|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
20.10.2009 19:40:16   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

WP - oj, pa probaj vseeno priti, če boš lahko, jaz imam posvet v petek v MB, pa ti kako se počutiš, sem vidla da si bla na operaciji, ti šment no ka se to tebi dogajauser posted image , kako pa kaj ti napreduješ , zdaj greš v MB , a ne

rade volje, ampak pr nam se z bolniško ni za igrat... Jst sm mal boljše,v endar še vseeno krvavim in imam krče.... ja, zdaj grem v MB. drugi posvet imava 17.12. ko bo moj ponovno delal spermiogram, in ko se bomo z dr. Reljičem pogovorili o terapiji...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
20.10.2009 19:50:12   
mala81
wp tudi za mano so že 3 neuspeli postopki. In prav v tretjem sva pridelala 7 blastocist, kar se še nama ni zgodilo do zdaj, tak da jih je še 5 v zamrzovalniku. In ravnozaradi blastocist sem začela spraševat glede preiskav primeni. Imam opravljen HSG izpred 4-ih let, ki je pokazal vse ok. Zdaj pa več sama ne vem kako i kaj. Bom videla kaj bo v ponedeljek pokazalo na UZ, al smo pripravljeni za pingvinčke al že spet ne.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
20.10.2009 19:51:48   
mala81
miklarom oh to bo waw na Dunaju. No midva zdaj že pač 2 leti prakticirava novo leto v Bohinju ampak vse dni razen 1.1. izkoristiva za smučanje, ker oba zelo uživama v smučanju.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
20.10.2009 19:53:07   
mala81
zarja WB na naši temi. Kako je bilo na dopustu? Imam občutek, da bova midve skupaj šle popingvinčke, ker me tudi tokrat nekaj jezi in imam občutek, da se ne bo izšlo tako kot si želim.

Lep večer vsem skupaj

PA PA

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
20.10.2009 19:56:46   
zarja1
Mala kaj te jezi?

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
20.10.2009 19:58:22   
zarja1
Najina Toskana je bila za popenit mrzlauser posted image , oba sva se prehladila in celo prej prišla domov, ker moj nikak ni mogel več-vročina in kašelj. Drugač pa sva bila navdušenauser posted image nad Sieno, začuda naju Firence niso fascinirale.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
20.10.2009 19:59:38   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

wp tudi za mano so že 3 neuspeli postopki. In prav v tretjem sva pridelala 7 blastocist, kar se še nama ni zgodilo do zdaj, tak da jih je še 5 v zamrzovalniku. In ravnozaradi blastocist sem začela spraševat glede preiskav primeni. Imam opravljen HSG izpred 4-ih let, ki je pokazal vse ok. Zdaj pa več sama ne vem kako i kaj. Bom videla kaj bo v ponedeljek pokazalo na UZ, al smo pripravljeni za pingvinčke al že spet ne.

A PA STA SKOZ v MB? in kakšen spermiogram ima tvoj? ima manj kot milijon aktivnih?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
20.10.2009 20:01:13   
mala81
Mah že od junija hodim na UZ-je pa nikak da vlovim pravi ciklus. V glavnem vsak mesec , ko pridem na UZ mi dr. reče, da ciklus ni primeren, ker mi vedno ostane kak folikel od prejšnjega ciklusa. In mi gre to že pošteno na živce.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
20.10.2009 20:02:39   
zarja1
Mala kaj pa če tud ti probaš z estrofemom? To sicer ni spontani, ampak ti zdebeli sluznico in ni tiste živčne vojne al bo al ne bo ovolacije in vsega ...Daj malo povprašaj.

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
20.10.2009 21:43:48   
mala81
zarja ravno to je najbolj smešno, da pa ovulacije imam. Zato pa sem se tudi naročila pri Reljiču, da kakšno več rečemo v miru in ne tak na brzino na UZ.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.10.2009 7:34:53   
miklarom
user posted image

dobro jutro!user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.10.2009 7:49:52   
metuljci
dobro jutro!

vidim, da se dogovarjate za kafe. ko se boste kaj srečale v mb se vam z veseljem pridružim.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.10.2009 8:44:23   
beba75
metuljci jaz sem tudi iz MB in bi lahko skupaj šle na kavo, se pa pelješ z mano.Glede prevoza meni ni problem in bi bila zelo vesela da se vidiva.
Če je še katera iz tega konca ali okolice in rabi prevoz naj pove! Več nas bo na kavi lepše bo.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.10.2009 9:26:02   
metuljci
hm bom razmislila. problem je, ker grem 31. v lj na grob mojemu očetu in na en kup obiskov. bom vidla kako bom sfolgala. ti dam mail na zs in mi magari pošlji ti svojega, da ti bom lahko bolj ažurno javila user posted image

aja, drugače sem iz murske sobote user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.10.2009 10:24:30   
september1
dan vsem skupaj!

mene pa malo skrbi jutrišnji UZ ker mam user posted image in še nikol nisem bla v taki situaciji.Vem da so G navajeni tega sam men je zoprno.
metuljči poskusi prit tud jaz bi te rada spoznala, in verjetn vse ostale tudi.user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.10.2009 10:40:38   
beba75
september saj ta UZ je ravno zato da imašuser posted image in da vidijo in začnejo spremljat od začetka M pa do postopka. Saj tam pa so tega tak navajene.
Jaz pa še nisem dobila M, sicer sem jo prejšnji mesec tudi dobila četrti dan tak da upam da bo danes ali pa vsaj jutri. Znakov nimam nobenih. Malo me je strah ker ne vem kako je s tem če je ne dobim, da slučajno ne prekinejo ki posopka.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
21.10.2009 10:51:16   
mala81
september jaz sem tudi, ko sem se prvič znašla v taki situaciji kot ti, rekla sestri, da še krvavim, pa je rekla, ja saj zato smo pa vas naročili na tak datum. Itak, da je predvsem nam neprijetno, oni so pa tak že vsega hudega vajeni. 

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 12:36:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 12:58:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.10.2009 13:09:11   
mirabela
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan

Pozdravljene,

sicer vas redno berem, samo pisati do sedaj nisem mogla (ko so mi naložili nov antivirusni program, kar naenkrat več nisem mogla pisati, odpirati linkov, ki jih je kdo prilepil - in noben hudič mi ne zna popraviti).
Sedaj visim na moževem službenem prenosniku, ki mi ga je dal v uporabo za dva dni in moram nadoknaditi vse za nazaj user posted image .

Evo, tudi jaz sem začela s Femoden, predvidena punkcija pa je okrog 1. decembra.

Mirabela, tudi jaz sem bila dana na čakalno listo 25. marca in sem že v postopku. Mogoče pa vseeno pokliči, kaj če so te kje založili. Prvotno so nama rekli, da bova na vrsti marca 2010.
Sva se doma pogovarjla, da so naju porinili naprej zaradi moje starosti. Mislim, da nama ne bo uspelo spraviti štiri postopke do dovoljene starosti skozi v kolikor bi bili prvi trije neuspešni.

metuljči, tudi jaz sem iz Prekmurja, če želiš, lahko greve skupaj na kavo.

zdravo punce,

evo zdaj sem klicala sestro Danijelo v bolnico, no, je rekla da posto za zacetek postopka lahko pricakujem vsak dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Koncno, jupiiiiiiiiiii, ne morem verjeti

veliko srece vsem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2470
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 13:19:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mirabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
21.10.2009 13:42:15   
mirabela
za postarja ne vem, nismo sli po posto, moj mali je vceraj prisel iz bolnice, teden dni je lezal zaradi vnetja uses, moz pa je na finskem.Mali zdaj spi, ko se zbudi letim po posto user posted image .

LP, uzivajte maksimalno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
21.10.2009 15:27:06   
t27
Živjo vsem!

Prosim vas za pomoč in za napotnke za naprej in sicer čakava na pošto v mesecu movembru za nadaljni postopek IVF, izvidi so bili ok (kri in spermiograf). Kaj naju čaka torej naprej.

Sva pa pri Vilmi Kovač.

Hvala vsem in srečno tudi vam!

T

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.10.2009 18:04:00   
miklarom
metuljci - daj , le pridi na kavico, tud jaz bom vesela, več nas bolj boluštno in vse ostale tud pridite

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.10.2009 18:52:10   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan

metuljči, tudi jaz sem iz Prekmurja, če želiš, lahko greve skupaj na kavo.

ja lahko user posted image  jaz se čedalje bolj nagibam k temu, da bom res prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako spočeti deklico?
Številni strokovnjaki, ki svetujejo, kako spočeti deklico, se strinjajo, da si lahko par poveča možnosti tudi tako, da ž...

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!