Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Blondy
 . Blondy  
  Mam že tko občutek, da mi ga bo kar razgnalo na momente. Tak smotan občutek je.
  Mam že tko občutek, da mi ga bo kar razgnalo na momente. Tak smotan občutek je.  je tako živahen ponoči in me  tud že kar močno sune. Tko da danes je bla akcija od 2h pa do 5h zjutraj, očitno me že navaja
  je tako živahen ponoči in me  tud že kar močno sune. Tko da danes je bla akcija od 2h pa do 5h zjutraj, očitno me že navaja  .
 .   . no, saj mogoče se motim. sem pa vprašala pri svoji G in ninrekla nič.
   . no, saj mogoče se motim. sem pa vprašala pri svoji G in ninrekla nič.   
   (kar je zame sicer super, ampak ne ponoči). in nekaj weekendov nazaj smo imeli malo gužvico, pa sem pozabila vzeti v petek, pa v soboto in v nedeljo nisem mogla iz (toplega) bazena ven zlesti, ker so me tako krči grabili.
  (kar je zame sicer super, ampak ne ponoči). in nekaj weekendov nazaj smo imeli malo gužvico, pa sem pozabila vzeti v petek, pa v soboto in v nedeljo nisem mogla iz (toplega) bazena ven zlesti, ker so me tako krči grabili.   . Sem v 33. tednu.
  . Sem v 33. tednu.   . HB je moj zelo priročen in pripraven pa velik postori.
  . HB je moj zelo priročen in pripraven pa velik postori.   

Predlagam prvi dan po plači
  Predlagam prvi dan po plači