K_a_t_i
|
Živjo, babe! Jst vas komaj dohajam, tok čvekate. Men se pa zdi, da dnevi drvijo mimo mene s svetlobno hitrostjo - služba, tamavčk in crknjena padem v posteljo... Komaj čakam vikende . Dobila sem hlače iz Nexta, so super - edino mal prevelike so mi - jemljem to kot cahenm, da se lahko začnem redit . Piškoti, pazite se!!! KAj ste že obdelale v vmesnem času Uhani v popku, ustih, nosu, obrvih, bradavicah - so not me.... Mogoče je povezano z mojimi leti, kdo ve, ampak nope! Sej na drugih mi ni nujno slabo, ampak na meni ne bi blo ok. Glavoboli - odkar mi ni več brezupno slabo, spet pijem kavo (ena bela dnevno) - mislim, da mi tudi proti glavobolu pomaga. TRKAM. Alternativa bi bil pravi čaj, Smučanje - lani sem si po doooolgem času nabavla ene orenk smuče. No, letos bom zajec in zagotovo ne bom stopila nanje. Preveliko tveganje. Če ne bom jst norela, bo pa kdo drug. Novo leto - glede na to, da smo brez varstva, bomo tudi letos doma. Rečte mi zapečkar, ampak meni tako paše... Morda se s kom zmenimo za večerjico, to je pa to. Evo, dost je. Grem se igrat . Kati