Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za stajerko

. Zadnjič sem jih za moment vidla, zdaj pa nikoli več. V nastavitvah mam nastavljeno, da bi to mogla videt ampak ne kaže. Grrr. Sem si pa zato dala v moj igoogle 8 widgetov, kjer vsak dan preverjam, kolko je baybi velik in razvit, kolko dni še do poroda. Bi pa tako rada vidla vaše trakce, widgete ...
Sem pa FRCEFELA
je velika za svojo starost, tako da bo zgleda kak dan prej prišel na obisk
. Nas je pa precej jezil in se ni hotel obrnit, tako da sem bila 1 uro na UZ. Vmes sem se mogla še za 20 min it sprehajat pa nič. Ne vem po kom je tako "žleht". Gotovo po atiju
pa mal barvo vode glej; ce je bolj rumena, si definitivno dehidrirana
jaz ze prav razmisljam, da si naredim opomnik na mobiju za vsako uro-spij kozarec vode
Jaz ziher spijem ene 3,4 l vode na dan.
Meni npr pomaga, da imam flašo vedno pri sebi, jaz še ponoči pijem
Bo že bolje, se tolažim.
No zdej je pa že boljš in kadar lahko in se nama da potem zelo uživam, tko da brez skrbi stvari se bojo umirile oz razburkale
očitno je še jezen name, čeprov sem se mu opravičla (pa sem mela jaz prov!!!!) in je še zmerej mulo kuhov...........
Skratka bom danes rekla da me hormoni dajejo če ne bo bolš