Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, fulll se trudim, fulll, sem zmanjšala iz 15 cig na 5, ampak jaz mam še to smolo da mi res fulllllllllllllll diši... se zadržim in jih res max 5 skadim, med vikendom pa sploh nič... se tudim da tudi teh 5 odneham...
meni osebno je ena tiata palcka cist dost (ce primerjas z navadno cigareto, je to sam 1/3 cigarete)
), ker se mi samo še ene zapnejo brez problema, druge me tiščijo, tako da sem šla v nakup kavbojk, ki mi bodo zdaj nekaj časa prav
Tudi puloverji dolgo ne bodo več skrivali trebuščka, ki se je kar pošteno izbočil...
Sicer ko se lotva ful uživam, samo lotit se je problem
. Jah pol pa komaj da zmorem premik v posteljo. Kje šele da bi imela energijo za seks.
; 1
NP 27.10. ; NS 20.10.
2
ni doma, suša še 1 mesec in pol
. Jaz bi to rubriko kar ukinila
in
, oz.
, kot jo imajo naše predhodnice. Ene srečnice že imajo podatke o spolu
!