Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Jada, ti se tudi seliš, a ne? A te je kaj groza? Mi imamo toliko ene navlake tu v Celju, da sploh ne vem, kako nam bo to uspelo. Pa iskanje novega vrtca ali varstva za malega, pa vse pohištvo nabavit, jao jao. Tokrat bi mi pa verjetno logistično gledano prav prišlo, da bi rodila 17 dni čez rok
. Ampak ne bom, ker grem rodit z napotnico za CR. Ali ima katera kakšne izkušnje s tem, da imaš CR samo z lokalno narkozo? Rada bi namreč videla otročka takoj po porodu in si ga dala na prsa, tako kot če bi rodila naravno. Tega prvič nisem doživela, ker ni bilo možnosti. 
. jaz pa bom lazanjo verjetno šele naslednji vikend delala, pizzo pa sem prejšnjo nedeljo...
!
.
, ker je to moja 1.
. Ma jst sem počasi začela na kup zbirat reči. Če kaj dobim to pripravim. Drugači pa sem mislila it decembra še po zadnjih nakupih, tako da bi imela vsaj mecec alpa 2 prej prištimano, ravno zaradi tega, ker ne veš kako se bo vse izteklo. Upajmo na najboljše
, čeprav to ni nek problem, ki ga en garmin ne bi znal rešit