem tudi takšne informacije, tako da hvala......

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.10.2009 13:37:20   
mucica2

zvesta: zanimiv je tale voziček ja... mislim da bom ga šla še jaz gledat, upam da ga v celju majo. Vsej da vidim kako se zloži (predvsem velikost zloženega), pa kako težek je, pa pomembno mi je kar pa tudi v katalogu piše, da je možno košaro in sedežni del namestiti v obe smeri vožnje.

Sam a ga imajo tudi v kakšni drugi barvi? Koker sem gledala na strani http://www.kobo-pikolo.com/baby-strollers.html, sicer obstaja tudi v drugih barvah, samo ali ga imajo v pikapolonici me zanima.

Aja za adapterje za lupinico si pa rekla da stanejo 10 EUR, to jih imajo v pikapolonici ?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.10.2009 13:40:36   
zvesta

zvesta: zanimiv je tale voziček ja... mislim da bom ga šla še jaz gledat, upam da ga v celju majo. Vsej da vidim kako se zloži (predvsem velikost zloženega), pa kako težek je, pa pomembno mi je kar pa tudi v katalogu piše, da je možno košaro in sedežni del namestiti v obe smeri vožnje.

Sam a ga imajo tudi v kakšni drugi barvi? Koker sem gledala na strani http://www.kobo-pikolo.com/baby-strollers.html, sicer obstaja tudi v drugih barvah, samo ali ga imajo v pikapolonici me zanima.

Aja za adapterje za lupinico si pa rekla da stanejo 10 EUR, to jih imajo v pikapolonici ?

Ja in športni del in košara se lahko obrnta v obe smeri. Pa ročaj se da obračat, pa za po stopnicah je fajn, ko lahko zložiš tako, da se pelje samo po dveh kolesih....
Pa športni del ima zimsko prevleko čez letno....plus še vreča za nogice....

V pikapolonici sva midva včeraj gledala rdečega, rekla pa je da ga imajo še v oranžni, v srebrni in menda v rjavi barvi....

Ja, tudi za adapterje je rekla, da jih lahko naročim pri njih in je celo pred mano klicala tega uvoznika, da ji je povedal ceno.

Zloži se kar na malo, ko snameš zadnja kolesa, tako da gre nama brez težav v puntota, lahek je pa tako, da sme ga jaz včeraj, ko je imel gor košaro za novorojenčka, lahko dvignila z eno roko.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 15.10.2009 13:41:31 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.10.2009 13:48:13   
mucica2

Glih se navdušim, pol pa kej takega slišim, pol me pa spet mine. Joj ne vem kdaj se bom jst lahko 100% odločla za kak vozičekuser posted image . Bomo že, časa je še dovolj

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.10.2009 13:48:32   
punsha
Najlepša hvala za izčrpne odgovore glede blazine za dojenjeuser posted image .

previjalna miza...tudi midva je ne bova kupovala. Sem sicer že napisala, da sva včeraj v Ikei kupila eno navadno komodo, za katero bo user posted image naredil še obrobo, tako kot ima zimska (prav fletno izgleda, pa vsaj dovolj prostora za oblekice) in mislim da bo super

aja, še to, zimska prav fletnega fantiča imašuser posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 15.10.2009 13:49:41 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.10.2009 13:54:08   
zvesta

Glih se navdušim, pol pa kej takega slišim, pol me pa spet mine. Joj ne vem kdaj se bom jst lahko 100% odločla za kak vozičekuser posted image . Bomo že, časa je še dovolj

ma ja.... saj o vsakem vozičku se sliši kaj slabega :) tudi pri tadragih :) včasih so pa trgovci tudi lukavi, cenejšega odsvetujejo, ker bi radi prodali dražjega... zato jaz zadeve vedno preverim na več nivojih....

in zato sme začela iskati zgodaj, da lahko res nardim preverbo...

sicer so pa tudi bugaboo-je klicali nazaj, da so nevarni, ker se lahko prevrnejo....

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?