Lunanai8
|
Pozdrav še z moje strani! In juuuhuuuuhuuu! Prestali smo NS in VSE je ok! Mali(-a) raste, možnosti za DS je 1:8542 in Strahova pravi da je to super. Dobila sem CD s posnetkom pregleda in slikice (12 eur) in gledam vsake 5 minut, kako se pikica premika. Spola pa še ni mogla določit, se ni vidlo, kar pa mi je vseeno, ker karkoli bo, bova oba vesela. Drage moje štajerke in ljubljančanke, vam povem, da sem jaz ljubljančanka, moj pa štajerc in se prav super razumeva. Tako da jaz sem fenica obeh pokrajin in komot bi lahko živela tudi v prelepem MB, čeprav smo zdaj v Lj. Imam pa ogromno štejerskih prijateljev (celo moja najboljša prijateljica je iz MB) in sem se že kar malo "navlekla" štajerščine in nevede sem in tja uporabim kako besedo... Najin bo pa tudi bikec (bikica), kot očka, samo da je moj aprilski. Jaz pa devička. Vsi bomo zemlja, kar pa tudi ne more bit slabo, hehe. Drugače pa še info za Štejrko26: jaz sem dvojčica z mojim bratom (drugače nas je vseh otrok skupaj 4) in moram rečt, da je bila v otroštvu to prav zanimiva izkušnja - res sva se malo kregala in tepla, ampak zdaj je pa kar fajn met nekoga, ki si je delil mamin trebušček s tabo. Se dobro razumeva. Nič, grem jaz uživat in še malo posnetke od NS gledat, potem pa na kosilo - danes si bova privoščila in greva ven jest - malo praznovat. Punce, imejte se lepo, za vse, ki imate danes NS pa DRŽIM PESTI, čeprav ne bi blo treba ker: VSE BO SUPER, srečke nosečke! papa
|