Jada82
|
Punce, živjo! Evo, pa je še ena nedelja skoraj za nami ... Punsha, hehe, pa si res prav lepo opisala te svoje občutke. Tudi jaz jih imam večkrat. Sedaj, ko moram skoz ležat, mi sicer ni tako fajn, rajši bi hodila okoli, nakupovala za otročka, rihtala naše gnezdece ... no ja, tako pa bom brala knjige, pa bo tudi fajn. Ampak tko, vsakič, ko fajn brca, sem tako vesela, res lep občutek, ali pa ko sem zadnjič dobila cunjice za otročka, pa voziček ... a ni fajn, no, res se že pripravljamo, da bo med nami še nekdo, mala žabica, ki jo bomo imeli vsi najrajši na svetu! Me pa dostikrat tudi skrbi, da ne bo kaj narobe, da ne bi toliko prezgodaj rodila itd. Vse bi naredila, samo da bo moj živ in zdrav! To mi je zdaj najpomembneje! No ja, čeprav se na čase malo sama sebi smilim, ko moram ves čas ležat, medtem ko se ostalim dogaja svašta, letajo okoli itd. Danes sem samo za kratek čas šla pogledat v stanovanje, kaj je novega narejenega, kako izgleda in takoj me je vse tiščalo dol, bolelo, lulat tiščalo itd. Zato sem tudi sama ugotovila, da je res najbolje, da počivam, ker se tako najbolje počutim, pa tudi najbolj varno se mi zdi za otroka ... Vesela pa sem, da imam še vas tu na forumu, da malo preberem, kaj se vam kaj dogaja Želim vam lep nedeljski večer, pa tistim, ki greste jutri v službo, čim lepši začetek! Pa pa!
|