|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 15:10:44   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Tukaj pa fullll povdarjajo skin to skin in so mi dali eno brisaco, da sem jo pokrila in malo obrisala, pa sva se dojili... skor eno uro, pol je pa mojmu pomagala jo oblect in jo je imel, ko je mene sivala in ko sem se sla stusirat. Pol smo pa lepo z enim obicnim otroskim vozickom sibali na oddelek. Kopali smo jo pa drug dan, je taka navada, da smo meli cist zlepljene laske en dan.


O, kako lepo user posted image Ravno pišem porodni načrt in sem točno to notri napisala, da mi ga dajo golega na mojo kožo takoj po porodu.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 15:13:56   
nikolinca
ali ste slišale ,da novorojenčkom vgradijo neke čipe----grozaaaaa

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 16:00:27   
kajjada
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80

Divja - luškaaaaano dete :)!!! Žal mi je samo, ko vidim, da smo res po tekočem traku - jaz bi ga še 10 minut po rojstvu imela na sebi, dobiš pa že skopanega in oblečenega nazaj user posted image .


To lahko komot zaprosiš. Moja želja je tudi, da mi ga nič ne čistijo (razen seveda dihalnih poti) in oblačijo in da sva koža na kožo najmanj tiste tri ure. S seboj bom imela dekico s plenico in ga bom tako pokrila. So rekli, da to sploh ni problem! Punce, bodite aktivne in povejte vse želje!!! To je vaše telo, vaše dete... Če nič ne rečete ali pa če nimate porodnega načrta, seveda delajo po rutini. Bodite aktivne.



Ojla,

zgleda, da je spet od bolnice do bolnice različno. Jaz sem dobila otročka takoj po porodu k sebi zavitega v neko odejico, da ni bil ravno čisto nagec in sem ga potem tako imela še ves čas, dokler so me šivali, potem so ga šli porihtat in mene seveda tudi (posteljica,...) in so mi ga takoj dali nazaj in sva se že dojila in potem ves čas dokler sem bila v porodni. Res lepo. In ob petih, ko so minile tri ure, mi je babica pogrela kosilo in sem v porodni še jedla, tako da je bilo res pozitivno. Je pa verjetno veliko odvisno od babice.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 16:17:21   
pi82ka
Ja nam so tud rekl v Postojnski porodnišnici da ga dajo takoj k mami skin to skin in papcat, se crtlajt...zdej kako je pa to res v praksi pa ne vem.

Mene je celo noč bolel trebuh, ker se mala tako guzila,... prav boli ko pritiska z ritko al pa nogami. Ma se kera tak občutek...boli včasih, da bi kar jokala...upam da je to normalno, da pet dni pred rokom tojk brca in rogovili po trebuhu...očitno ji ni nič hudega. Verjetno je bolje da rogovili, kot da je primiru.

ČESTITKE NOVIM MAMICAM

Divja...tako lepega dojenčka pa že dolgo ne...kot da bi bil star 3 mesece, čist lep in zadovoljen je vidituser posted image

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 18:10:17   
nogavicka80
giotti - ti greš rodit v Postojno ali Kranj, si mi rekla, ne?
kajjada - kje pa si ti rodila?

Jaz se namreč najprej želela v Postojno, zdaj pa bo verjetno Lj, ker sem prevelik zajec user posted image . In sem govorila z eno babico, ker sta pač na liniji z mojim in me je kar groza. Srčnoooo upam,da naletim na tako, ki me bo razumela in me ne bo gledala kot satana, ki se gre ne vem kaj...KEr mislim, da nimam pretiranih zahtev, če želim, da počakajo s popkovnico, dokler se ne umiri in mi pustijo dete nekaj časa ležati pri meni. Ali pač???

Drugače pa sem bila na pregledu, kjer je stanje isto kot kak mesec ali dva nazaj, v ponedeljek pa vajo ponovimo. In potem spet čez dva dni in spet in spet - ali te že celo potem na en dan naročajo???

nikolinca - a je to spet kaka kvaka, ki je prišla od ne vem kod? Saj pa nismo roboti, ki bi jim lahko kar po tekočem traku vstavljali čipe...Verjamem pa, da so v prihodnosti tudi tega sposobni ja, da bodo lahko imeli narod totalno pod nadzorom...Glej, če kje izvajajo kake poskuse, se tolaži s tem, da lahko to mirno zavrneš.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 18:29:58   
eva1
Hej!

Pri meni nič novega-na pregledu vse ok...tudi drugače ok..edino zmatrana sem ful, spim bolj malo, mož veliko dela, jaz sama z obema otrokoma doma..ja no..sej logično, da sem utrujena...dogaja se nič...niti nimam občutka da bo šlo kaj kmalu kaj zares! Sicer lažni popadki non-stop, včeraj me je spet 3 ure zvijalo na 10 minut, ampak ker se niso popadki jačali, sem šla spat, pa je spet vse ponehalo..uglavenm...briga me..sploh mi je vsejn kdaj, bo..ko bo-bo..edino folk mi je ža mal tečen, ko mi vsi težijo če še ne mislim it(kot da mam kako izbirouser posted image )...mož pravi da bo jutri ker sem oba rodila na 38/3 dni pa oba na soboto..jutri pa je lih 38/3 dni in sobota...pa ja sem rekla...ti že veš user posted image user posted image user posted image

Mene tut zanima kako izgleda v LJ P po porodu? v trbovljah so tamalo tudi meni dali natrebuh, sva se lepo cartali, pa podojili, potem so mi jo zavili v pleničke, samo obrisalai pa nazaj k men..šele potem po 2-3 urah so jo zrihtali in prinesli oblečeno...

Danes sem sanjala tega našega falotka-ful veliko črnih lask, tak velik fant, pa priden ko cuker...me res zanima kakšen bo...user posted image

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 20:08:55   
kajjada
nogavicka80, v SG

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 20:14:51   
Ninaaa
Dober večer,

nekam veliko vas je tukaj, ki ste čez rok - among_the_clouds, sashy (no, še nisi lih dosti čez user posted image ), luan, nogavicka80, spelap1... Upam, da ne bom tudi jaz tudi letos padla v ta klub - lani sem rodila 9 dni čez rok in srčno upam, da je tale otrok kaj bolj točen. Preglede sem do konca imela na dva dni, pa zadnja dva tedna sem bila skos odprta dva prsta, CTG pa popolnoma raven...

Divja, strašen cukr je tale tvoj fant, res zgleda kot bi bil star vsaj mesec dni, nič pomečkan in zgužvan ni :) pravi lepotec, res user posted image  in super, da si imela tako lep poroduser posted image

Spelap1, tisti ki ti govorijo, naj uživaš zdaj, ko si še sama, nimajo pojma (ali pa so že pozabili), da se tapravo uživanje z otrokom šele začne! Pač uživaš v dvoje in v troje, kar je še lepše user posted image  verjamem, da si že nestrpna in prav je tako - menda pa ja ni nič narobe s tem, da si želiš čimprej spoznati svojega otročka ...

Eva1, tudi jaz sem včeraj imela take čudne lažne popadke, in tako kot ti sem samo čakala, če se bodokajojačali ali ne - po treh urah popadkov na 10 minut so bili skos enaki, zato nisem nobene panike zagnala, potem so se pa umirili in ponehali, tako da sem opolnoči šla lahko mirno spat... Drugače pa glede porodnišnice LJ: moj lanski porod je bil krasen, vodile so me tri babice hkrati (zelo hiter porod...) in vse so bile zelo uvidevne in v veliko podporo, vsaka čast taki ekipi!

Lahko noč vam želim, pa upam da bo vsaj kakšna iz kluba zamudnic našla pot v Rim nocoj user posted image  




_____________________________

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 20:33:33   
giotti
nogavicka, prav nič ne skrbi, tvoje želje so tako normalne in upravičene, da sem prepričana, da ne bo prav nobenega problema. Sicer pa izgleda, kot pišejo punce, da je veliko bolj uveljavljeno takojšnje cartanje koža na koža kot ne.
To vejo tudi babice, da je to najlepše za mamico in otročka, tako da je strah res odveč. Bodi čim bolj pozitivna in sem prepričana, da se boš zelo dobro ujela z babico. Daleč največ je takšnih, ki so pravi angelčki in ki opravljajo ta poklic res iz velike ljubezni do žensk in dojenčkov. Tako da verjami, da boš naletela na takšno.
Če pa se bo že slučajno zgodilo, da ti ne bo ustrezala iz kakršnegakoli razloga, lahko mirno zaprosiš za zamenjavo.
Kar se tiče popkovnice, jo povsod prerežejo šele ko preneha utripati, tako da tudi to ni več problem kot včasih. Seveda pa komot zaprosiš, da počakajo še kakšno minuto več, če si želiš. To res ne sme biti problem, saj s tem prav nikogar ne ogrožaš.
Ja, pri meni je trenutno v planu Postojna. Kje se bo pa na koncu zgodilo, pa samo Bog ve user posted image
Srečno vsem in objemčki.


(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 21:16:13   
december06
Pozdravček še od mene in ja, sem še vedno v enem kosu. Včeraj je bil moj PDP in nič ne kaže. Čeprav je moj sinek v začetku tedna rekel, ko sem jaz pojamrala, pa kdaj bo že Ema prišla, pa je rekel v soboto. No, upam, da res ne bo čakala do naslednje sobote. Mala je še precej živahna v tebuščku, niti ni spuščena in tudi plodovnice je še dovolj. Sicer vem, da se lahko to hitro spremeni, ampak... Mogoče pa čaka, da bo strelka. user posted image Al pa me na moj rojstni dan preseneti, 24., pa še neka luna je. Se zna zgodit.

Čestitke vsem novopečenim mamicam in se vam kmalu pridružim. Divja tvoj sinek je pa res luškan!

Nočko vsem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
   RE: November2009 - 2. del
20.11.2009 21:17:42   
alexjera
Pozdravljene nosečke in mamice,

jaz sem obakrat rodila v Postojni, doživela dve različni babici in dva različna porodničarja. Obakrat pa je bil postopek enak, babica se je pozanimala o mojih željah in jih je tudi upoštevala. Novorojenča dobiš na prsa zavitega v plenico in s popkovino. Ali želiš dojiti takoj, je tvoja stvar, sili te nihče ne, ti pa ponudijo in potem pomagajo. Ko popkovina neha utripati, jo prerežejo in otroka stehtajo, zmerijo ter oblečejo, razen če imaš drugačne želje. Medtem porihtajo posteljico, te eventuelno zašijejo in preoblečejo. Potem dobiš dojenčka nazaj in z njim ostaneš v porodni še tri ure.  Jaz sem bila v drugo za užitek cartanja skin to skin prikrajšana, ker je imel zelo kratko popkovino in so ga lahko odmaknili samo 10 cm, potem so pa morali čakati na prerez popkovine, da sem ga lahko dobila na prsa.
Po mojih izkušnjah se v Postojni da vse zmaniti, so zelo odprti za želje, edino en porodničar, mislim da se piše Kristan, je zoprn kotr hudič in se nosi kot bog.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 7:48:51   
luan
Dobro jutro.
Spala sem fenomenalno dobro.Se mi je sine prehladil kašlja ko user posted image .Zdaj sva pozajtrkovala in se uredila.Kavico pravkar pijem in gledam po stanovanju, ker ne vem kje bi začela pospravljati, če sploh bi.Ker danes si pa ravni ne želim iti v P, saj mojega gospoda ni doma si pa oba želiva, da bi bil prisoten pri porodu.
Pa v trgovino bi morala iti pa se mi ne da.
Sine bi najraje že danes smrekco postavlja in okna krancaluser posted image .Tako, da mislim da bova danes samo okna okrasilauser posted image , za smrekco postavt pa upam da se zdilam še za kakšen teden.Lani smo jo postavljali že prvega decembra, tako je bil neučakan.
LP

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 8:28:19   
eva1
jutro!

Jaz sem tudi danes spala super...hvala bogu!
Moj mož danes spet cel dan dela, bomo spet sami z tamalima,ampak sej bomo šli pol mal na prehod, pa bo takoj pol dneva mimo-sedaj pa ringa-raja gledata..tko da mam mal miruuser posted image
Luan-o vi ste pa hitri s postavljanjem jelke..sem mislila da smo mi hitri k jo postavino okolio 15-20.12...no kakor kdaj, ampak pred božičnim večerom...je pa res za otroke to ful užitek..no pa zame tut, jst mam ful rada praznike, sneg....in vse kar sodi zraven!

Moj pa pride včeri iz službe, pa pravi kva zdej mami, dej gremo rodit, jsz bi bil že rad mal frejuser posted image user posted image user posted image sm rekla, ja jst tut..hehehe...pol pa Luka stop k trebuhu mi dvigne majco, pa reče, dojenček zdej pa res-hitr vn, dost smo te čakaluser posted image lupčki moji!

Dogaja pa itak nč...že navajena...sej pravim nimam nonebga filinga da bo kej kmalu..ampak dolgo pa tut ne bo bil več notr, kakorkoli pogledam!

Punce kdaj se strelec začne? Jaz upam,da ne bo na moj roj. dn, ker drugače se bom še načaklauser posted image user posted image user posted image (4.12)...

Sem pa v zadnjen tednu shujhšala 2 kguser posted image ...


< Sporočilo je popravil eva1 -- 21.11.2009 8:43:10 >

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 9:43:10   
nogavicka80
giotti - upam, da bo res tako in da bomo imele porod v celoti kot pozitivno izkušnjo!

eva1 - prisrčno družino imaš :) - otroci res obogatijo življenje...

luan - jaz sem si smrekico prinesla že kak mesec nazaj user posted image , ampak še ni bilo časa, da bi jo postavili user posted image .

kajjada - SG je nekoč slovela kot nsjboljša porodnišnica - mene je šla mami posebej tja rodit - in sem vesela, da so ohranili kvaliteto :)!!!

Jaz sem šla sicer bolj pozno spat (njegove nočne me vedno mečejo iz ritma), a sem potem spala kot klada, zbudila sem se z lažjim glavobolom, a bo po moje kmalu mimo, saj je zunaj zeeeelooo lep dan user posted image . Malo še pustim dragega, da podremucka, potem pa na sonček.

Obilo sončka tudi vsem vam!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 9:46:12   
nogavicka80
Aja, pe strelec za evo1 - sem jaz ravno včeraj šla iz firbca gledat, ker se dajejo okrog mene, kdo je boljši (strelec:škorpijon) in bla bla bla :). No, načeloma se začne 23.11. Ampak, ko sem pogledala položaj planetov, pa se letos v resnici zaćne že 22.11., mislim, da okrog 5 in...22 minut? Skratka, letos je to vsekakor 22.11.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 17:40:34   
eva1
hej..kje pa ste vse???

Mi smo šli prej na sonček na en sprehod..pa sem komaj priracala domov, tok smo obhodili...pa še sama s tamalima sem bla..sem sam upala, da bom prišla do doma-sem si mal preveč zadalauser posted image

Drugače pa vse po staremuser posted image

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 18:18:22   
spelap1
sm vse napisala pa me je vrglo ven user posted image

en lep pozdrav

me je včeraj popoldan nekaj špikalo v bušiju in se proti večeru stopnjevalo ampak ker je bilo znosno sem zvečer zaspala in potem se je umirilo. danes sem pa imela ctg v bolnici in je vse ok in popadkov še ni. me pa sedaj spet nekaj špika in upam da se bo razvilo v kaj več. lahko da bo še danes ali pa jutri-upam

samo da vam na hitro povem mojo današnjo izkušnjo v bolnici, ko sem čakala na zdravnico so mimo mene peljali verjetno iz porodne na oddelek enga dojenčka-par mnut kasneje pa mislim da je bila tisto mamica, bil je pokrit čez glavico ampak se je videl skozi tisto prozorno posteljico in je tako veselo migal, da so me tako močna čustva prevzela da neverjetno. čeprav vem da imam do naše bibe še težko pot mislim da bo na koncu res vse poplačano, me je strah poroda ampak ko sem danes videla tega dojenčka me je veliko manj strah-pa sm že vidla veliko dojenčkov samo sedaj že dolgo ne kr ne hodim veliko okoli in mislim da me malo hormoni tudi dajejo

sedaj imam ctg v ponedeljek če se samo kej prej ne začne

lepo se imejte pa pa

              

< Sporočilo je popravil spelap1 -- 21.11.2009 18:27:10 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 18:28:49   
Eva19
hej!

Najprej hvala vsem za čestitke user posted image user posted image Mi smo danes po 4 dneh prišli iz porodnišnice. Je bla Lia mejčkn zlatenčna, je bla mal pod lučko,ampak je vrednost kr hitr padla, tko da smo danes lahko šli. Drugače smo ok, če na hitro mal povem kako je blo...

popadki so se začeli ob 3h zjutri, sam so bl hudi ratal šele zjutri, tko da sva mal pred osmo uro prišla v porodnišnico. Bila sem 3 cm odprta in 20 čez 9 uro že v porodni sobi...tam se je pa potem mal ustavl, ker se nisem odpirala, oz.je vse ful počas šlo...so mi predrl mehur, pa me mal ročno raztegnil, da bi pospešl, ker tud to ni pomagal,sem dobila še umetne popadke...mela sem to smolo, da sem večkrat bruhala, in mi zato niso mogl dat nič proti bolečinam...tko da je blo kr naporno...ker je mala prišla na svet šele ob 18.09 uri...ampak isti trenutek ko je user posted image pogledala na svet, so vse bolečine izginile. šivana nisem bila nič, prav tako niti mal bolečin po porodu, nisem rabila niti ene tablete za bolečine, tako da glede tega sem lahko samo vesela, ker se počutim res krasno.

Mejčken smo se namatrali z dojenjem, ker je bla mala zarad zlatence lena za jest, ampak je tud to zdej zalaufal, mleka imamo pa za izvoz user posted image

tok mal na hitro...še enkrat hvala vsem, čestitke tud vsem novim mamicam, tiste ki pa še čakate pa-veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 19:09:31   
nogavicka80
Hmmm, zgleda, da si otročki želijo ujeti še zadnji vlak za škorpijončke user posted image .

No, ostale bomo pač imeli strelce. Moja mama me je vprašala, kaj sem pisala Miklavžu - in sem ji povedala, da kar za naše dete, ki ga bodo takrat najkasneje spravili na ta svet user posted image . Danes se je dete celo dvignilo dokaj visoko - hodim spet kot športnica, le da težje diham, kajti zgleda, da mi je dete spet pritisnilo na pljučka...

Jutri pa imamo družinski, lenobni dan. Spočili se bomo, pogledali kak film, prižgali svečke...skratka, ostali doma in se razvajali.

Prijetne sanje in mirno nočko vsem!!!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   RE: November2009 - 2. del
21.11.2009 21:21:53   
endrina
Punce zdravo.
Sporočam vam da sem v ponedeljek 16.11.2009 rodila fantka težkega 3800 g in 52 velikega. Porod zrihtala v eni uri po prihodu v porodnišnico samo s svojimi lastnimi popadki. Bilo intenzivno, ampak za vzdržat. Izredno boleče zadnjih 10 minut, kar je trajal iztis. Bila malo šivana, 5 dni po porodu z njimi nimam nobenih težav. Po 3 dneh prišla domov in že sprejemam obiske. Čeprav, slednje sem si dejansko želela šele kasneje, ampak eni se ne dajo odpravit, ko jim govoriš kako je prve dni naporno in da si utrujen. Ja kaj češ, pol pa ti rečejo, da se bodo samo malo oglasili za kakšne pol urce, ki pa se pol razvije v 3 ure.
KO bom imela malo več časa, moram prebrat kaj vse sem v tem času zamudila na forumu. Vsem ki ste v vmesnem času rodile - čestitam, tistim ki pa še niste, pa želim, da bi imele svoje popadke dovolj močne, da umetnih sploh ne bi potrebovale. Jaz sem uspela izkusiti razliko poroda s samo umetnimi in zdaj samo s svojimi popadki, pa so slednji veliko bolje za prenest. Pa še en nasvet - čimbolj se sprostite med popadkom, tako se bo maternični vrat hitreje odpiral, pa lepo predihavat, pa bo šlo. Se mi zdi da je ta čaj iz malinovih listov pa res pomagal, da je pri meni šlo tako hitro, saj sem bila zjutraj samo en prst odprta, ko pa sem prišla zvečer po eni uri doma prestanih popadkov v porodno za 2,5 prsta, v roku 45 minut za polno mero. Še sama nisem mogla verjetni, da je šlo res vse tako hitro. Če bi vedela, da bi bilo v tretje tak, bi se takoj odločila še za enega bebeka. Ampak zdaj moram najprej videt kako bo to laufalo s ta 4,5 let starejšo in tem malim pamžekom.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
   RE: November2009 - 2. del
22.11.2009 9:45:00   
luan
Dobro jutro souser posted image ,še tisto malo kar nas je ostalo.

Mi smo pregurali včerajšnji dan.Tako, da danes na +5 sem pa pripravljena.Ampak izgleda, da ne bo nič.Se popolnoma nič ne dogaja.
Zdaj pa bom pospravila stanovanje in skuhala kosilo.Pol pa pičimo na Bogenšperk, da se malo razgibamuser posted image .Sem bila včeraj cel dan v postelji ali na kavču, od samega straha da ne bi bilo treba kam iti, saj njega ni bilo.
Aja bay the mim za kosilo bo pa goveja juha iz skrinjeuser posted image , svinjski zrezki v omaki(dokler še lohk svinjino), pražen krompir, zeleno solato in jabolčna čežana.
Uživajte v prelepem nedeljskem sončnem dnevu.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
   RE: November2009 - 2. del
22.11.2009 10:05:39   
spelap1
dobro jutro

jaz sem še vedno tuki na +6, sem mislila sa se bodo tisti krči od včeraj spremenili v kaj bolj resnega ampak nič ne kaže, me pa še vedno malo črviči, res nevem več kaj je z mojo babiko, da se ji nič ne mudi, mislim da ji v trebuščku ni več tako lepo kot pred kakšnim mesecem, ker nima več veliko placa, to pa še bolj ovira mene, zdej sem pa že res malo nestrpna, ne želim si sprožitev poroda, rada bi da se samo od sebe začne, pa tudi to bo treba preživeti če nebo šlo drugače.

no pa sm mal pojamrala mi je kr lažje

lepo preživite dan, zgleda da bo spet sonček

lep pozdrav

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
   RE: November2009 - 2. del
22.11.2009 10:48:21   
sashy
Hoj

No mi smo pa na +2, pa tudi nič ne kaže, da bo kaj. Imam že kar občutek, da sploh ne bom rodilauser posted image , kaj šele druge, ki ste že več čez rok.
No res upam, da bo čim prej in, da se mali podnajemniki končno odločijo priti na ta svetuser posted image

Čestitike vsem mamicam!user posted image

_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   RE: November2009 - 2. del
22.11.2009 12:39:00   
petkapet
Čau punce,

sej sem napisala pod kostanjčke, da sem pristala v bolnici user posted image za ene tri dni, ker se mi je po odpustu in krasnem porodu unel jajčnik in jajcevod. Sem takoj dobila antibiotike in tudi mali mišek je bil mano inse crkljal.

Mamice, ko rodite, kr dejte si kake debele nogavice in ne skačite bose,kot sem jaz user posted image .

Giotti& juniorka. Toje bil moj drugi porod in zelo različen od prvega. Glede na to, kar sem dajala skozi v prvem porodu (so mi ga inducirali), pa lahko rečem, da je bil ta porod krasen!
Bil je naraven, da si predstavljati nisem mogla, da tole obstaja. saj človek nikoli ne ve, kako se kaj zaplete. Potekal je samo z mojimi popadki, predvsem pa je bil zelo hiter. Normalno so popadki boleči, ampak bolečina mine.
Naj vama povem, da so mi malega korenjaka dali v na prsi (skin to skin, kot si omenila), še povezanega z mano s popkovino in še nič očiščenega user posted image ,...ma super občutek.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
   RE: November2009 - 2. del
22.11.2009 17:57:47   
valerija77
Pozdravljene

Po dolgem času se javljam. Mi smo iz P, v četrtek 19.11 ob 16:19 uri smo dočakali Matica, težkega 4470g in velikega 55cm. Me katera prekaša?  user posted image user posted image
Ostalo sporočim naknadno, ko bom imela malo več časa.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?