araz
|
Dobro jutro, Shopgirl, jest sem šla pa že kar včeraj v Tosamo. Kupila sem tetra plenice 2 paketa (bom potem še dokupila, če bom rabila), pa krpice (1paket manjših, 1 paket velikih), blazinice za dojenje, in blazinice za umivanje. Vzela pa sem še en bodi in ene žabice. Tko so luštne (z medvedki). Sploh nisem vedela, da imajo tolk stvari. Sem pa pozabila na tiste seksi hlačke, pa vložke tako da bom šla še enkrat. Sem pa mal primerjala cene med Pikapolonico, BC in Tosamo in je Tosama najcenejša. Tako, da punce se splača. Edino bodiji so pa mal dražji po dobrih 5 eur ravnotako žabice. Me je pa včeri moj presenetil in rekel, da greva danes v BC dokupit še tisto kar manjka. Tako, da danes spet shoping . A mislite, da je to res, da ne bodo več slikali kolkov oz. samo za doplačilo? Za Postojno sem sicer slišala, da to v vsakem primeru prakticirajo. Se pravi, da potem rabim še povijalne plenice . Me pa zanima kolk je to doplačilo. Po mojem, da bom jest kar doplačala in vsaj vedela pri čem sem. Se bo potrebno mal pozanimat kako je zdej z tem. Sušilni stroj - jest ga nimam in ga tud ne bom kupila. Imam kamin v dnevni sobi in so cunje suhe kot bi mignil (tud prati ne morem tako hitro kot se suši ). Kar pa se tiče kopanja pa bom jest to opravljala kar v sobici, ker bom tam imela vse stvari. Mal nerodno bo sicer z vodo, ampak za prvi mesec bo že šlo potem pa mislim, da bo potrebno kar v kopalnici it, ker bo drugače vse mokro po laminatu, sploh če bo ful živlaa v vodi . Mirjam to je pa kar daleč do naslednjega pregleda. Jest ga imam sedaj na 14 dni - čeprav je skoraj tri tedne do naslednjega. Je pa moja tud tam nekje 2 kg pri 33 tednih. uspešen shoping vam želim pa imejte se skrajno lepo. Upam, da se kaj sonček pokaže.
|