petruscha
|
Ojla! Se nisem kar nekaj časa oglasila.... sem bla kar nekaj v skrbeh pred NS, pa sem se malo odpovedala RR,... evo NS je za mano, vse je OK , plodek je sicer za 3 dni manjši, kar mi je rekla že moja G, vendar PDP nismo spreminjali. Drugače bomo spet imeli . Moj sinek je shodil, ne vem če sem že omenila in sedaj samo še norim za njim in ga lovim, da se ne bi kam preveč usekal . Tako, da sem zvečer ćist brez energije. Glede seznama, jaz sem za da zbrišemo preglede, ... če ima katera preveč časa , naj še malce dopolni oz, popravi seznam, če ne se bom jaz jutri potrudila in ga ureddila. Slabosti : so še kar, v 1. so bile prisotne skoraj celih 9 mesecev Nosečniške hlače si moram tudi jaz prej ali slej omisliti, ker imam od 1. le poletne, debelejše pa mi je posodila kolegica in sem jih že vrnila nazaj. Ne vem kaj bom naredila s službeno uniformo, da si jo bom nataknila saj za nekaj časa še gor . Drugače pa še vedno nisem povedala sorodnikom in prijateljem za svojo ; ve samo mama in brat pa njegova žena. Moj dragi pa se ni uspel zadržati, tako da je povedal svojim kolegom v službi, tako da niti ne vem natančno število koliko ljudi že ve . No upam vseeno, da bova lahko skupaj povedala takoj ko se vrne domov na dopust. Še dober mesec.
|