majčyca
|
Oj punce! Včeraj se nisem nič oglašala, ker sem še morala izkoristit zadnji večer, ko je bil moj lubi še doma, zdaj pa je že na poti v Nemčijo ampak me pa tolaži vsaj to, da ga ne bo samo nekje 14 dni in da bo to verjetno zelo hitro minilo, ker se bo veliko stvari vmes dogajalo okoli najinega urejanja stanovanja Včerajsem imela pregled in sem spet videla mojo malo pikico vse je ok, zdaj ima že okoli 1800 gramov še pa vedno sedi na ritki in je rekel ginekolog, da upa, da se bo še obrnila, sicer pa ima tako še čas sem pa dobila kar 4 termine za naslednje preglede (za sezmam): 16.12.2009, 29.12.2009, 11.1.2010 in 18.1.2010. Teni RR - lepo, da še nas prebiraš! Držim pesti, da zagledaš nincrli - tudi meni se je vid malo poslabšal, ampak samo na levem očesu in sem bila na pregledu pri okulistki in takoj, ko je videla, da sem noseča, je rekla, da je to verjetno zaradi hormonov in da naj pridem na pregled nekje 1 mesec po porodu in bova takrat pogledale, če se bo stanje kaj izboljšalo. Ker vse ostalo pa je pri meni izgledalo vse ok z očesi. kika99 - upam, da se boljše počutiš in da še vsaj nekaj časa ostaneš 2 v 1 sicer pa tudi če zdaj rodiš, bo že vse ok, tako, da le pogumno boš prva med nami Jaz tudi nimam namena nekaj veliko stvari vlačit s sabo v porodnišnico - upam, da bom vse dobila v kak nahrbtnik, če ne pa sigurno v kakšno manjšo športno torbo. Bom pa si jaz tudi verjetno kupila ta malinov čaj, saj škodit res ne more. Pa še zima bo in hladno, tako, da bom čaja verjetno spila kar veliko Glede - midva se nič kaj ne spravljava k temu, ker je mojega lubija kar nekako strah, da ne bi bilo kaj narobe in se raje malo pocartava in je prav tako fajn, čeprav pa tudi jaz komaj čakam, da se bodo stvari okoli tega uredile in bo tako kot prej, en sam užitek Moj popek pa je še kar v normalnem stanju in upam, da tako ostane. Se pa mi še vedno poznata luknjici od pirsinga, čeprav sem ga vzela ven iz popka že pred skoraj 3 meseci tinncyka - super, da si dobila tako fine novičke pa še to me zanima - kako nameravaš urejat stvari glede šole, ko pride na svet? Glede tega, da nosečke pustijo tako dolgo čakati čez rok, pa tudi meni ni všeč. Moja sestra je rodila 8 dni čez rok in je bil nečak že cel bogi v trebuhu, pa potem so komaj ugotovili, da je bila plodovnica že čisto umazana, ampak so še kar čakali na srečo je bilo potem vse ok. Moj lubi pa je zdaj nazadnje, ko je bil v Nemčiji dobrih 14 dni, shujšal za 5 kg je rekel, da je normalno jedel, sploh ni namerno kaj hujšal, ker tako nima kam kaj hujšat, ker ima idealno postavo, je pa rekel, da je jedel malo več solate in jogurtov, pa je mogoče to bilo to, da je toliko shujšal zdaj v tako kratkem času. Upam, da bo zdaj kaj bolj konkretnega pojedel in ne bo več kaj hujšal... Jaz se tudi nimam namena it cepit, čeprav so me včeraj malo prestrašili z vsemi informacijami po TV in radiu, ampak vseeno ne. Mislim, da bo dovolj to, da se malo bolj pazimo, sploh pa zdaj, ko eni tako pravijo, da se je nujno potrebno cepit, drugi pa to res odsvetujejo. Zdaj pa naj človek ve, kaj je res dobro in kaj ne... Vglavnem, midva se ne bova cepila.
|