|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
20.11.2009 11:29:23   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja pri meni je se megla, sicer se je kar dvignila vendar soncka ni...user posted image
dobim pa obiske...od suzi prababico, torej mojo babi ter mojo teto...cvekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.11.2009 20:01:55   
katrinka
je prababica nastrikala roza in rdec kompletek nogavick, sala in kapice...pa smo opremljeniuser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.11.2009 21:28:09   
vim
Katrinka super ročno izdelano kaj češ boljšega......

Mene pa zanima, kje čez dan spijo vaši malčki?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.11.2009 22:05:01   
katrinka
jaz svojo zakonsko posteljo uporabljam kot igralno povrsino in dostkrat tam zaspi, vcasih ce se igra v lezalniku je tudi tam zadremala, naceloma pa vidim kdaj bo zaspala ker postane tecka in mane si ocke tako da jo dam v njeno posteljicouser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.11.2009 22:44:19   
ledenka
M. spi čez dan na najini postelji. sam to se bo nehalo, ko bo začel s kobacanjem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.11.2009 22:56:31   
bjondi
Vse tri runde na joškici user posted image  ...tako da še jaz zraven kinknem user posted image  ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.11.2009 23:18:41   
Anonimen
Naš čez dan na najini postelji ali pa v ležalniku. No največkrat pa itak v vozičku, ker sva skoz nekje zunaj oz. ne doma user posted image user posted image user posted image   Ga dam pa tudi v svojo posteljo če je treba... Nič ne kompliciram user posted image

Punce jaz jutri dam mojemu otroku grisovo kašico oz. riževo po flaški... Bom še vidla kaj bom izbrala. Namreč: že dva dni mi po treh urah kriči in se sploh ne umiri. Mu dam 135 mleka in ne spije vsega, nakar po treh urah spet kričanje. Mogoče še kej prej... Odvisno od dogajanja okoli njega. No in zdej bom sprobala s kašico, da vidim če mu mogoče mleko ni premalo?? user posted image user posted image jutri poročam, če bom našla čas user posted image

No lahko nočko vsem skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.11.2009 9:47:00   
katrinka
jutro....kok je lep soncek danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.11.2009 22:59:07   
vim
In živa je šlo s kašico? Tudi jaz opažam da je naš lačen a mleka ne spije. Samo ne vem a ni malo zgodaj saj še ni star 4 mesece Žiga je pa še 14 dni mlajši.

Jaz našega uspavam itak v vozičku na sprehodu, če sva notri pa ne gre. Jepa res, da ga v njegovo ali zakonsko posteljo ne dajem, mi je patronažna rekla naj otrok spi podnevi drugje kot ponoči, da ne zamenja dan za noč. Samo zdaj se mi zdi že dovolj velik, da noči ne bo menjal če ga probam dati spat tudi čez dan v njegovo posteljo.user posted image Mah nimam pojma.

Danes smo šli malo na izlet na Bled in ga je celodnevna akcija utrudila v smislu da spi zdaj kot ubit, samo spanje čez dan ja 3x po 20 minut.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.11.2009 7:56:53   
majana79
Ma tole je traparija o menjavi dneva in noči...

Že midva nimava nobenega prostora, kaj šele če si v garsonjeri in po možnosti vsi trije spijo na kavču? Ga daš na tla spat?! J. tudi čez dan spi v posteljici, ker postane na najini postelji nemiren in maha okoli sebe, ter se posledično prehitro zbudi.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.11.2009 13:23:52   
ledenka
dat ga spat kamorkoli drugam kot v posteljo je tudi pri nas težko user posted image na kavč ne gre, ker bi padel dol, še ene postelje v dnevni pa tudi nimam (in ne mislim imet). lahko bi spal večjemu na tleh user posted image

živa, kako je šlo s kašico? raje daj malo riževe kašice, ki nima glutena, čisto malo v stekleničko (to se lahko uporablja tudi proti polivanju, tako da se da lahko bolj zgodaj)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.11.2009 17:36:30   
Anonimen
pri nas tudi spi čez dan v svoji posteljici... drugje tudi težje zaspi,... razen v vozku.
ponoči se pa nekje po polnoči preseli v mojo posteljo...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.11.2009 17:43:03   
Anonimen
Sem kupila riževe kosmiče in grisovo kašico. Oboje super prenaša, tko da zjutraj spije mleko brez kosmičev, potem kašico in mleko, popoldne mleko s kosmiči in zvečer mleko brez kosmičev. Pa je super. Nič ne šraufa,... SUPER JE!!

Zdej ko pojemo grisolinota mu bom pa kar korenčka al pa jabolčka dala... Se kar malo požvižgam na 4mesece ali več user posted image Če rabi rabi. Sicer pa je star 3 in pol tko da smo samo 14 dni prezgodnji... Zdej se vsaj ne dere histerično po treh urah obroka mleka. user posted image user posted image user posted image

aja ob priliki vam nalimam slikice prve kašice user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.11.2009 17:44:59 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.11.2009 21:28:18   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Danes smo šli malo na izlet na Bled in ga je celodnevna akcija utrudila v smislu da spi zdaj kot ubit, samo spanje čez dan ja 3x po 20 minut.

mi smo bili tudi...pa se nisva videle...hehe
je bilo lepo a neuser posted image ...zal pa se je suzi malo prehladila...danes mi kar smrkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sem kupila riževe kosmiče in grisovo kašico. Oboje super prenaša, tko da zjutraj spije mleko brez kosmičev, potem kašico in mleko, popoldne mleko s kosmiči in zvečer mleko brez kosmičev. Pa je super. Nič ne šraufa,... SUPER JE!!

Zdej ko pojemo grisolinota mu bom pa kar korenčka al pa jabolčka dala... Se kar malo požvižgam na 4mesece ali več Če rabi rabi. Sicer pa je star 3 in pol tko da smo samo 14 dni prezgodnji... Zdej se vsaj ne dere histerično po treh urah obroka mleka.

aja ob priliki vam nalimam slikice prve kašice

jaz se tudi pozvizgam na te tabelce...vsak otrok je drugacenuser posted image super za ziga...kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.11.2009 23:59:35   
vim
Živa super za Gh in bravo Žiga.user posted image user posted image
Katerega proizvajalca si pa kupila riževe kosmiče in grisovo kašico? In ostale kaj uporabljate....je tok tega na trgu, da sploh ne vem katerega naj kupim.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.11.2009 12:58:43   
šivilja
Kratek povzetek našega stanja:
-oči v službi
- Klemen v šoli
- Helena doma, ker je ponovno zakuhala v soboto, rezultatlov testa za novo gripo še nimamo
- Hana ne spi razen na joški, ker imam popolnoma zamašen nosek in ne more dihat, po malem pa tudi kašlja
- mami - zenkrat še OK, sam ne vem kje se me glava drži, k sreči mi danes pomaga tast, ker je težko streči napol bolani štiriletnici, z dojenčkom na joški.
Helena že več kot en teden zelo malo je, tako da je čisto shujšala in oslabela in ne bom imela srca je takoj dati v vrtec, tako da bo verjetno še nekaj časa zanimivo.

Za piko na i so mi danes ob osmih zjutraj steklarji prišli montirat steklo v kuhinjo (namesto ploščic), pa so prinesli črno črno šipo. P ajih vprašam, če je to kakšna varovalna folija, ker sem naročila svetlo sivo, skoraj srebrno, pa pravi ne, to ste naročili. Jao kot v temnici. Pol so pa le ugotovili, da so se zmotili v eni številki, pri označbi barve. Pa je šla šipa spet dol in ponovno čakamo.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.11.2009 15:44:02   
šivilja
Mi smo pa prašički!!!!!!!! Helenin bris je bil pozitiven na pandemsko gripo. Je bila pa pediatrinja začudena, da sva z možem še zdrava (moj je takoj povedal, se se ne počuti najbolje - sicer nima nobenih simptomov, ampak je pa bogi).

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
23.11.2009 17:11:03   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Živa super za Gh in bravo Žiga.user posted image user posted image
Katerega proizvajalca si pa kupila riževe kosmiče in grisovo kašico? In ostale kaj uporabljate....je tok tega na trgu, da sploh ne vem katerega naj kupim.

jaz kupujem v glavnem Holle, maš v Maxiju in BC user posted image kao naj bi bilo najbolj bio... če pa je nujno, pa mi ne uspe do teh trgovin, pa kupim Alnatura zadeve v DM. ne vem, kaj je sploh ok.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
23.11.2009 17:17:17   
šivilja
Vsaj nekaj pozitivnega - pri možu v službi so ga označili za rizičnega in bo do konca tedna doma!!!!! JAAAAAAA (sam upam da ne bo zbolel)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
23.11.2009 22:14:41   
bjondi
šivilja-user posted image  za celo družinico...tudi moj mož zanč ni fasal od mene in ta starejše hčerke...meni pa je dala zanč P za Žigata kapljice za nosek,da smo lažje panali smo jih samo dva večera dali,so jih morali pa posebej zmešat za nas v lekarni...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
23.11.2009 23:07:44   
Anonimen
Vim jaz sem kar milupo vzela. Riževi kosmiči so kao bio.
Smo pa danes dobilki prvo pikico in zraven proti bolečinam en sirup. In jaz mu ta sirup dam, na koncu pa ugotovim, da lahko povfzroči reakcijo ljudem ki so občutljivi na neko sestavino, ki našemu otroku lahko povzroči hemolizo krvi user posted image Upam da od pol žličke ne bo panike.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 23.11.2009 23:09:56 >

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.11.2009 23:59:43   
vim
Šivilja eeee imate pestro...joj miočno upam da se pozdravite vsi čimprej....jaz možu skoz govorim naj se gre cepit namreč on ima stika veliko z ljudmi predvsem tujci in ne bi rada, da kaj fašemo še mi. Po drugi strani pa pravijo, da je to cepivo larifari, kaj so rekli tebi Šivilja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.11.2009 15:30:25   
anci banci
šivlja upam da se pozdravite čimprej in to brez zapletov...

Svit spi itak čez dan al v vozičku al pa v ležalniku za par minut, čez dan glih noče najbolj spati... zvečer zaspi na kavču in potem ga odnesem v posteljico, kjer odspi tam do 2 ure, pol pa jok in ga dam med naju, če hočeva sploh kej spati...

živa 25 ne oziraj se na tabelce... jaz Svitu dajem kašice že skoraj od 3 meseca in pol, ker se je takrat zbujal ponoči in je sedaj bolje.. je pa zelenjavne in sadne kaše, mlečnih se mu ne upam zaradi alergij... drugače pa je ful dobro sprejel in odpira usta kot papagaj ko vidi žlico
evo naš mojster, že hoče sedeti in se dviguje..pa jezik tud kaže
da še tukaj prilepim slikico

user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.11.2009 16:02:37   
ledenka
anci banci, lepotec je tale tvoj Žiga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.11.2009 16:23:46   
nmagk
Šivilja user posted image user posted image user posted image  čim prej se pozdravite,joj kdaj bo že konc s to prašičjo gripo,mi smo zaenkrat uredu,samo se je že pojavla tud na naši šoli in zdej loh samo upam,da ne zbolita in jo prineseta domov.

Jest se bom šla pa zrelaksirat 17.12. v Domžale in sicer na koncert Jana Plestenjaka,si grem spočit učke in naposlušat dobre glasbe,men je on namreč ful ušeč,možek mi je že obljubu,da mi bo šel po karto in greva z mojo best frendico same.Gre še katera?????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?