tea85
|
hej nosečke jaz sem danes že malo bolše volje, malenkost moj je že na drugi strani zemlje, pri njih je ura 7 zjutraj, sva se prejle slišala, ma sem kar otožna postala dobro, drugače pa sem mela že danes obiske, je blo prav fajn, ponoči spala ko ubita, le enkrat sem na wc šla...jeej amm.. karmen- upam da bo danes tvoje dete( če že ni) prijokalo na svet, dihamo s tabo didikaa- no pa ti je le uspelo , čeprav so te vrjetno z umetnimi našibali, če si mela ob pol 8 naročeno za akcijo...v glavnem čestitke za LEo september25- tudi tebi čestitke mishelle- ti bi rada pa moj datum mela, hihi, jaz mam namreč PDP 28.10, v torek mam pregled, se pravi dan prej, te me bo vrjetno pregledala in sicer druga gin.ker je moj g. na dopust šel oz gre. mi pa je tale 28 kar nekako všeč, tako da ima vsa dovoljenja da pride takrat na svet jap, grem danes še plenice kupit, pol pa imam res, res vse... pa seveda še na kavico skočim, je kolegica rekla da me še hoče videt preden grem rodit...hehe tako, se grem malo zrihtat pol pa na kavico letet lep dan punce