Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sem ga že večkrat slišala
pa verjamem, da bo najslajša in ti bo teknila
in vozičkih sva mi2 že razmišljala, jaz zdaj ko sem na bolniški, kar nekaj presurfam, samo najprej seveda želiva imeti v rokah dobre izvide, da se ne prenagliva s kakim nakupom - saj verjameva, da je vse OK, pa vseeno. Sva pa si v živo voziček TFK Joggster X in bila navdušena, tako da je v ožjem izboru zagotovo. Posteljica bo najbrž od Lip POljčane Tim, na začetku pa bo otroček spal malo pri nama malo v košku, ki pa ga morava še nekje najdt
.
... na klasičnem oddelku
tole si pa povzela odlično
. Vidim, da je tale petek 13 bil za vse dober. Sem pa danes tako utrujena, da grem zdaj takoj spat, ker je tamal zaspala in samo še vas pozdravim, pa pičim. Lepo se mejte, se beremo.
. Kasneje sem z drugo prijateljico, ki ima 14 mesečnika "obdelala" vso potrebno opremo za otročička. Posodila me je tudi Angel sound in trenutno poslušam bitje našega
. Mislim, da bom lažje zdržala do morfologije, ki jo imam napovedano za 22.12.. Takrat bom v 21 tednu. Komaj že čakam.
pa prasam, ce je vidla spolni organ al po cem drugem (ker menda glede na kosti tut nekaj ocenjujejo), pa pravi, da je vidla in da ce hocva vedet-ja itak da ja!!