Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. JE pa s slabostjo zadnje dni malo bolje...MOgoče tudi menjava pritiska vpliva nate? Si kaj spremenila v prehrani? Začela jemat kake vitamine ipd.? Ker pri meni je npr. železo povzročalo dodatn oslabost, ko sem ga vzela...
- mleko namreč,,,Kake izkušnje imate tiste, ki ste že rodile? Kdaj se vam je začelo intenzivno mleko cedit iz dojk? Srčno upam, da to ni kak znak, da bomo kmalu šli v P...

Predvsem dopoldan. Mogoče pa je to samo tisti strah, da se bliža dan D, in se kaže na tak način??
8. oktobra ob 14.50uri sem v 36 tednu rodila dečka z imenom Jon Janez (Janez po očku)
. Jutri bom šla k svojem g pa bom malo bolj podrobno vprašala. Si mislim, da je otrdevanje normalno, samo kaj ko jaz lahko govorim bolj o tem, da se mi vsake toliko časa trebuh zmehča. Res je neprestano trd. Tudi premiki otroka so se full umirili, sem jih danes komaj naštela 10.
....
.
.
začelo tečt že okol 20.tedna. Sm mogla res skoz uporabljat blazince. Ko sm pa rodila mi je pa tapravo mleko začelo teči že kr kmalu, mislim da drugi dan. Zdej mi je pa začel tečt okol 30. tedna. Tko da mislim, da nima povezave z datumom poroda.