|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
20.10.2009 11:48:39   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Joj, jaz bi tudi tako rada spala na trebuhu, pa še vsaj 3 mesece to ne bo izvedljivo... prej pa sem vedno spala oz. vsaj zaspala na trebuhu.

Še več kot 3 mesece, ker potem te pa polni joški tako tiščijo, da tut ni šans za spanje na trebuhu. Sem se tut jst veselila, kako bo fajn spat spet nazaj na trebuhu, pa sem še kar dolgo čakala.

Jaz pa da se malo pohvalim. Jaz pa spim deloma na trebuhu, ker imava vodno posteljo in se trebuh lepo udere noter. Vendar nikoli prej nisem spala in tudi sedaj direktno ne spim na trebuhu.
Drugače pa sploh nimam nobnih problemov s spanjem. Mam blazino za dojenje, ki si jo podlagam med noge in je super.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.10.2009 11:49:21   
ugi

Joj, jaz bi tudi tako rada spala na trebuhu, pa še vsaj 3 mesece to ne bo izvedljivo... prej pa sem vedno spala oz. vsaj zaspala na trebuhu.

Še več kot 3 mesece, ker potem te pa polni joški tako tiščijo, da tut ni šans za spanje na trebuhu. Sem se tut jst veselila, kako bo fajn spat spet nazaj na trebuhu, pa sem še kar dolgo čakala.

Ja to je res. Jaz tudi sicer vedno spim na trebuhu in zdaj že komaj čakam, da bom spet lahko.

Polho: Samo da sta z user posted image OK. user posted image

Jaz sem pa imela danes ponoči tako suho grlo, da sem si šla ob 3 h čaj delat. Se pozna centralna kurjava. Pa sem dala lončke z vodo na radiatorje, pa se mi zdi da ne pomaga kaj dosti. user posted image Bomo mogli čimprej vlažilec kupit.

Tudi jaz nosim ful spredaj in nizko, tako da me vsi sprašujejo, če imam že kmalu rok. Ko pa jim povem, da je še dobre 2 meseca, se pa vsi čudijo. Ampak se sploh ne sekiram. Pa zderila sem se res samo v trebuh in je ful hecno ker je res že velik. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.10.2009 12:50:45   
Kika99
Mi smo nazaj iz uz. Zaenkrat je vse ok. Vendar se še vedno ne morejo odločiti ali imam miom ali je jajčnik nazaj obrnjen.... Pikica je težka 1544 gramov user posted image  pa tudi pdp so mi spremenili na 30.12.2009 vendar bom jaz kar v naši temi ostala, ker se to lahko kar skos spreminja. Srečna sva da je vse ok.

Aja pa nalepke za MŠ sem dobila. V porodnišnici se začne 2.11. vendar moram nekje izbrskati ob kateri uri user posted image . A mogoče ve katera? Bi bila zelo hvaležna user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.10.2009 13:03:42   
anita goitan
dan punceuser posted image
kolk je pa danes lepo, sem ravno iz pregleda v P Kr in so se domov grede takoo lepo hribi vidli, ja še mi gredo po glaviuser posted image , ma dokler pridem do kamniškega sedla tud drugač ne bo, jp.
pri nas vse ok, veselo brca, moji izvidi tudi vse ok, sm vesela da je takouser posted image .

Zoja je v varstvu, potem jo grem iskat, še prej pa pospravim, skuham na hitro zlikam, hm a mi bo uspelo, ja ja, bomo zmogli, bomo ja...Mojster Miha mimogredeuser posted image

za seznam, naslednji pregledi: 17.11., 15.12.

Bodite v cvetju, šibam se lovit

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.10.2009 13:06:39 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.10.2009 13:33:12   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Mi smo nazaj iz uz. Zaenkrat je vse ok. Vendar se še vedno ne morejo odločiti ali imam miom ali je jajčnik nazaj obrnjen.... Pikica je težka 1544 gramov user posted image  pa tudi pdp so mi spremenili na 30.12.2009 vendar bom jaz kar v naši temi ostala, ker se to lahko kar skos spreminja. Srečna sva da je vse ok.

Aja pa nalepke za MŠ sem dobila. V porodnišnici se začne 2.11. vendar moram nekje izbrskati ob kateri uri user posted image . A mogoče ve katera? Bi bila zelo hvaležna user posted image

Waauu, a le ma moj že tud toliko gramov. Jaz, ko sem se rodila sem jih sam 100 več imela user posted image (6.tednov prehitro)
No super, da sta ok in da user posted image pridno raste!user posted image user posted image

Jaz pa  moram po eno potrdilo na centralno bankouser posted image in res ne vem zakaj potem obstaja nlb v vsakem kraju, če pa ti lahko samo v domači banki dajo tist potrdilo. Še dobro, da sma pri mojem pa da nisem v Lj, ker drugače ne bi mogla it. In še dobro, da imama potem mš v mb, banka pa je na poti... Sam vseen, sem misla vse lepo zjutraj zrihtat.
Aja potrdilo pa rabim, ker daje šou v lj eno denarno pomoč. Ja in so tam oddebeljeno napisali, da ne veljajo izpiski iz interneta (klik...)... Ja le zakaj imam potem klik??? Za to potrdilo pa bom dala 10€... Mah svašta, upam da se bo splačalo...

Uživajte v lepem sončnem dnevu user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.10.2009 13:44:00   
Zala01
Uau Kika, tvoje dete je pa že kar orng težko. Pa čestitke obema z anito za dobro opravljene preglede. Jaz imam občutek danes, da imam živega user posted image v trebuhu, kar ne konča brcat in to že od 6h naprej, ko sem šla v službo.

Drgač sem kar OK, mi je ful zanimivo, da otekam precej manj kot v 1. nosečnosti, praktično nič. Moram pa priznati, da je z mojo famozno hiperaktivnostjo konec in se proti večeru komaj še vlečem, dobro da imam razumevajočega možeka, ki poleg celodnevne službe postori še kaj domauser posted image . Jaz imam pa pregled v ponedeljek, komaj čakam!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.10.2009 13:51:07   
viking95
Kika99 za šolo za starše v ljubljanski porodnišnici je link:

http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001fa.pdf

ure so pa ob 10., 16. in 18. Jaz bom šla najbrž ob 18.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.10.2009 13:58:02   
Gwendolen
Oj, nosečke!

Mi smo pa zaključili s šolo za starše. Danes so še naši partnerji dobili potrdila, obdelali smo opremo za novorojenčka, malo o prehrani mamice in pa matične celice.

Tako, zdaj pa kuhat kosilo!

lp*

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.10.2009 14:15:40   
naja6
sissy77 Glede MŠ sta kaj razmišljala da bi šla v MB v šolo,tu smo namreč imeli vedno v pop.času
Spanje na trebuhu  jaz pa morem rečt da mi samo kak dan v tednu ne paše spat na trebuhu,drugače pa spim  na trebuhu,no je moja mama tudi skoz spala tako pri meni in pri mojemu bratu tak da ne vem če ima kaj bit narobe če meni to ustreza

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.10.2009 14:19:35   
alex17

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Oj, nosečke!

Mi smo pa zaključili s šolo za starše. Danes so še naši partnerji dobili potrdila, obdelali smo opremo za novorojenčka, malo o prehrani mamice in pa matične celice.

Tako, zdaj pa kuhat kosilo!

lp*

Ja, zdaj smo certificirane, da gremo lahko rodit user posted image s puncami smo se zmenile, da gremo kdaj na kako kavico, če bi za zraven, si lahko izmenjamo številko...

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.10.2009 14:21:38   
Žaži
Meni zaenkrat še nekako uspe spati na pol na trebuhu, kar pomeni v položaju nezavestnega na pol na boku z eno nogo visoko pokrčeno, se mi je pa že zgodilo, da sem se zbudila in ležala čisto na trebuhu in se mi je zdelo točno tako, kot da bi na enem balonu polnem vode ležalauser posted image . Sicer pa čim user posted image ne paše me kar fajn zruka, da se zbudim in drugače nastavimuser posted image .
Po porodu pa res še en čas ne bomo na trebuhi spale, ker bodo joške bolele in polne bodo mleka, pa trebuh je tudi še en čas kar lepo prisoten.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.10.2009 15:05:51   
alex17
user posted image

user posted image

upam, da mi je ratalo naložit fotke od mojga vozička - Mutsy Urban Rider user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.10.2009 15:10:21   
somic
ja, tut jaz furam tale položaj nezavestnega, pa blazino med noge, pa gre.  za zdaj

na pregledu vse ok, uz mi ni delal, tako, da nič ne vem kolk je velik in težek, kar mi je full žal, ampak ok. na pregled za sladkorno me ne bo dal, ker ni potrebe, tako da se kar zadovoljna.

ni pa bil navdušen nad mojo težo user posted image user posted image user posted image  res je, da sem v zadnjem mesecu od pregleda pokasirala 3 kg. tako da mi je držal pridigo glede tega, potem pa me je pohvalil glede celotno pridobljene teže, to je pa 7 kg. ni mi bilo ravno jasno, ampak ok. se bom probala mal pazit kako in kaj. res je, da sem bila sama presenečena nad tem, kar sem dobila v zadnjem mesecu, ampak kaj čem- tolažim se s tem, da mi res raste samo trebuh, vse ostalo je tako kot je bilo. tako da...

rekel je da naj malo popazim kaj dam v usta. to bi bilo sladko, slano, ... kaj je še tako specifičnega, da bi se  morala nosečka izogibat??? pomoč prosim

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.10.2009 15:11:41   
majčyca

Ah, na to pa sem čisto pozabila user posted image upam, da bom čimprej lahko spala na trebuhu, ker v tem položaju takoj zaspim, ostali položaji pa mi nekako ne odgovarjajo, čeprav se mi zdi, da sem se zdaj vseeno že malo navadila na spanje pa boku.

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
majčyca verjamem da že komaj čakaš tvojega dragega. Kaj sta se kaj pogovarjala misli biti pri porodu? Ne vem kako je z MŠ na Ptuju saj nekateri pravijo da ni dovolj prostora za partnerje. Moj itak verjetno nebo mogel hodit ker je vedno dopoldan razen da si vzame teden dni dopusta. Bi pa zelo rad bil pri porodu pa jaz tudi ne vem kako bi izpeljala porod brez njega.

Pri porodu samem nima želje bit zraven in ga tudi ne nameravam silit v to, ker že ko sem jaz sama gledala tisti film o porodu, mi ni bilo najbolj prijetno, moj lubi pa bi tako verjetno kar skupaj padel user posted image v MŠ pa je rekel, da bo verjetno šel zraven, če bo le doma. Moram pa se zdaj res pozanimat, če sploh lahko pride zraven. Ko sem se pogovarjala s sestrično, ki je tudi hodila na Ptuju v ZD v MŠ (pred dvema letoma), je rekla, da je bil samo 1 moški zraven (zaradi dopoldanskega časa). Bomo videli kako bo. Vem pa, da tudi zaradi tega, ker je MŠ dopoldne, na Ptuju moški ne rabijo potrdila, da so lahko prisotni pri porodu.

nikita 33 - vodno posteljo pa ti kar malo zavidam user posted image sem se enkrat vlegla na vodno posteljo in je bilo, kot bi ležala na oblakih, ravno tako se mi je zdelo user posted image

Kika99 - super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image je pa tvoj user posted image že pravi korenjak user posted image

Tudi vsem ostalim čestitke za super preglede user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.10.2009 15:16:53   
majčyca
somic - mislim, da se ti ne rabiš nič kaj obremenjevat s kg, ker tako nisi še nič veliko pridobila. Nas je kar nekaj, ki jih imamo že več. Mene prav zanima, kaj bo meni v četrtek rekel G na pregledu glede kg (zdaj mislim, da sem že nekje na dobrih 9+ user posted image ). Če pa kg kar rastejo, pa nič kaj posebno več ne jem kot prej (no malo že, ampak ne pa nekaj pretirano). Še sreča, da me je prej bilo bolj malo skupaj, da zdaj še ni neke panike, ampak kaj pa še bo, pa bomo videli user posted image žal pa ti ne znam pomagat, česa naj bi se nosečke izogibale, da ne bi kg kar naraščali. Bom pa tudi jaz zelo vesela, če katera ki to ve, tudi napiše...

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.10.2009 15:28:49   
Anna86
Ne vem koliko je naraščanje teže odvisno od tega kaj in koliko pojemo...no nekaj sigurno,vendar jaz zadnji mesec ogromno pojem,največ sladkega pa sem se v mesecu dni zredila pol kg.Sem prej dosti manj jedla pa so šle kg gor.Jutri vstopam v 28.teden pa imam plus 5kg.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.10.2009 15:42:26   
mimikica
hmmm srečnice ja, glede kg, jaz sem kar pridna in sem jih pridelala 20 + , tako da me se kreganje pri G čaka

ja tudi midva začneva z novembom MŠ v MB, ker želi biti zraven bo hodil z mano

(odgovor članu Anna86)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.10.2009 15:48:22   
tweety83
A še katero izmed vas muči zgaga? Mene že dva dni,tak da sem si kupila Donat in mi je kar pomagal. So mi rekli da naši pupi rastejo lasi user posted image . Mogoč pa res.
Zdej po kosilu se pa spravim na otroško sobico, da jo zrihtava do konca in urediva vse kar je potrebno.

(odgovor članu Anna86)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.10.2009 16:17:58   
Zala01
Glede kg...jaz sem zdaj +8'5 kg, pa se ne bašem ravno s hrano, stradam pa tudi ne. V prvi nosečnosti sem imela v teh tednih nosečnosti krepko več, pa sem čisto vse izgubila in lepo utrdila telo. Vem, da zna bit zdaj težje, ker sem tud 4'5 let starejša kot takrat, pa se bom potrudila. Tako da jaz se res ne sekiram.

Glede zgage pa- ja, meni edino Donat pomaga, zvečer ga spijem ene pol litra in je takoj boljš. Pa spim z 2 povštri, da imam dvignjeno vzglavje...aja pa pazim, da ne jem kaj preveč pikantnega in mastnega po 19h. Pa se vse obrestuje v blaženem spancuuser posted image , če me le krči ne zbudijouser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.10.2009 16:43:47   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

user posted image

user posted image

upam, da mi je ratalo naložit fotke od mojga vozička - Mutsy Urban Rider user posted image

Ja, veš, da sem za kavico. Ti pošljem številko na ZS.

Ti moram pa povedati, da imata s tvojim dragim enak okus za vozičke kot midva. Samo da sva se po preizkušnji vseh teh Mutsyjev odločila za 4Riderja, ker je bil mojemu ta način zavijanja od Urban Riderja nekako preveč neroden. Verjetno je samo on malo preveč neroden user posted image . In sva sklenila kompromis. Pa še barve sva zbrali enake. Košaro v team lime, športni del pa v cargo grey. user posted image To pa je res naključje.

lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.10.2009 16:45:07   
somic

somic - mislim, da se ti ne rabiš nič kaj obremenjevat s kg, ker tako nisi še nič veliko pridobila. Nas je kar nekaj, ki jih imamo že več. Mene prav zanima, kaj bo meni v četrtek rekel G na pregledu glede kg (zdaj mislim, da sem že nekje na dobrih 9+ user posted image ). Če pa kg kar rastejo, pa nič kaj posebno več ne jem kot prej (no malo že, ampak ne pa nekaj pretirano). Še sreča, da me je prej bilo bolj malo skupaj, da zdaj še ni neke panike, ampak kaj pa še bo, pa bomo videli user posted image žal pa ti ne znam pomagat, česa naj bi se nosečke izogibale, da ne bi kg kar naraščali. Bom pa tudi jaz zelo vesela, če katera ki to ve, tudi napiše...

ma saj se niti ne obremenjujem toliko, ker vidim sama po sebi, da ni tako hudo, res je samo trebušček tisti ki raste, vse drugo je ok. no... razen prsa, samo to je v kompletu, ne??. včeraj sem celo oblekla hlače ki sem jih nosila pred nosečnostjo čist normalno, samo zgornjega gumba pač nisem mogla zapet.

ja pa bila tudi danes pri g ena prijateljica, ki pa ima rok februarja. nisem je videla že kar nekaj časa in še dobro da sem jo prepoznala. prej je bila suhcana in manjša, res luštna pupa, zdaj je pa še sama rekla, da se počuti res grozno. ni rekla točno kolk je šla gor, samo je kar mogla pridobit na kg, ker je res videti čisto druga, trebuha pa niti ni imela.

je pa res, da si dve nosečnosti nista enaki, tako, da...

ma bomo že nakako, kaj naj rečem

glede nasvetov s prehrano pa se naj res katera javi!!!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.10.2009 17:01:36   
ellie
alex17 in Gwendolen midva sva tudi naročila mutsyja (4riderja)...in ti 2 barvi sta mi bili najbolj všečuser posted image  ampak moj ni želel tako živo zelene...tako da sva sklenila kompromis oz. sem jaz popustilauser posted image  in sva vzela team new white. Ker se je on kar zaljubil v to barvo, ko sva jo videla v babycentru. Čeprav sva obe z vd taščo navijali za zelenouser posted image  ampak naj mu bo...bom ga vsaj z razlogom večkrat poslala na sprehoduser posted image

Jaz sem se pa zdaj začela malo kontrolirat pri hrani...ker sem opazila, da sem se čisto preveč razvadila na sladkarije. In raje zdaj malo popazim, ker vem, da bom se potem težje ubadala s preveč kg. Tudi počutim se ne ok...ko vidim, da je so šle te sladkarije tja ko ne bi smeleuser posted image

Me pa nenormalno srbijo joškice, če jim še lahko tako rečemuser posted image  sploh bradavičke. Ne vem več, kaj naj naredim...ker si jih bom še pred porodom razpraskala. A bi že zdaj pomagala kakšna ta krema za bradavice? Ker je prav nevzdržnouser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.10.2009 17:05:42   
somic
ellie!!!! tudi mene so srbele skoraj nenormalno, pa sem govorila enako kot ti, da jih bom spraskala še preden bo prišel pravi čas.

potem pa sem si jih začela mazat z bepantenom- ta ki je prav za nego prsi med dojenjem in mi je pomagalo

si pa še kar redno, vsak večer namažem s to kremico čist za vsak slučaj

probaj

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.10.2009 17:18:48   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

sissy77 Glede MŠ sta kaj razmišljala da bi šla v MB v šolo,tu smo namreč imeli vedno v pop.času

verjetno bom hodila kar  na Ptuj če bo moja pikica zdržala do takrat. Bo že to napor verjetno kot pa še vožnja v MB. Pa kot pravi majčyca je moj user posted image   lahko pri porodu na Ptuju brez MŠ to pa nama je glavno.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.10.2009 17:55:09   
grahek85
Hoj!

Hvala za pikapoke za našega bodočega očkota, zgleda da kr pomaga, ker je že malo bolšiuser posted image Zdaj zgleda samo še na četrt hin, ne več na pol, pa jest se je tudi že spravu, tako da bo kr ok počasi...

somic, mene tudi zadnje čase precej išias daje, pa se meni tudi zdi, da zarad neustreznih poz ponoči. Ko se obrnem pozabim s seboj obrniti tudi povšter, ki ga imam sicer med nogami, potem je pa zjutraj joj... Pa manj me boli, ko spim na Dolenjskem, kjer mam občutno mehkejši jogi kot tukaj v Lj.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Mi smo nazaj iz uz. Zaenkrat je vse ok. Vendar se še vedno ne morejo odločiti ali imam miom ali je jajčnik nazaj obrnjen.... Pikica je težka 1544 gramov  pa tudi pdp so mi spremenili na 30.12.2009 vendar bom jaz kar v naši temi ostala, ker se to lahko kar skos spreminja. Srečna sva da je vse ok.
Aja pa nalepke za MŠ sem dobila. V porodnišnici se začne 2.11. vendar moram nekje izbrskati ob kateri uri . A mogoče ve katera? Bi bila zelo hvaležna

wow, kika, to je pa že velika puncauser posted image user posted image kar kilo pa pol ma že! Za pdp je pa itak vse tko tko... sam orientacijsko. Meni je gin. rekla (Pušenjak isto piše), da se po 12. tednu niti več ne spreminja, ker so potem že velike individualne razlike med pikoti in so datumi od prvih 12 tednov bolj zanesljivi.
Za šolo za starše - če rabiš za Lj, je začetek ob 10h, 16h ali 18h, kadar ti bolj ustreza. Se pa da sproti tudi prehajat med skupinami, če kaj pride vmes. Za več info lahko pokličeš 01/522 60 48, je ena zelo prijazna babca. Drugače so pa predavanja v stari porodnišnici, to je Šlajmerjeva 3. Vhod je skozi novo por. ali pa čisto zadaj, na zadnji strani stare porodnišnice.

nincrli, kakšna je to pomoč od ŠOU-a? Lahko kje zvem kaj več o tem?

alex, voziček maš super! Mi2 sva mela tudi ogledanega Mutsyja, samo sva se potem nekako raje odločila za Muro. Pa lepe barve si izbralauser posted image

somic glede hrane - nič posebnega ni "merkanje" v nosečnosti... sladkor, mast pa nepolnozrnati OH so Vse, kar je fino torej No ja, mene malo vleče ven, da sem zelenjava fan, drugače bi se mi sfuzlalo. Se pa moram pohvalit, da že 2 dni nisem jedla nič čokoladeuser posted image user posted image user posted image Prej sem mela 100g za max 2 dni, pa rada mam črno, tako da sem mela temu primerno tudi neaktivnost na WCju. Mi kar gre, niti ni tako hudo, kot sem mislila, da bo.  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?