|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 11:23:45   
Čičica
Lepo pozdravljene!

Ste kar pridne zadnje čase pri pisanju. Dajete kontra julijkam? ;) Lepo, lepo!

Danes sem vstopla v (že!) 34 teden. Se mi zdi, da gre tako zelo hitro. Berem po forumu nove nosečke, kaj se sprašujejo, čutijo in ob tem se spomnim na to, da sem bila tudi sama pred kratkim na istem. Zdaj pa ... no, saj v bistvu nimam nobenih groznih problemov. Zadnje dni ful bolše spim, tudi otrdevanja ni več toliko, odkar ni tako toplo tudi zatekanja stopal ni.

Mi je kar lepo, kaj pravite?! :bravo::bravo::bravo:

Kg so tam okoli 11+. Obseg pa mislim da še pod 100, se mi ga ne da it merit. Upam, da je vsaj moja kri malo bolša. Jem železove tabletke, pa meso bi baje mogla večkrat, mi pa ne diši. Se bo treba malo potrudit!

Pište, sem bila dolga, upam, da me ni katera že prehitela. Uživajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 11:33:08   
urši77
No, pa si me prehitela:)
Sem hotela danes jaz začet, da ne bom samo tam nekje "v podnu"!
V glavnem....ja danes se moram pohvalit da mi je ratalo spat do 10h!!!!!Dve noči nisem nič spala, pa prejšnjih nekaj skoraj nič.
Počutje: utrujena, utrujena, utrujena....ko cunja:) Sem prišla iz trgovine, pa po stopnicah gor, sem pa ko lokomotiva, pa spet bi se lahko kr malo ulegla...
Pa ugotavljam da me je malo začela bolet medenica in kolki...a se širimo al kaj....pripravljamo "na spust"

:duda: je strašno živahna - od kje ji toliko energije - ta dečva bo po atiju, mami je bolj mirne narave:zmeden2:

Lp in uživajte v danes malo toplejšem dnevu:rozica:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 12:11:04   
Tiamo
Dan,

pridne, da ste nas že prestavile višje. :bravo::bravo:

Jaz sem danes stopila v 32 t, še 56 dni :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kako čas hitro beži, a ne?

JAz moram reči da spim OK, grem res pozno spat tam okoli 24:00 in tudi jaz sem danes spala do 10:00. Ponoči grem samo 1x ali 2x lulat. :sloncek::sloncek::sloncek: Slabo sem pa spala v 5 mesecu...:zmeden::zmeden:

Tudi jaz sem čist zmatrana, samo da grem do trgovine, se mi zdi, kot da grem na šmarno goro. Sem brez kondicije??? Drugače me bolijo sklepi in mišice, upam, da tudi jaz ne bom zbolela.

Miševi te še nahod napada? Pri men se je malo umirilo, ampak ni pa še izginil.

Danes imama ful dela, spet likanje in pospravljanje.:grrr:

Lp Tia74

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 12:44:17   
Kety
Ojla!

Danes sem ze bolje in sem happy, da sem lahko pokonci! Spim pa zadnje case bolj slabo :(. Ne vem zakaj mi noben polozaj ne ustreza pa busi ni tako velik, da bi me motil. Obcasno si takooo zazelim spati na trebuscku, pa bomo se mal pocakali na to!

Danes ponoci me je bolel spodnji del trebuha kot pri menstruaciji. Taka rahla bolecina, ki je kar trajala dokler nisem nazaj zaspala. A je to od raztezanja vezi ali je kaj narobe??:(:zmeden:

Mene pranje se vedno caka, sem malo za vami, saj imam rok 27.8. Mam se cas velik, ane?!:)-

Se se kaj oglasim!

LP Kety

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 12:53:27   
urši77
Ooo, Kety! PDP imava na isti dan!
Tudi jaz še nisem nič preprala za :duda: Bom pa začela ko bomo končali previjalno, da bom lahko vse noter zložila.
Se kar malo "tolažim" da imamo še čas...a sem se vseeno odločila da mora biti do začetka avgusta vse nared, kaj pa če nas kak teden prej preseneti!?

LP

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 13:02:50   
Tiamo
Kety to je raztezanje, nič te naj ne skrbi..mene skoz nekaj špika in pritiska dol.

Ja vidve z Urši imata še čas, saj ga imam tudi jaz, ampak zdaj imam še moč in voljo, pol nevem kako bo..pravijo da zadnji mesec je za počivanje in ne pleskanje in likanje....


(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 13:22:00   
Kety
:bravo::bravo: Ursi! Tudi jaz cakam, da se previjalna do konca sestavi, pol pa veselo pranje in likanje. Moj :love: je tolk busy, da komi vse sfolga. Ampak sej bo. Iz kje pa si? Bos rodila v LJ?

Ja, Tia, se tolazim, da je to raztezanje in si nocem delat prevec skrbi. A si prebrala tisto k sem zate napisala o abdominalni dekompresiji?!

Drugace pa planiram, da bom imela do srede julija vse pripravljeno!

Punce, kako zgleda torba za novorojencka?:zmeden: A je to navaden ruzak, al mora bit kej posebnega??:ups: Pojma nimam?!

Lp Kety

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 13:23:17   
Kety
Ursi77, sorry, sem vidla da si gorenjka mal prepozno!

LP Kety

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 13:36:10   
Tiamo
Kety sem zdaj prebrala kaj si napisala o abdominalni dekompresiji. Ja vem zato, samo mi lih ni da sedim tam pol ure na lesenih stolih, zavita v tisto stvar. Zgleda kot mučilna naprava iz prve svetovne. Nam je babca razložila, da pomaga oz. razbremeni telo vode, vendar so te naprave stare že več kot 25 let!!! Res nevem kam gre ves denar v zdravstvu???

Probat bom pa šla, probat ni greh, samo nevem kako bom pol ure lahko sedela na enem in istem mestu????

Torba za novorojenčka- samo tako se reče-lahko prineseš stvari v "navadni vrečki":)-, če nimaš torbe ali pa ruzaka. Jaz bom imela eno torbo ali pa ruzak v njej stvari zase in za :duda:. Ne bom nič komplicirala...


(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 14:48:34   
Jessy
Pozdravček tudi on mene!

Ste pa zelo pridne danes!!! Jaz sem vedno bolj pozna, ker sem še v službi, ampak se tudi meni dnevi že pošteno iztekajo. Še 9 dni pouka, potem pa samo še uradne zadeve in vsega bo tik tak konec. Saj zdaj bo pa že pasalo, da se malce pomiri vse to norenje!

Ne boste verjele, ampak po vsej verjetnosti nam bo uspelo iti za en vikend na morje. Prvi vikend v juliju, če bo vse prav, jo smuknemo k stricu v Funtano. Resnično si tako močno želim zaplavati pod vodo, da sem bila že vsa nesrečna, da letos ne bo nič z morjem. Punce, a veste, kakšno plavanje je priporočljivo za visoko nosečnost? Brala sem, da je treba normalno dihat in se ne potapljat, pa me zanima, če je to "normalno" dihanje, če plavaš prsno z izdihovanjem pod vodo in isto za kravl, ali pa je to mogoče prepočasno dihanje???? Men se zdi, da bi bilo kar ok...si ne predstavljam plavat z dvignjeno glavo.

Drugače pa tudi mene že nekaj dni močno špika v spodnjem delu trebuha. Sem pa tja mi kar sapo vzame. Nič kaj prijetno ni.
Trebuh mi še ne otrdeva, vsaj jaz tega ne opazim. A je možno zgrešiti to otrdevanje ali je full očitno, ko do tega pride? Malo mi je hecno, da se pri meni to še ne bi dogajalo, saj sem že kar visoko noseča.

Dajte mi povedat, KOLIKO pred PDP-jem naj bi imeli pripravljeno torbo? Teden, 14 dni, 1 mesec prej???

Kako ste pa kaj bolnice???? Je že kaj bolje?

Mislim, da sem zaenkrat dovolj napisala!
lp, Jessy

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 17:55:18   
Jessy
Zdaj sem pa končno dodala slikce sobice, vozička in bušija v album. Kar ne morem verjeti, da mi je uspelo, ko pa je tako dolgo trajalo!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Drage AVGUSTOVKE!
13.6.2005 18:50:51   
miševi
Zdravo!!

Sem že bolje, hvala za skrb, Jessy:rozica:. Ja, Tia, sem pa mislila, da me bo seneni nahod že zapustil, pa se je danes spet pritihotapil nazaj:(. Tako bo verjetno še nekaj časa - ni pa več tako hudo, kot je bilo...

Jessy - lepa sobica. Mogoče bom tudi jaz poslikala našo sobo in jo dala gor, pa slikco od Puja, da boste ocenile, če je v redu "ponaredek":)-.

Mene je tud začel vse špikat, pa tiščat, pa pritiskat, pa kolki me ponoči bolijo, da se obračam, kot na ražnju. Kaj čmo, se pač širimo in pripravljamo na naše :angel:. Glede otrdevanja trebuha pa, Jessy, nič skrbi, meni med prvo nosečnostjo ni niti enkrat, tako da se sedaj sprašujem ali mi občasno otrdi ali ne:zmeden2:. Nisem čisto sigurna...

Danes sem bila zvita, pa sem si privoščila kar kupljen štrudl, ko ste vse dneve nekaj pekle in jedle. Ni tako dober kot domač, za piko počit je pa bil:)-.

Jaz bom za v bolnico en mali nahrbtnik vzela, za :duda: mi bo pa moj :love: zadnji dan prinesel, da ne bom sem in tja prekladala.

Če sem še kaj pozabila, bom pa še potem spet napisala. Lepo se imejte :rozica:!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?