isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: toja12 Hey, so ! Prvo bi rada pokritizirala isabeux, ker nas straši s prijateljičino zgodbo. Sedaj ko vse nestrpno čakamo na NS bi se res lahko zdržala. Danes sem prav panična postala, ker mam jaz jutri popoldan merjenje. Bilo bi pa priročno če bi izdala ime zdravnika iz Mb, ki je to storil. Glede hlač, če si jih preurediš pa sta potrebna dva pogoja: biti morajo elastične in vsaj eno št. večje kot si jih nosila pred nosečnostjo, ker so se ti medenične kosti preoblikovale. Ali ste gledale včerajšnjih 24ur. Baje so govorili o nevarnih vozičkih. Grem sedaj preverit informacijo. Lep dan vsem in naj vam čim prej mine. Jaz komaj, komaj čakam jutri popoldan. Oprosti ampak moj namen ni bil nikogar strašit... Tukaj smo zato, da si izmenjamo izkušnje, da smo bolj previdne pri pregledih, da več vprašamo...stereotip...več glav več ve...in ne zato da bi namenoma nekoga strašile...žal mi je če si to tako vzela... Da pa obstaja realnost, je pa spet drugo...moj namen pa je bil izključno ta, da povem, da se odločajte pri nuhalni izključno res za zdravnike, ki imajo licenco in ki vam dajo tudi izračun tveganja...čeprav vedno bolj ugotavljamo, da so to le številke, ki pa jih na žalost spet uporabijo za tržno nišo.... Strašila bi...če bi rekla da je imal prijateljica nuhalno super, tveganje 1 : ne vem 30 0000...pa je rodila punčko z ds...kar pa nikakor ne more bit tako... Tako da se še enkrat opravičuje, če si vzela to kot strašenje in izmišljotino ali karkoli pač zato...da bi "tebi" naredila trenutke čakanja na ns...nepopisljivo obupne... Veš verjamem, da je vsako malo strah predenj se pokaže na ekranu malo bitjece z utripajočim srčkom...saj tudi sama vem kako sem se bala včeraj predenj sem videla slikco in na sredini veselo poskakujoč srček... Potem bi lahko rekla tudi tistim ubožicam, ki so imele to smolo in so povedale da je njunim otročkom nehgal biti srček...da so strašile...pa niso ...ampak so se mogle izpovedat, ker je ni hujše bolečine, kot izgubiti malo bitjece, ki ga tako vneto pričakuješ...in verjemi da nisem edina ki vem kako hudo je tudi to Nč...sedaj pa se ne mislim več obremenjevati stakim pesimizmom...ker moramo vse misliti samo in edino pozitivno ...da bodo naše bebice lepo rasle in jih maja vse ugledamo in požulimo v naročju...