Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prečekirala z angel sound-om in je danes očitno boljše volje, tako bije srček, da ušesa bolijo, ko poslušaš
, pa zgleda, da se tako obrača in skače tam notri, ker so taki zvoki, kot da bi imel žur tam notri - bo bolj po mamici

Res te malo panika, če takoj ne najdeš utripa, ampak meni se je do zdaj to zgodilo samo včeraj, drugače pa vedno takoj najdem
in je lepo... Če se boš odločila za nakup, si ga naroči preko ebaya - jaz sem dala s poštnino vred 35 eur, pri nas v trgovinah so baje cca. 70 eur.
. Vidim, da nisem edina, ki samo leži in je
. Sem pa dala 0.5 kg dol zaradi sekirancije okol gripe . No odločitev je padla, da se ne bom cepila, vsaj zaenkrat ne. Bom počakala, čeprav se mi zdi da dosti tvegam.
!!!! Da bom mela mirne praznike, resnično upam!!!!!!
posluša?
utripa pa še razne druge zvoke slišiš, ko se obrača in migla
prijateljico. Tak da sem bila orng zmatrana. Potlej sem pa še kosilce pripravila. Čičeriko v paradižnikovi omaki, proseno kašo in solato. Odkar sem skoz doma sploh nimam več idej kaj naj kuham. Pa nimam nekega posebnega apetita. Dopoldan sem bila samo na sadju in oreščkih. Ponavadi jem toast s sirovim namazom in sveže stisnjen pomarančni sok, ker mi druga ne paše. Nekaj časa sem se silila z jogurti in musliji pa mi je blo pol slabo. Je pa zanimivo, da mi je sedaj zapasala kavica, pa je prej eno leto nisem pila. Zdaj si jo pa privoščim. Ampak mal z veliko mleka.