|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
25.11.2009 11:57:26   
nincrli
Komu pa se dela ta test? Če ni urin ok. al če imaš več vnetij al kako? Na podlagi česa se odločijo, da nardijo?
Sem že razmišljala, da bom rekla G naslednjič, če mi nardi, četud je samoplačniško... Kolk pa bi sploh stalo?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.11.2009 11:57:30   
Tretjinka
SOMIC, tudi moj user posted image  leži prečno....je razpotegnjen čez treh trebuh in vedno, ko se vležem na katerikoli bok, protestira...ravno včeraj sem vprašala G, če lahko kaj sama naredim, da bi se obrnil, pa je rekla, da lahko probam s polnim mehurjem ležat z vzdignjeno medenico....ma je rekla naj to naredim samo enkrat...nevem zakaj...pol mi je pa malo bad....tko, da še nisem probala...imam čez 2 tedna pregled in je rekla, da se bova takrat začeli s tem ukvarjat....

Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.11.2009 12:01:02   
alex17
tweety, super da si zrihtala bolniško! mene tudi že par dni nekaj mravljinči v desni roki (dlani), je tak občutek kot da imam otekle prste in jih malo težje skrčim, pa drugače nikol nisem imela težav s tem user posted image ne vem, a je to od nosečnosti al kaj?
pa včeraj so me ful začeli bolet kolki, prej sploh nisem vedla, kaj je to, še ponoči ko sem se kaj premaknila, sem jih čutila user posted image baje to pomeni, da se medenica razteza in pripravlja na porod... ni kaj, se bliža dan D...

kika, lepo da si že doma in da pikica še malo čaka! moj pikec pa spet brca, zadnje dni res ni nič na miru user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.11.2009 12:01:24   
polho3006
Oj punce!

Jaz sem sedaj dobila odločbo iz CSD in to samo odločbo da sem uptavičena do enkratnega denarnega prejemka, ker sem izbrala denar in ne paketka, odločbe o porodniškem nadomestilu pa še ne. Sem predvidevala da bo to skupaj ne pa da bo za vsako stvar posebej odločba. Tiste ki ste že dobile papirje iz CSD ste tudi dobile vsako posebej, ali so samo pri naqs delavke tako zalo pridne in natančne, da ne bi slučajno kakšno zadevo izpustile oz. spregledale?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.11.2009 12:05:01   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Oj punce!

Jaz sem sedaj dobila odločbo iz CSD in to samo odločbo da sem uptavičena do enkratnega denarnega prejemka, ker sem izbrala denar in ne paketka, odločbe o porodniškem nadomestilu pa še ne. Sem predvidevala da bo to skupaj ne pa da bo za vsako stvar posebej odločba. Tiste ki ste že dobile papirje iz CSD ste tudi dobile vsako posebej, ali so samo pri naqs delavke tako zalo pridne in natančne, da ne bi slučajno kakšno zadevo izpustile oz. spregledale?user posted image user posted image

Jaz sem dobila oboje skupaj in to 3 delovne dni po oddaji vloge. (CSD Slovenska Bistrica)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.11.2009 12:05:16   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

SOMIC, tudi moj user posted image  leži prečno....je razpotegnjen čez treh trebuh in vedno, ko se vležem na katerikoli bok, protestira...ravno včeraj sem vprašala G, če lahko kaj sama naredim, da bi se obrnil, pa je rekla, da lahko probam s polnim mehurjem ležat z vzdignjeno medenico....ma je rekla naj to naredim samo enkrat...nevem zakaj...pol mi je pa malo bad....tko, da še nisem probala...imam čez 2 tedna pregled in je rekla, da se bova takrat začeli s tem ukvarjat....

potem sva na istem s protesti najinih malčkov. ma kaj imaš tudi ti trebuh v kakšni čudni obliki? user posted image user posted image

kar se teh vaj tiče, sem gledala nekaj na netu, baje da se da kar precej pomagat na ta način, samo sem sklenila, da počakam do torka da vidim kaj bo rekel g, če bo še vedno v isti legi, se bom potem začela plazit po vseh 4 po stanovanji, da ga stimuliram user posted image user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.11.2009 12:13:53   
grahek85
Evo na RR o streptokoku:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1692132

Prepisano iz revije Mama:

Streptokok B
Gre za bakterijo, ki jo pogosto najdemo tako v zadnjiku kot vagini žensk. Streptokok B ima kar 25% žensk. Za nosečnico običajno ni nevaren, a če se z njim med porodom okuži dojenček, je lahko zanj tudi smrten.
Simptomi:
Ni simptomov.
Zdravljenje:
  • Da bi pred streptokokom B obvarovali dojenčka, se zanj testirajte med 35. in 37. tednom nosečnosti. Testa ginekologi običajno ne opravljajo na lastno pobudo, temveč je treba zanj zaprositi ter ga tudi plačati. Test se opravi tako, da odvzame bris vagine in zadnjika.
  • Če imate streptokok B, morate o tem povedati osebju pri porodu, da boste med porodom dobili antibiotično terapijo, ki bo obvarovala otroka.
Pa še malo daljši članek:
http://www.bambino.si/streptokoki_skupine_b

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 25.11.2009 12:17:58 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.11.2009 12:13:58   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Oj punce!

Jaz sem dobila oboje skupaj in to 3 delovne dni po oddaji vloge. (CSD Slovenska Bistrica)

Jaz sem dobila za vsako stvar posebej odločbo. Nič skrbet, eni tako eni pa tako :)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.11.2009 12:14:21   
anita goitan
dober dan, juhu spet sonceuser posted image

jaz iz UZ v P KR, vse okuser posted image , punči je lepo na glavico postavljena, sicer G pravik, da bo večja od Zoje (Zoja 50cm in obseg glavice 35cm, teža pa 3130g), hm..ma sam da bo zdravo. Aja teža sedaj naj bi bila pa 2331g (+/+ 340g).

In seveda sem na hitro skočila v nakupe, dobila je svoje prve cotke, drugače bo pa od Zoje nosila.

Šibam kuhat in potem po mojo Zojo, pa pa

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.11.2009 12:17:18 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.11.2009 12:15:44   
Gwendolen

Oj punce!

O, saj to je zaenkrat, ko smo bile tako zapravljive za naše bebije, itak taglavno, ne??? user posted image No, malo se hecam, ampak jaz bom dejansko najbolj vesela te odločbe za denar, ker mi ga zaradi tele bolniške in mizernega nadomestila že prav primanjkuje. So moji tekoči mesečni stroški višji kot pa nadomestilo in sem že krepko v minusu (imam obrok za kredit in za zavarovanje in to znese več kot pa dobim user posted image ).

Jaz pa še čakam na pošto iz službe in prvi naslednji dan šibam na socialno.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.11.2009 12:16:08   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: somic

potem sva na istem s protesti najinih malčkov. ma kaj imaš tudi ti trebuh v kakšni čudni obliki? user posted image user posted image

kar se teh vaj tiče, sem gledala nekaj na netu, baje da se da kar precej pomagat na ta način, samo sem sklenila, da počakam do torka da vidim kaj bo rekel g, če bo še vedno v isti legi, se bom potem začela plazit po vseh 4 po stanovanji, da ga stimuliram user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vas pa ravno hotla vprašat, če ste kaj te vaje delale...jaz sem samo ne vem niti kako leži, ker me brca na  vseh koncih..lahko z roko al pa nogo...bo treba počakat do pregleda :(

Somic- ne sekiraj se če spiš do 11ih, zdaj nam pripada.

Jaz pa ponoči ne morem spat, ker moj mož smrči ...in to vsako noč..ga skozi rukam in prosim da se uleže na bok, ker takrat neha. No in ko sem zjutraj sladko spala, me je pa poštar zbudil, ki je prinesel odločbo iz CSD. Sem tudi jaz samo dobila za denarno nadomestilo.

Uživajte v sončku, grem tudi jaz kuhat kosilo, pa peglat pa posparavljat...imam skoraj več dela sedaj ko sem doma :)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.11.2009 12:20:51   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: somic

Jaz sem vas pa ravno hotla vprašat, če ste kaj te vaje delale...jaz sem samo ne vem niti kako leži, ker me brca na  vseh koncih..lahko z roko al pa nogo...bo treba počakat do pregleda :(

Somic- ne sekiraj se če spiš do 11ih, zdaj nam pripada.

Jaz pa ponoči ne morem spat, ker moj mož smrči ...in to vsako noč..ga skozi rukam in prosim da se uleže na bok, ker takrat neha. No in ko sem zjutraj sladko spala, me je pa poštar zbudil, ki je prinesel odločbo iz CSD. Sem tudi jaz samo dobila za denarno nadomestilo.

Uživajte v sončku, grem tudi jaz kuhat kosilo, pa peglat pa posparavljat...imam skoraj več dela sedaj ko sem doma :)

jaz sem se odločila, da počakam kaj bo rekel v torek g, potem pa se bom dala na delo itak se te vaje ne smejo pogosto izvajat, dan ali dva, pa je kar je.

sicer pa moj tudi smrči, tako, da spiva zdaj že kakšna 2 tedna ločeno- jaz kraljujem na raztegnjenem kavču, on zaprt in zaklenjenv spalnici user posted image user posted image user posted image , smrči pa še vedno tako, da ga včasih slišim. grozen je, potem pa se kregava srei večera, ko ga pridem zrukat

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.11.2009 12:20:58   
grahek85
Mam dve vprašanji...

Delate kaj vaje za medenično dno? (Keglove vaje) Jaz vedno pozabim, pa tudi ne da se mi ravnouser posted image user posted image user posted image

Kdaj urejamo za otroški dodatek? Ko se otrok že rodi?

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.11.2009 12:22:53   
somic
keglove? ja, samo ne tako pogosto kot včasih

otroški dodatek? mislim da po porodu, samo nisem sigurna, sem klicala že 2x na csd, pa ni bilo nobene tam, da bi vprašala kaj točno vse rabim, da ne bo potem treba hotit 100x

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.11.2009 12:51:31   
Žaži
Otroški dodatek po rojstvu otroka z rojstnim listom v rokah, ker potrebujejo EMŠO.

Hvala za info o tem streptokoku, prvič mi tega ni omenjala in tudi brisa ni vzela, sedaj je pa pogovor samo načela, potem se pa nekako na CR spomnila in kar nehala in mi ni bilo jasno za kaj torej gre.

Tudi meni user posted image leži še vedno prečno diagonalno, čeprav tokrat v kontra smer kot zadnjič ,ima baje še ogromno prostora in plodovnice. No, samo pri meni tako ni pomembno kako leži, imam pa trebuh zaradi te lege v neki zelo čudni oblikiuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
25.11.2009 12:54:28   
grahek85

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       09.12.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?   26.11./16.12.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?      7.12.09            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?     10.12.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?                ?         user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG     30.11.2009          user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG     18.11.09     user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika    2.12.09      user posted image
06.1.2010  alex17(32)            (1user posted image ,0user posted image )     Litija  19./30.11.09     user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.  8.12.09       user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ        10.12.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
09.1.2010  Naty_ka(?)        (2user posted image ,1user posted image )       ?       11.12.09            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         16.12.09       user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ            ?         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje   16.11.09  user posted image
10.1.2010  Enkica(31)            (1user posted image ,0user posted image )     Domžale    1.12.09   user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ               7.12.09    user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?      26.11.09   user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ        6.11.09         user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan      24.11.09       user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj       30.11.09        user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      10.12.09         user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ       30.11.09          user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image ) Kamnik  25.11./15.12.09     user posted image  
15.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje             20.11.09      user posted image    
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG            30.11.09       user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )      ?       16.11./7.12.09    user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          21.12.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš  27.11.09       user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        24.11.09       user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.12.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?               user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ         ?            user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska    18.11.09    user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?       22.10.09      user posted image
20.1.2010  Njačo(?)                (?user posted image ,?user posted image )           ?              ?            user posted image user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             15.12.09     user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB      19./25.11.09    user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image ) Ljutomer  16./29.12.09      user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB           ?           user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ       1.12.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          28.12.09     user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ           01.12.09    user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
            27.11.09     user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska    30.11.09       user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?                 ?          user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ                ?        user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                  ?        user posted image   
28.1.2010 poopek(?)           (1user posted image ,0user posted image )          ?                    ?         user posted image
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?          1.12.09        user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska     25.11.09       user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ             ?             user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    19.11.09      user posted image
02.02.2010 anomis1(?)       (3user posted image ,2user posted image )          ?                     ?            user posted image

TRENUTNO NAS JE 91 SREČK user posted image S 95 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Otonuser posted image user posted image
kleopatra28 - zdaj decemberka 09user posted image

Številka za javljanje iz porodnišnice: tinncyka => 070-854-787

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 27
user posted image - 23
user posted image - 45

PREGLEDI:

NOVEMBER

Anna86 - *26.11.2009*
Kika99 - *26.11.2009*
nincy* - *27.11.2009*
ellie - *27.11.2009*
vesna_14 - *30.11.2009*
Isabelle - *30.11.2009* 
nony - *30.11.2009*
Zala01 - *30.11.2009*
alex17 - *30.11.2009*
sisi77 - *30.11.2009*

DECEMBER

pajcevina - *01.12.2009*
MMMojca - *01.12.2009*
Enkica - *01.12.2009*
somic - *01.12.2009* 
ugi - *02.12.2009*
MAŠKA - *04.12.2009*
Ksantipa77 - *07.12.2009*
polho3006 - *07.12.2009*
KiA*** - *07.12.2009*
*zmajcica* - 08.12.2009*
naja6 - *09.12.2009* 
nincrli - *10.12.2009*
grahek85 - *10.12.2009*
Naty_ka - *11.12.2009*
kemo - *14.12.2009*
anita goitan - *15.12.2009*
a.jrad1 - *15.12.2009* 
Kika99 - *16.12.2009*

nikita 33 - *16.12.2009*
majčyca- *16.12.2009*
tweety83 - *21.12.2009*
D.anna 76 - *28.12.2009*
majčyca- *29.12.2009*

JANUAR

majčyca - *11.01.2010*
majčyca - *18.01.2010*

user posted image                     user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu grahek85)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3241
    25.11.2009 12:55:34   
    grahek85
    O čveke čvekaste, po seznam sem morala na 119. stran!user posted image user posted image Zadnje dni smo prav divjeuser posted image

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3242
    25.11.2009 13:07:58   
    anita goitan
    keglove vaje kja je že touser posted image  user posted image user posted image user posted image , ne sm lena

smrčanje: za razliko od vaših partnerjev, pri nas JAZ smrčim, in sem tudi pri Zoji, potem po porodu se stvar unese oz ne smrčim več.

Ja ful čvekateuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3243
    25.11.2009 13:12:38   
    Tretjinka
    SOMIC, ja, moj trebuh je full v širino razvlečen....
    glede tega brisa so ti pa punce vse povedale....meni je leta 2007 G sama predlagala ta test in baje so ga na primorskem zelo pogosto delali oz so imeli veliko težav pri porodih zarad tega...nimam pa pojma zakaj! neko mleko se je takrat omenjalo....ma ne spomnim se user posted image  pojma nimam kakšna je situacija zdaj....
    sem pa imela kao neka vnetja, pač povečan izcedek s katerim se ves čas morila...pa mi ni dala nobenih zdravil ker je pravila, da je pač taka moja flora...sem imela tudi pri prvem, pa je bil otroček brez težav....nevem kje je fora..

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3244
    25.11.2009 13:13:40   
    Enkica
    Midva tudi smrčiva ... zdaj se samo boriva kateri od naju bo prej zaspal, da ne sliši drugega user posted image
    Sam imam jaz to smolo, da ne morem zaspat, če ne preberem vsaj vrstice kake knjige ... vmes pa on že veselo spi in smrči.
    Uboga najina lubica, ko pride, ker bo polno smrčanja in lajanja (ne od naju, ha ha ha).
    Ampak sem pa zadnjič brala, da se dojenček že v trebuhu navadi na določene zvoke, kot npr. lajanje, sesanje itd.

(odgovor članu anita goitan)
    Neposredna povezava do sporočila: 3245
    25.11.2009 13:15:46   
    naja6
    Ojla punce,imam en problem ,ugotovili so mi,da imam povečan sladkor in moram tako jutri lepo po napotnico za diabetologa,ne vem zakaj imam zdaj take strahove.A še ima katera tak problem,zanima me namreč kaj mi bo ta stric naredil oz,povedal,upam da si ne bom rabila dajat kakšnih injekcij,gre baje za rahlo povišan sladkor,koliko pa je to,pa mi po tel.ni povedala

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3246
    25.11.2009 13:19:28   
    Žaži
    IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Ojla punce,imam en problem ,ugotovili so mi,da imam povečan sladkor in moram tako jutri lepo po napotnico za diabetologa,ne vem zakaj imam zdaj take strahove.A še ima katera tak problem,zanima me namreč kaj mi bo ta stric naredil oz,povedal,upam da si ne bom rabila dajat kakšnih injekcij,gre baje za rahlo povišan sladkor,koliko pa je to,pa mi po tel.ni povedala

Verjetno samo dieta in nadzor sladkorja in pogostejši pregledi.

(odgovor članu naja6)
    Neposredna povezava do sporočila: 3247
    25.11.2009 13:23:46   
    Gwendolen
    Ojej, ne mi o smrčanju. Moj fuuuul smrči, sploh zdaj, ko kurimo in je suh zrak, čeprav ga vlažim. Pa še živčen je, ker ima kmalu en težek izpit, tako da je vse še slabše. Aja, pa še zredil se je. user posted image Malo iz solidarnosti, veliko pa od živcev zaradi izpita.

Jaz pa ne morem spati, če kdo smrči zraven. user posted image

Jeeeee, 3 zvezdice sem načvekala!!!

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 25.11.2009 13:24:49 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
    -------------------------------------------------------------
    We're walking in the air
    We're floating in the moonlit sky
    The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu naja6)
    Neposredna povezava do sporočila: 3248
    25.11.2009 13:26:31   
    Tretjinka
    naja6,
    jaz sem veteranka v teh zadevah....imam za sabo 2 nosečnosti z dieto in zdaj, pri tretji, sem pristala na insulinu....predvidevam, da ti bodo prvo naredili en daljši test z glukozo, potem pa šele dali nadaljna navodila...jaz sem 1. nosečnost preživela ob bolj easy dieti, brez merjenja, pri 2. sem se začela špikat v prst za meritve, zdaj pa se špikam že tudi v špehec zarad insulina user posted image
    ne se sekirat, živci dvigujejo sladkor....karkoli že bo, pred tabo ni več dolga pot...če te še karkoli zanima, vprašaj!
    drži se!

(odgovor članu Žaži)
    Neposredna povezava do sporočila: 3249
    25.11.2009 13:33:16   
    Naty_ka
    Joj babe grozne ste. En dan me ni tukaj, pa potem rabim še en dan in pol da vas preberem skozi user posted image user posted image user posted image Jej, jej.

Ste pa toliko načvekale da itak ne vem kaj naj sploh začnem komentirat user posted image

Aja, glede te bakterije sem jaz tudi zadnjič vprašala mojo G pa mi je rekla, da je test samoplačniški (okrog 20 €) in da ona napiše napotnico. Odloči pa se na podlagi stanja v user posted image . To pomeni da če so povečani izcedki in vnetja da je verjetnost te bakterije večja. Drugače pa baje ne. Ne vem. Ko sem bila prvič user posted image o tem še ni bilo govora. Ali pa jaz tega nisem vedela? Ne vem.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
    inteligence.

(odgovor članu Gwendolen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
    Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
    Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
    Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?